afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم : ماكاروني:180 گرم آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري موسير خرد شده:3 حبه سير له شده:2 حبه آب مرغ: 3 و يك چهارم ليوان آب ليمو: 3 قاشق غذاخوري نمك و فلفل: يك چهارم قاشق غذاخوري جعفري ساتوري شده: 3 قاشق غذاخوري پنير پارمسان: مقداري سينه مرغ خرد شده:360گرم روش تهیه : ماكاروني را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد سپس در آبكش بريزيد و با آب سرد بشوييد و روي حرارت خيلي كم گرم نگه داريد. مرغ را در آرد بغلتانيد و در يك قاشق غذاخوري روغن داغ روي حرارت زياد 6 تا 8 دقيقه تفت دهيد تا مرغها سفيد رنگ شوند. روي حرارت متوسط سير و موسير را با يك قاشق غذاخوري روغن داغ يك دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. آب مرغ، آبليمو، نمك و فلفل را اضافه كنيد و 2 تا 3 دقيقه با درب باز بگذاريد تا كمي غليظ شوند و تقريبا حجم مواد دوسوم فنجان شود. مرغ و جعفري را اضافه كنيد تا گرم شوند. ماكاروني را به مخلوط داغ مرغ اضافه كنيد و اگر مايل بوديد با پنير پارمسان سرو كنيد. (4 نفر) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده