Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ یادم رفت بگم.. آوریییین سیندخت... تبرییییکککک...:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ بخل حد و مرز نميشناسه [h=3]خبر: انرژي خورشيدي و دياليز سبز![/h] :hapydancsmil: فرانه من فريبت دادم. سرتو اينجا گرم كردم خودم ترجمه كردم. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ بخل حد و مرز نميشناسه خبر: انرژي خورشيدي و دياليز سبز! :hapydancsmil: فرانه من فريبت دادم. سرتو اينجا گرم كردم خودم ترجمه كردم. من چه طفلکیم.. منم فردا شب میذارم..:hapydancsmil: تنبلم خودتونین..:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ تنبل خان وارد میشود.. [h=1]سیستم mySentry به شما این اجازه را می دهد که در طول شب سطح گلوکز فرزندتان را کنترل کنید[/h] 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ تا الآن مريم يه بار برنده شده. ايشالا اين سري من برنده ام خب كي به من لينك ميده؟ :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ میخواین من پروژه انفورماتیکمو بذارم همه باهم ترجمه کنیم؟؟ تا 2شنبه هم بیشتر وقت ندارم.. 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ میخواین من پروژه انفورماتیکمو بذارم همه باهم ترجمه کنیم؟؟ تا 2شنبه هم بیشتر وقت ندارم.. بيسيار هم عالي ميشد اگه كار گروهي انجام ميداديم. ولي مشقتو خودت بايد بنويسي. برات خوبه اگه ميخواي جوابمو بدي اسپم محسوب ميشه 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ تا الآن مريم يه بار برنده شده. ايشالا اين سري من برنده ام خب كي به من لينك ميده؟ :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ درود دوستاي عزيزم دوستان ديگه هم لطفا متن رد و بدل كنن كه كارگاه ترجمه راه بيوفته. ممنون مريم جان 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ امروز اخبار میگفت هر کی متن ترجمه کنه قد بلندتر، زیباروتر، پولدار تر و با فهم وکمالات تر میشه...:biggrin: حالا کی به ما متن میده؟ :thk: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شركت مداسيس موفق به دريافت تاييديهي پيش از فروش سازمان غذا و داروي امريكا براي پمپ داروي قابل كاشت خود شد 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ امروز اخبار میگفت هر کی متن ترجمه کنه قد بلندتر، زیباروتر، پولدار تر و با فهم وکمالات تر میشه...حالا کی به ما متن میده؟ :thk: مريم بيا كه علي و حوضش تنهان!!! من نقش حوض رو تقبل ميكنم تو ميتوني علي باشي :دي سيندخت از آنجايي كه من همچنان اميدم به شماهاست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از آنجايي كه من خود زني را دوست دارم : O-N هركي زود تر ترجمه كنه مورد الطاف زمين و آسمان قرار خواهد گرفت. ما از نظر هر گونه كمكهاي روحي، رواني، ترجماني پشت همگي شماها هستيم. (واسه مسعود با خنجر :دي) چاكريم 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ مريم بيا كه علي و حوضش تنهان!!!من نقش حوض رو تقبل ميكنم تو ميتوني علي باشي :دي سيندخت از آنجايي كه من همچنان اميدم به شماهاست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از آنجايي كه من خود زني را دوست دارم : O-N هركي زود تر ترجمه كنه مورد الطاف زمين و آسمان قرار خواهد گرفت. ما از نظر هر گونه كمكهاي روحي، رواني، ترجماني پشت همگي شماها هستيم. (واسه مسعود با خنجر :دي) چاكريم آخ جون.............من از اولشم به مامان اینا میگفتم چرا اسم منو علی نداشتین؟:hapydancsmil: :2rqfst4: می خواستم خودم به خودم متن بدم...............خدا تو را برای ما فرستاد ای ستاره آسمانی:(87): 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ آخ جون.............من از اولشم به مامان اینا میگفتم چرا اسم منو علی نداشتین؟:hapydancsmil: :2rqfst4: می خواستم خودم به خودم متن بدم...............خدا تو را برای ما فرستاد ای ستاره آسمانی:(87): هي من ميگم آشنايي... پس علي بوديييييييييي هي من صدات ميزدم مِيْتي جواب نميدادي سرعت نتم پايينه. به همين خاطر دوباره پنجول به دامن مدگيجت شدم كه زياد نخواد راه دوري برم.:دي اينم ادبياتش داغونه. اگه متن بهتري پيدا كردي جايگزين كن. اصراري به اينا نيست. به انگليسي زمان وايكينگها مينويسه وجدان بيدارم : دههههههه اوريون اسپم نكن . جلف! 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ شوخی نکن اریییی... پیک شادی میدی تو عید واسمون..؟؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ كسي پيكشو حل نكرده؟ پيكاي رنگ شده نمره بيشتري دارن. هرچه زود تر هم بهتر پ.ن: اين اسپم نيست. دارم به راه راست هدايتتون ميكنم. اسپم كنيد امتيازاتونو ميدزدم :دي 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ كسي پيكشو حل نكرده؟ پيكاي رنگ شده نمره بيشتري دارن. هرچه زود تر هم بهتر پ.ن: اين اسپم نيست. دارم به راه راست هدايتتون ميكنم. اسپم كنيد امتيازاتونو ميدزدم :دي من الان هم چین یهویی تحت تاثیر قرار گرفتم و پرتاب شدم تو راه راست:biggrin: [h=3]خبر: یافتن آزمایش خون جدیدی که احتمال حمله قلبی را پیش بینی می کند[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده