bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بهلللللللله بعلللللللله مگه جاده راست که جدیدا در راستای هر چه بیشتر آبادانی کشور روکش آسفالتشم دادن تعویض کردن و چاله و چوله هاشو واسه یه مدتی پر کردن چه ایرادی داره ، هی دنبال دیوار ساختن و سد ساختن و رفتن بالا شید .... ( البته اینکه چه ربطی داشت رو خودمم نفهمیدم ، همینجوری پروووندم ) 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ خب چه کاریه بیا از برج میلاد بپر تازه یه حرکت تبلیغاتیم هست من دیوار حماقت رو پیشنهاد میکنم چون مطئن تره:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پریدن خوب نیست. راه های بهتری هم هست. یه راهی پیدا کردم رد خور نداره. تحت لیسانس خودمه. 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ جمیعا سلام من کاری به دیوارها ندارم ولی اگه کسی قصد مردن داره من در خدمتم می تونم متنوع ترین و بهترین راهها رو پیشنهاد بدم البته خودمم هم ای...:167: 2 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ ماجرا از این قراره که قرار بود خودمو از یه ارتفاعی پرت کنم .... ولی هرچی فکر کردم نتونستم بفهمم دیوار حاشا بلندتره یا دیوار حماقت ..... نتونستم تصمیم بگیرم از دیوار حماقت خودمو پرت کنم یا دیوار حاشا .... شما میدونین ؟ به نظرتون ارتفاع کدومش بیشتره ؟ دیوار حاشا بلنده ولی حماقت اصلا دیوار نداره .... برای دیوار حاشا باید انرژی مصرف کنی ولی برای حماقت اصلا نیاز به صرف انرژی نیست .... رو هر دیواری هستی نیاز به پرت کردن خودت نیست .... دیوارها همشون با هم در ارتباطن .... بگرد دیوار درست رو انتخاب کن .... برو تا بالا .... در صعود نباید از سقوط گفت .... ولی والا من که منظورتو نگرفتم .... خدا کنه شما منظور منو بگیری .... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ نتونستم تصمیم بگیرم از دیوار حماقت خودمو پرت کنم یا دیوار حاشا .... شما میدونین ؟ به نظرتون ارتفاع کدومش بیشتره ؟ بلندترین دیوار جهان،دیوار تعصب و تحجر است که از وقتی گرفتارش میشی در حال سقوطی. اما این سقوط را حس نمیکنی،درست در لحظه ای که با مغز به زمین میخوری. این دیوار حاشا و دیوار حماقت،جلوی این دیوار مانند پله است !!! 7 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سلام............ چه معنی داره آجی؟؟؟؟؟؟ بیام به حسابت برسم دیگه از این حرفهای ناامیدانه نزنی......... دهههههههههه .......... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ :w00: چرا فکر میکنین من میخوام خودکشی کنم آخه ؟ میخوام یکی رو بکشم از یه جایی پرت کنم .... شنیده بودم دیوار حاشا بلنده از یه طرفی هم فکر میکردم اگه یکی از دیوار حماقت پرت شه هیچ راه برگشتی نداره ....واسه همین گفتم یه تاپیک بزنم ببینم کدومش بلندتره ... بین خودمون بمونه به کسی نگینا .... میخوام همکارمو بکشم ... آخه همش میره رو اعصابم راه بهتر سراغ دارین بگین .... 6 سال تحملش کردم دیگه صبرم ته کشیده ... :w821: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده