masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بنظرم موضوع شهردار و شهرداری در ایران به نوعی سیاسی بازیه و علاقه خاصی ندارم تو مباحث سیاسی دخالت کنم (حالا هی ما بیاییم درباره مشخصات شهردار باهم بحث کنیم آیا وضعیت عوض میشه؟؟؟)اما اماااااااا با نظر محمد تا حدی نسبتاً موافقم... :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ بنظرم موضوع شهردار و شهرداری در ایران به نوعی سیاسی بازیه و علاقه خاصی ندارم تو مباحث سیاسی دخالت کنم (حالا هی ما بیاییم درباره مشخصات شهردار باهم بحث کنیم آیا وضعیت عوض میشه؟؟؟)اما اماااااااا با نظر محمد تا حدی نسبتاً موافقم... :gnugghender: جو ندین به قضیه یعنی ما به عنوان شهرساز حق نداریم حتی در مورد ویژگیهای شهردار صحبت کنیم؟! 4 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ جو ندین به قضیهیعنی ما به عنوان شهرساز حق نداریم حتی در مورد ویژگیهای شهردار صحبت کنیم؟! چرا که نه... درمورد ویژگی های یک شهردار هرچقدر که توانایی داریم میتونیم بحث کنیم ولی این چه سودی داره همه این ویژگیها رو تو کتابای قانونی گفتن و خودتون هم در اولین پست متذکر شدید. ((اما خب خودتون دارید در همین کشور زندگی میکنید در انتخاب شهردار و ویژگیهاش، اعضای شوراهای اسلامی نقش بسزایی دارند و که این اعضا هم به دو گروه اصلاح طلب و اصول گرا تقسیم شدن و همش در حال جنگ و جدال باهمند. یک جناح یک نظر میده اون یکی جناح سر لج و لجبازی نظر اون یکی رو رد میکنه. خو این چه وضعشه؟)) 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ چرا که نه...درمورد ویژگی های یک شهردار هرچقدر که توانایی داریم میتونیم بحث کنیم ولی این چه سودی داره همه این ویژگیها رو تو کتابای قانونی گفتن و خودتون هم در اولین پست متذکر شدید. ((اما خب خودتون دارید در همین کشور زندگی میکنید در انتخاب شهردار و ویژگیهاش، اعضای شوراهای اسلامی نقش بسزایی دارند و که این اعضا هم به دو گروه اصلاح طلب و اصول گرا تقسیم شدن و همش در حال جنگ و جدال باهمند. یک جناح یک نظر میده اون یکی جناح سر لج و لجبازی نظر اون یکی رو رد میکنه. خو این چه وضعشه؟)) این که این چه وضعشه رو من هم نمیدونم ولی خدایی میخاستی 4 تا ویژگی رو بگی این همه کشش دادیا بالای تاپیک استارتر اینو نوشته: ورود همه رشته ها و انتخاب موضوع پیرامون مسائل شهری آزاد است. خب اینم یه موضوع شهریه 1 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ این که این چه وضعشه رو من هم نمیدونمولی خدایی میخاستی 4 تا ویژگی رو بگی این همه کشش دادیا بالای تاپیک استارتر اینو نوشته: ورود همه رشته ها و انتخاب موضوع پیرامون مسائل شهری آزاد است. خب اینم یه موضوع شهریه ای خانووووووووووووووووووووووووم... من دیگه با زبون بی زبونی به طور غیر مستقیم گفتم دیگه بنده با نظر محمد و بعلاوه اینکه یک شهردار باید قدرت سیاسی بالایی داشته باشه تا بتونه در برابر بازی های سیاسی جناح ها و احزاب مختلف ایستادگی کنه موافقم... همینو میخواستی بشنووووی!!! 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ ای خانووووووووووووووووووووووووم...من دیگه با زبون بی زبونی به طور غیر مستقیم گفتم دیگه بنده با نظر محمد و بعلاوه اینکه یک شهردار باید قدرت سیاسی بالایی داشته باشه تا بتونه در برابر بازی های سیاسی جناح ها و احزاب مختلف ایستادگی کنه موافقم... همینو میخواستی بشنووووی!!! خسته نباشی به زحمت افتادین واقعن 2 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ خسته نباشی به زحمت افتادین واقعن خواهش دارم دیگه کاریه که ازم بر میومد... 1 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ بسیاری از حمله های خود به شهرسازی ارتودکس را از کافه دیزاین الهام گرفتم. جین جاکوبز :ws28: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ به جای ژست گرفتن یه بحث جدید شروع کن 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ ممد اعصاب نداره ها حالا بر فرضم که من موضوع دادم الان واقعن کسی میاد بحث کنه؟ :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ ممد اعصاب نداره هاحالا بر فرضم که من موضوع دادم الان واقعن کسی میاد بحث کنه؟ :icon_pf (34): شما حالا موضوع رو باز کن. حالا برفرض کسی هم نیومد بحث کنه که یه تبلیغات بشه میدونم میان و بحث میکنن البته من خودم نیستما فعلاً :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ باشه من فعلن تا امتحانا شروع نشده میتونم بیام و مسئله ای نیس یک فراخوان میزنیم که اگه کسی موضوعی پیشنهاد داره بده بعد موضوعی که بیشتر از همه تکرار شد رو به بحث میزاریم یا که نه میخای دیکتاتوری جلو ببریم من خودم یه موضوع بدم بقیه بیان بحرفن؟ 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ باشه من فعلن تا امتحانا شروع نشده میتونم بیام و مسئله ای نیسیک فراخوان میزنیم که اگه کسی موضوعی پیشنهاد داره بده بعد موضوعی که بیشتر از همه تکرار شد رو به بحث میزاریم یا که نه میخای دیکتاتوری جلو ببریم من خودم یه موضوع بدم بقیه بیان بحرفن؟ مذاکره جواب نمیده . گزینه های رو میز رو رو کن .... 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اینا گزینه های روی میزن :icon_pf (34): شهر جدید و مسایلی که دارن انتقال پایتخت برنامه ریزی استراتژیک و اینکه در ایران آیا قابل اجراست و بحثهای مربوطه یه چیزیم تو فکرمه اینکه بحث کنیم به نظر بچه ها مشکل اصلی شهرسازی ما تو چه چیزیه؟ نقطه ضعف کجاست؟ محیطهای آموزشی؟ فضای کار؟ مدیریت؟ از دوستان دیگه هم میخام بیان و نظر بدن و بگن چه موضوعاتیو دوس دارن در موردش بحث کنن 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ احوال دوستان؟ خوب هستین؟ منم خوبم خدا رو شکر 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ اینا گزینه های روی میزن :icon_pf (34): شهر جدید و مسایلی که دارن انتقال پایتخت برنامه ریزی استراتژیک و اینکه در ایران آیا قابل اجراست و بحثهای مربوطه یه چیزیم تو فکرمه اینکه بحث کنیم به نظر بچه ها مشکل اصلی شهرسازی ما تو چه چیزیه؟ نقطه ضعف کجاست؟ محیطهای آموزشی؟ فضای کار؟ مدیریت؟ از دوستان دیگه هم میخام بیان و نظر بدن و بگن چه موضوعاتیو دوس دارن در موردش بحث کنن گزینه دوم و چهارم تا حدودی مطرح شده ... در مورد اولی و سومی هم نظری ندارم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ احوال دوستان؟ خوب هستین؟ منم خوبم خدا رو شکر منم خوبم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ گزینه دوم و چهارم تا حدودی مطرح شده ... در مورد اولی و سومی هم نظری ندارم خب شما یه موضوع بده شهرهای جدیدم خوبن مثلا همین چیتگر ...برا من کلا ابهام داره پروژش!احساس میکنم اون چیزایی که ما از یک شهر انتظار داریم اونجا اتفاق نمیفته!البته نظر منه ها... (البته من اینجا بیشتر نقش اغتشاشگر دارم) 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ تا الان شهر جدید و برنامه ریزی استراتژیک رو بورسن کسی موضوع دیگه ای رو پیشنهاد نمیده؟ اگه موضوعی پیشنهاد ندین فردا همین شهر جدیدو شروع میکنیم و یه هفته هم وخت میزاریم و در موردش بحث میکنیم منتظرم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده