Maryam.j 1013 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ منظور از خرافات در این تست باور به چیز هایی است که ممکن است باعث خوش شانسی یا بد شانسی بشود. به عنوان مثال در بریتانیا عدد 7 و گربه سیاه نشانه خوش شانسی هستند.در حالیکه عدد 13 و رد شدن از زیر نردبان باعث بد شانسی پنداشته می شود. (از بعضی جهات خرافات در کشور ما با بریتانیا نزدیکی هایی دارد) سوالات 1- اگر شما به هتلی وارد شوید و اتاق شماره 13 را به شما بدهند عکس العمل شما چه خواهد بود؟ الف- به این موضوع فکر نمی کنم (صفر امتیاز) ب- ازشان می خواهم که اتاق مرا عوض کنند(3 امتیاز) ج- کار خاصی انجام نمی دهم ولی در مدت اقامتم دچار نگرانی هستم( یک امتیاز) 2- اگر طالع بینی روزانه شما، امروز را روز بد شانسی شما برای رانندگی دانسته باشد شما چه خواهید کرد؟ الف- من هیچوقت طالع بینی نمی خوانم ، بنابراین اطلاعی هم از این امر نخواهم داشت (صفر امتیاز) ب-تمام روز عصبی خواهم بود(یک امتیاز) ج-رانندگی نمی کنم(3 امتیاز) 3- اگر شما در هتلی اقامت داشته باشید و کسی به شما بگوید که ارواح در این هتل تردد می کنند شما چه خواهید کرد؟ الف- فقط می خندم چون من اعتقادی به ارواح ندارم(صفر امتیاز) ب-نگران می شوم(یک امتیاز) ج-آنجا نخواهم خوابید(3 امتیاز) 4- اگر در خیابان یک نردبان در مقابل شما قرار داشته باشد شما چه خواهید کرد؟ الف-از کنار آن رد می شوم حتی اگر مجبور باشم مسیرم را تغییر دهم ب-اگر رد شدن از کنار آن آسان باشد ممکن است از کنارش عبور کنم ج- مستقیم از زیر آن عبور می کنم 5- اگر شما ببینید که عده ای از مردم به داخل حوض آبی سکه پرتاب می کنند شما چه خواهید کرد الف- یک آرزو می کنم و سه تا سکه هم من به داخل حوض آب سه تا سکه می اندازم ب-ممکن است به فرزندم سکه ای بدهم تا او آن را به داخل حوض پرتاب کند ج-مسلما من پولم را دور نمی اندازم 4 لینک به دیدگاه
Maryam.j 1013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ پس از پاسخ به سوالات به صورت زیر به خودتان امتیاز بدهید 1-الف صفر ب-سه ج-یک 2-الف صفر ب-یک ج-یک 3-الف صفر ب-یک ج-سه 4-الف- سه ب-یک ج-صفر 5-الف_سه ب-یک ج-صفر امتیازاتتان را جمع بزنید و نتیجه را همین پایین ملاحظه بفرمائید اگر امتیاز شما بین 12 تا 15 شده است شما کاملا خرافاتی هستید اگر امتیاز شما بین 6 تا 11 شده است خیلی خرافاتی نیستید اما بعضی مواقع یه خورده خرافاتی می شوید اگر امتیاز شما بین 0 تا 5 است شما به هیچ عنوان خرافاتی نیستید اگر امتیاز شما 13 شده است ، آیا این امتیاز باعث نگرانی شما شد؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ گزینه هاش کامل نبود. من طالع بینی رو میخونم اما فقط واسه خنده و سرگرمی اون نردبونم بستگی داره چطوری باشه. اگه رد شدنش از زیرش سخت تر باشه خوب از کنارش میارم. هر طوری مسیرم راحت تر باشه میرم. امتیازم 1 شد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ من توی زندگیم و با توجه به مشاهداتم بر این باورم که انسان باید به همه چیز اعتقاد داشته باشه . ولی هیچکدوم از اتفاق های بالا من رو نگران نمیکنه . حالا با این تفاسیر من خرافاتیم ؟؟ لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۸ lمن 5 شدم.. میدونی به روح اعتقاد دارم.. این رو نمیشه انکار کرد:smiley-gen165: لینک به دیدگاه
Maryam.j 1013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ دوستان من ، این تست جنبه علمی اش بسیار کم بود زیرا به سال 1970 مربوط میشد و الان نمیشه خیلی روش تمرکز کرد پس نگران نباشید و اینکه خیلی از اتفاقات در دنیای ماوراء می افته که از نظر خیلی از روانشناسان خرافات و توهم است اما من اصلا اینطور فکر نمی کنم :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده