::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ :w58: یکی از آرزوهامه ازین کامیون گنده ها بگیرم برم تو دل جاده رانندم نشدم شوفریم قبوله رشته های مورد علاقت چقدر با هم در ارتباطن.مثلا گرافیست و راننده کامیون پتانسیل تنوعاتش بالاست 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ یکی از آرزوهامه ازین کامیون گنده ها بگیرم برم تو دل جاده رانندم نشدم شوفریم قبوله پتانسیل تنوعاتش بالاست خب دوست داره...چیه مگه؟ منم دوست داشتم بشم اولین رهبر ارکستر زن ایران ...خب نشد 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ خب دوست داره...چیه مگه؟ منم دوست داشتم بشم اولین رهبر ارکستر زن ایران ...خب نشد ای جانمممممممم :w36: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپ هر کدوم یه بار گفتیم دیگه چی بگیم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ هنوز همونایی که قبلا" گفتید می خواید بشید؟ :JC_thinking: من دارم فکر می کنم شاید نویسنده می شدم شایدم یه رستوران باز می کردم که فقط ماکارونی سرو می شد 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ من هنوزم می گم دنبال یه رشته دیگه هنری می رفتم ! در کل سرنوشت من با این رشته ها گره خورده به احتمال 80 درصد می رفتم دنبال رشته موسیقیییییییییییی :connie_24: 1 لینک به دیدگاه
saeghe.n 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ اگه معماری نبود خدایی نکرده میرفتم گرافیک الانم دارم بیرون نقاشی میرم ولی معماری عشق است و بس 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ من اگه معمار نمیشدم دوست داشتم پزشک بشم!الانم کتاباشو زیاد مطالعه میکنم!شاید یه روز ادامه دادم!خدارو چه دیدی! 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ من که تصمیمم عوض شد، دندانپزشک میشدم، خوب پولی توشه لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ من که تصمیمم عوض شد،دندانپزشک میشدم، خوب پولی توشه جو سازی نکن!ما میخواستیم پزشک شیمــــــــــــــآ! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ جو سازی نکن!ما میخواستیم پزشک شیمــــــــــــــآ! شما خواستی پزشک شی، من گفتم دندانپزشک ، چون واقعا هنره لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ شما خواستی پزشک شی، من گفتم دندانپزشک ، چون واقعا هنره اون وقت چیش هنره؟ پول در اوردنش؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ من یا نقاش میشدم یا گرافیست 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اون وقت چیش هنره؟پول در اوردنش؟ اون ظرافتی که تو ساختن دندون داره ، تو چقد میخندی،ای باابااا لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ اون ظرافتی که تو ساختن دندون داره ، تو چقد میخندی،ای باابااا ولی خودت دلیلشو پول گفتی!به هر حال آرزو بر جوانان عیب نیست! میگن به دنیا باید بخندی تا دنیا بهت بخنده! یه چیز دیگه هم میگن که کسی که شاده تو دلش غم بزرگه!(حالا خودت فکرکن من کدوم هستم که میخندم! لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ مهندس پرتو پزشکی میخوندم یعنی تعمیر وسایل پزشکی 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ مهندس پرتو پزشکی میخوندمیعنی تعمیر وسایل پزشکی آرزو بر جوانان عیب نیست! موفق باشید! لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ آرزو بر جوانان عیب نیست! موفق باشید! منظورت چیه اقا پویا؟ خیلی بهم برخورده من ارزوم نبود،این رشته همزمان دانشگاه ازادقبول شدم بر خلاف اصرار بقیه که میگفتن پرتو پزشکی بخونم.بخاطر علاقه به معماری،معماری انتخاب کردم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده