رفتن به مطلب

اشپزی درقرن 22 درسواحل کویر لوت با طعم سس Silent hell !!


spow

ارسال های توصیه شده

اشپزی درقرن 22 درسواحل کویر لوت با طعم سس Silent hell !!:banel_smiley_4:

خانمها اقایون ساداتی وسیداتی لیدیز اند جنتلمنز بایلار بایانلار

خوش اومدین:w16:

این برنامه درطی زمانی بسیار کوتاه شما رو با مدرنترین متدهای اشپزی در همه جای دنیا اشنا میکنه!

ما به شما قول میدیم اشی براتون بپزیم که سه وجب نفت روش باشه...با تشکر از اوشون!

البته شما میتونید درخواستهاتون رو به چاه ما بندازید تا ماهم پشت گوشمون بندازیم یا اینکه اگر شما ادعاتون میشه میتونید دستورالعمل دستپخت خودتون رو اینجا نصب کنید

به هرحال منوی ما پرهست از انواع سوپ سالاد غذاهای اینوری! غذاهای اونوری! فست فود (فارسی نه پارسی را پاس بداریم زود پز!!) دسر وخلاصه نزدیک ماه رمضونی یه درسته دهنتون رو اب بندازیم

این شما واین برنامه اشپزی ما...!:ws3:

  • Like 12
لینک به دیدگاه

لمپن

اولین غذا که به طور اختصاصی برای بینندگان این برنامه حاضر میشه لمپن نام داره

اصولا لمپن یکنوع غذای ویژه وایکینگ ها بوده که موقع وارد شدن به ژرمانی بومی سازی شده برای همین یه نمه مزه هیتلررومیده که کلش کمی بیشتر ازاستالین بوی قورمه سبزی میداد!

درتهیه لمپن مواد اولیه ای مانند چاقو، فحش ،بیکاری وبیعاری وقلدر مآبی وگنده لاتی میتونند نقش اصلی روداشته باشن

اصولا لمپن غذای بسیار با حالیست مثل مرگ که برای همسایه خوب است ولمپن خوری هم خیلی خوبه به شرطی که بتونیم باهاش یکی دیگه رو گرسنه نگهداریم که هم ارز رسیدن به مراد دل خودمون میباشید!

درکل لمپن باعث نمیشه تا شما سیر بشین بلکه باعث میشه تا شما هرچی تو دل ورودتون از عصر دایناسورها تا الان مونده بود رو بالا بیارین تا بقیه هم مسفیض بشن

البته چون این غذا شدیدا بومی سازی شده ما میبینیم که انواع واقسام غذای لمپنی برای هرنوع درخواستی سرو میشه ولی معمولا لمپن رو ادمایی که خیلی خیلی خرشون میره بیشتر دوست دارن مثلا محمد علی شاه از عاشقای خوردن لمپن بوده وبه هرکسی که شبیه محمدعلی شاه هست سه تا صلوات بلژیکی!

اگه خیلی تو پختن لمپن مهارت به دست بیارین میتونین از داخلش تو مراسم شعبده بازی شعبان جعفری یا همون شعبان بی مخ(جدیدا بهشون میگن خیلی بامخ!) خودمون رودربیارین

مشکلی که امروزه با ورود ادویه جات بنجل چینی به مملکت شیوع پیدا کرده خود لمپن پنداری حاد دربین اشپزهای لمپن ماب امروزی هست که هرساعت چهره عوض میکنن ویه جوردیگه بالا میارن!

اصولا با دیدن این لمپن پزی میگن هردم ازاین باغ بری میرسد ولی کو باغ!

امیدوارم از خوردن لمپن خودتون لذت برده باشید بقیه اموزش اشپزی رو دربرنامه بعدی خواهیم گفت

بدرود

  • Like 11
لینک به دیدگاه
سجاد جان احیانا با مکانی به نام ک ه ر ی ز ک اشنایی داری :ws3:

 

پسرم برنامه اشپزی رو سیاسی نکنید لطفا:ws3:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
پسرم برنامه اشپزی رو سیاسی نکنید لطفا:ws3:

 

 

اگه لطف کنی طرز تهیه دکترای قلابی با پنیر مارتادلا و ایستک رو هم اموزش بدی خوبه :ws3:

  • Like 3
لینک به دیدگاه
سجاد طرز تهیه لمپن اقتصادی رو هم بگو!

 

والا مهدی فک کنم اگه ارجاع بشیم به سایت الف این موضوع کاملا برامون حل بشه!:ws3:

 

اگه لطف کنی طرز تهیه دکترای قلابی با پنیر مارتادلا و ایستک رو هم اموزش بدی خوبه :ws3:

انداختیم پشت گوشمون امیدجان

حتما:a030:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...
صرفا برا حرص دادن بعضیا:banel_smiley_4:

داداش برو تاپیکاتو چک کن اول ببین کی بیشتر حرص میخوره :banel_smiley_4:

حرص نخور لینا لوله ای بخور. دی:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...