*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ بهههههههههههههههههههههه چطورین بچه هاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلام. تاپیک شهرای دیگه چقد شلوغه اینجا پرندم پر نمیزنه 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا نمیدونم چرا. اینجا حسابی شلوغ شده. کاروان راهیان نور و مسافرای نوروزی پیداشون شده دیگه. کیا میان آبادان خرمشهر؟ 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا نمیدونم چرا. اینجا حسابی شلوغ شده. کاروان راهیان نور و مسافرای نوروزی پیداشون شده دیگه. کیا میان آبادان خرمشهر؟ اونجا که بساطِ راهیانش همیشه به راهه که 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ اره بیا و ببین. اما مسافرای شخصی خیلی بهترن 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ 4 تا و کِلی ادم از استان به این به این بزرگی تازه نصفشون فعالیت ندارن دیگه بعد میگی چرا هیچ خبر نیس واو من فکر میکردم منو هدا و او یکی هدا و مینا( اونم نصفه )خوزستانیم زیاد شدیم که این اسمون ابری رو نکرده بود 6 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ پرچم خوزستان همیشه بالاست چه با بودن ما چه بدون ما 5 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ همچنان اینجا پرنده پر نمیزنه. امروز خیلی هوا گرمه. رفتم بانک کولر زده بودن. تازه اومدم خونه تو ماشین کولر زدم. خیلللللللللللللللی گرمه. جاتون خالی 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ اینم شبهای کارون در خرمشهر 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ 4 تا و کِلی ادم از استان به این به این بزرگی تازه نصفشون فعالیت ندارن دیگه بعد میگی چرا هیچ خبر نیس واو من فکر میکردم منو هدا و او یکی هدا و مینا( اونم نصفه )خوزستانیم زیاد شدیم که این اسمون ابری رو نکرده بود عسللللللل؟ من کجا نصفه خوزستانیم؟ من خوزستانیم فقط مقیمِ تهرانم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ عسللللللل؟من کجا نصفه خوزستانیم؟ من خوزستانیم فقط مقیمِ تهرانم خو گفتم فکر میکردم فکر میکردم از بچگی رفتین غلط کردم خو اعصیانی نشو :banel_smiley_52: تو جیگر بانوی خوزستانی من خودم نصفه ام 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ همچنان اینجا پرنده پر نمیزنه. امروز خیلی هوا گرمه. رفتم بانک کولر زده بودن. تازه اومدم خونه تو ماشین کولر زدم. خیلللللللللللللللی گرمه. جاتون خالی ما نیز همه ی کولرهارو روشن کردیم:icon_pf (34): جای همه ی ایرانی ها خالی 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خو گفتم فکر میکردم فکر میکردم از بچگی رفتین غلط کردم خو اعصیانی نشو :banel_smiley_52: تو جیگر بانوی خوزستانی من خودم نصفه ام :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ ای ول غیرت مینی رو ولک تو بچه ی پاک بندری، بگو از اونا چی کم داری 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ ای ول غیرت مینی رو ولک تو بچه ی پاک بندری، بگو از اونا چی کم داری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده