O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ دوستان عزيز سلام توي اين تاپيك قراره با هم به ترجمه بپردازيم. اين ترجمه ها با توجه به حجم و موضوعشون زمان و امتياز بندي خاصي دارن. فعلا سه دستهي كلي خبر، آموزش و مقاله مطرح هست. روند كار به اين شكله كه براي هر كدوم از اعضا يه متن انتخاب ميشه و توي يه فرصت معين، هر كسي كه زود تر يه ترجمه ي روان و كاربردي ازش ارائه بده امتياز ميگيره. در صورتي كه كسي كارشو به موقع تحويل نده هم امتياز ازش كسر ميشه :gnugghender: ترجمه ها هم توسط هر فرد به صورت يه تاپيك مجزا گذاشته ميشه تا بقيه دوستان هم بتونن استفاده كنن. با تشكر از همكاريتون؛ موفق و پيروز باشيد :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سري اول رو با ديكتاتوري محض تعيين مي كنيم. :gnugghender: ولنتينا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مسعود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اوريون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهلت پايان روز 17 تير امتياز = 10 در صورتي كه به موقع تحويل داده نشه از هر فرد به ازاي هر روز تاخير 2 امتياز كم ميشه به اين خاطر زمان زياده كه اولين باره. سرياي بعد كم ميشه. :4chsmu1: 9 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اوریوووووون من تا جمعه وفت استراحت داشتــــــــم این قبول اما بعد جمعه باید رو پروژه کارشناسیم کار کنم از زیر کار فرار کردم 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اوریوووووون من تا جمعه وفت استراحت داشتــــــــم این قبول اما بعد جمعه باید رو پروژه کارشناسیم کار کنم از زیر کار فرار کردم نخير كي گفته قرار بوده استراحت كني؟ گفتي امتحانام كه تمام شد ميام كمك تا آخر تير. از اون به بعد ميرم پروژه كارشناسي. كمك نكردي من مجبور شدم از راهاي بدجنسانه وارد شم :gnugghender: پ.ن: منم پروژه كارشناسي انجام دادمااااااا امروز چندمه؟؟؟ بالاي پست تاريخم زدم كه مبادا تحريفي صورت بگيره منتظر ترجمه هاي خوبتون هستم بازم ممنون :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ به دليل مشكلي كه واسه مسعود پيش اومده براي عادلانه بودن قضيه، تا فردا شب تمديد ميشه :167: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ به دليل مشكلي كه واسه مسعود پيش اومده براي عادلانه بودن قضيه، تا فردا شب تمديد ميشه :167: خدایا شکرت.. 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ربات دندانپزشکی هاناکو 2 ، شبیه ساز یک بیمار واقعی یک سال پیش ما گزارشی از یه ربات دندانپزشک که به دندانپزشکان ژاپنی در قطار کمک میکرد دریافت کردیم . گروه محققانی که روی پروژه هاکانا کار میکردند از پیشرفت هاکانا 2 در واقعی شدن بیشتر خبر دادند . 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ دستگاه مانیتورینگ فشار خون در سنگاپور تست شد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قبلا گزارشهایی دادیم مبنی بر تکنولوژی مانیتورینگ فشار خون به وسیله شرکت بین المللی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سنگاپور. به طور خلاصه ، انها با استفاده از موجهای میکروسکوپی شریانی از روی شریان رادیال مچ دست فشار خون را اندازه گیری کردند. در مشارکت با شرکت hp ، سازنده تلفنهای همراه singTel ، و تجهیزات بهداشتی درمانی، انها توانستند با استفاده از شبکه سلولی ساعتی خاص طراحی کنند که بتوان از راه دور فشار خون را به صورت زمان واقعی کنترل کنند. انها برای اولین بار از این وسیله برای کنترل بیماریهای قلبی 100 بیمار استفاده کردند. 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ iHealth BP3 and Withings Blood Pressure Monitors Go Head-to-Head هر دو فشار سنجهای iHealth و withings اخیرا منتشر شده اند و ما تعداد انگشت شماری از ظاهر این دستگاه را اینجا و آنجا میبینیم... اما با این حال تا زمانی که هیچ کدام سرتوسر نشوند ما برتری یا از نظر مالی ارزش بیشتری را نمیبینیم... Mashable این 2 را از نظر دقت و ویژگیها و سهولت استفاده بازبینی میکند... هرجند تفاوتهای ظریفی بین دو دستگاه وجود دارد، هر دو کارایی خوبی دارند.. 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ SoundBite Dental Hearing Aid Now Also for Conductive Hearing Loss Sonitus Medical دومین نشانه ترخیص کالای FDA را برای سمعک دندانی نوآورانه SoundBite دریافت کرد.. علاوه بر از دست دادن شنوایی یک طرفه که این شرکت قبلا مصوبات FDA و CE را دریافت کرده است، در حال حاضر در ایالات متحده نیز برای درمان ناشنوایی مورد تایید است.. موقعیت SoundBite بیشتر یک جایگزین برای استخوان ایمپلنت لنگر جراحی ایجاد میکند.. درحالیکه نشانه های دیگر ناشنوایی مخلوط را باید زود دنبال کرد.. در این میان سیستم soundBite به زودی با برنامه ریزی منتشر شده ایالات متحده در اوایل پاییز امسال به بازار می آید.. 7 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ آئوتي- اسباب بازي براي كودكان آتيستيك معرفي سيستم جديد فيكس كردن ستون فقرات توسط مدترونيك 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ مسعود جان نوبت شماست كه ترجمه ها رو مشخص كني 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خب مث اينكه مسعود رفت مسافرت. ميمونيم من و فرانه اين سري رو هم من ميذارم ولي سري هاي بعد برنده بايد اين كارو بكنه شيوه ي كار رو قبلا هم گفتم و بد نيست دوباره بهشون توجه كنيم: روند كار به اين شكله كه براي هر كدوم از اعضا يه متن انتخاب ميشه و توي يه فرصت معين، هر كسي كه زود تر يه ترجمه ي روان و كاربردي ازش ارائه بده امتياز ميگيره.در صورتي كه كسي كارشو به موقع تحويل نده هم امتياز ازش كسر ميشه :gnugghender: ترجمه ها هم توسط هر فرد به صورت يه تاپيك مجزا گذاشته ميشه تا بقيه دوستان هم بتونن استفاده كنن. خب اين سري چون متن ها طولاني تر هستن امتياز و زمان بيشتري هم براشون در نظر ميگيريم. ولنتينا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اوريون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهلت تا پايان روز جمعه 7 مرداد امتياز = 20 در صورتي كه به موقع تحويل داده نشه از هر فرد به ازاي هر روز تاخير 2 امتياز كم ميشه موفق و پيروز باشيد 4 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ امید تازه ای برای امپدانس الکتریکی به عنوان تکنیک عملی تصویربرداری 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ سلامليكم دو هفته تمديد شده نبــــــــــــود؟ يكيشونم قبوله ها ولنتينا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اوريون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهلت تا پايان روز جمعه 21 مرداد امتياز = 20 در صورتي كه به موقع تحويل داده نشه از هر فرد به ازاي هر روز تاخير 2 امتياز كم ميشه موفق و پيروز باشيد 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ IntelliWheels, An Automatic Gear Switching System for Wheelchairs 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ سلامليكم اگه دوس داشتين بياين با هم مقاله ترجمه كنيم هر كي موضوع بگه من پايه مي باشم. فقط سواد منم در نظر بگيريد لطفا :w127: پ.ن: شاعر ميگه: تو كتابا نوشته "تنبلي كار زشته" :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ مطالب ترجمه شده دوستان در صفحه اصلی سایت قرار گرفت. 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ درود به دوستان عزيز خوبين ديگه ايشالااااااااااا :gnugghender: در راستاي همون كه ميدونيم اين تاپيك بايد هر چه سريع تر دوباره فعال شه. و از آنجايي كه تعارف جواب نميده از قوه قهريه استفاده مينماييم باشد كه عبرتي باشد براي دگران فرانه يه موضوع به من بده من يه موضوع به سيندخت ميدم سيندخت يه موضوع به فرانه ميده :gnugghender: (ستاد تفرقه افكني اوريون ) هر كسي بخواد ميتونه اعلام آمادگي كنه دور هم باشيم. (زينا و مسعود تا بعد كنكورشون از آزارهاي من مصونن. بعدش بايد بيان جور اين مدت رو هم بكشن :gnugghender:) موضوعها مث سري هاي قبل لينك خبر باشه بهتره. از خبرهاي كوتاه شروع ميكنيم ممنون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده