::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 22 مهر، 2011 :w58: یکی از آرزوهامه ازین کامیون گنده ها بگیرم برم تو دل جاده رانندم نشدم شوفریم قبوله رشته های مورد علاقت چقدر با هم در ارتباطن.مثلا گرافیست و راننده کامیون پتانسیل تنوعاتش بالاست 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 26 مهر، 2011 یکی از آرزوهامه ازین کامیون گنده ها بگیرم برم تو دل جاده رانندم نشدم شوفریم قبوله پتانسیل تنوعاتش بالاست خب دوست داره...چیه مگه؟ منم دوست داشتم بشم اولین رهبر ارکستر زن ایران ...خب نشد 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 26 مهر، 2011 خب دوست داره...چیه مگه؟ منم دوست داشتم بشم اولین رهبر ارکستر زن ایران ...خب نشد ای جانمممممممم :w36: 1
سـارا 20071 ارسال شده در 30 آذر، 2011 آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپ هر کدوم یه بار گفتیم دیگه چی بگیم 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 1 دی، 2011 هنوز همونایی که قبلا" گفتید می خواید بشید؟ :JC_thinking: من دارم فکر می کنم شاید نویسنده می شدم شایدم یه رستوران باز می کردم که فقط ماکارونی سرو می شد 3
سـارا 20071 ارسال شده در 1 دی، 2011 من هنوزم می گم دنبال یه رشته دیگه هنری می رفتم ! در کل سرنوشت من با این رشته ها گره خورده به احتمال 80 درصد می رفتم دنبال رشته موسیقیییییییییییی :connie_24: 1
saeghe.n 29 ارسال شده در 29 دی، 2011 اگه معماری نبود خدایی نکرده میرفتم گرافیک الانم دارم بیرون نقاشی میرم ولی معماری عشق است و بس 3
+پویا 2049 ارسال شده در 8 آبان، 2012 من اگه معمار نمیشدم دوست داشتم پزشک بشم!الانم کتاباشو زیاد مطالعه میکنم!شاید یه روز ادامه دادم!خدارو چه دیدی! 4
+پویا 2049 ارسال شده در 8 آبان، 2012 من که تصمیمم عوض شد،دندانپزشک میشدم، خوب پولی توشه جو سازی نکن!ما میخواستیم پزشک شیمــــــــــــــآ! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2012 جو سازی نکن!ما میخواستیم پزشک شیمــــــــــــــآ! شما خواستی پزشک شی، من گفتم دندانپزشک ، چون واقعا هنره
+پویا 2049 ارسال شده در 8 آبان، 2012 شما خواستی پزشک شی، من گفتم دندانپزشک ، چون واقعا هنره اون وقت چیش هنره؟ پول در اوردنش؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2012 اون وقت چیش هنره؟پول در اوردنش؟ اون ظرافتی که تو ساختن دندون داره ، تو چقد میخندی،ای باابااا
+پویا 2049 ارسال شده در 8 آبان، 2012 اون ظرافتی که تو ساختن دندون داره ، تو چقد میخندی،ای باابااا ولی خودت دلیلشو پول گفتی!به هر حال آرزو بر جوانان عیب نیست! میگن به دنیا باید بخندی تا دنیا بهت بخنده! یه چیز دیگه هم میگن که کسی که شاده تو دلش غم بزرگه!(حالا خودت فکرکن من کدوم هستم که میخندم!
+پویا 2049 ارسال شده در 28 آبان، 2012 مهندس پرتو پزشکی میخوندمیعنی تعمیر وسایل پزشکی آرزو بر جوانان عیب نیست! موفق باشید!
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 29 آبان، 2012 آرزو بر جوانان عیب نیست! موفق باشید! منظورت چیه اقا پویا؟ خیلی بهم برخورده من ارزوم نبود،این رشته همزمان دانشگاه ازادقبول شدم بر خلاف اصرار بقیه که میگفتن پرتو پزشکی بخونم.بخاطر علاقه به معماری،معماری انتخاب کردم.
ارسال های توصیه شده