pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ وقتی تو تالارهای تخصصی میخواستم سوالی رو مطرح بکنم باید سوال رو مینوشتم رو کاغذ و بعدش اسکن میکردم و بعدشم آپلود... و یا وقتی میخواستم سوال کسی رو حل کنم و بصورت فرمولی توضیح بدم باز به همین صورت ( چون امکان نوشتن فرمول تو فروم نیست) واسه همین بی خیال میشدم... چند وقتی این تو ذهنم بود که چی میشد انجمن یه تخته وایتبرد داشت هر موقع میخواستیم روش کلیک میکردیم و سوالمون یا جوابمون رو مینوشتم و بعدش روی دکمه send کلیک میکردیم و... یه خورده تو نت گشتم ولی فکر نکنم همچین امکانی تا الان تو فروم ها وجود داشته باشه... این سایت رو پیدا کردم ولی باز مشکلاتی داره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر کنم بودن یه همچین امکاناتی تو انجمن خیلی موثر باشه شما راه بهتری سراغ دارید؟؟ 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من اگه بخوام فرمول بنویسم،سریع توی word تایپ میکنم و بعد ازش عکس میگیرم و تو paint اندازه اش را درست میکنم. سپس عکس را میگذارم،خیلی سریع انجام میشه و فرمول ها هم دیگه بهم نمیریزه. 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من اگه بخوام فرمول بنویسم،سریع توی word تایپ میکنم و بعد ازش عکس میگیرم و تو paint اندازه اش را درست میکنم. سپس عکس را میگذارم،خیلی سریع انجام میشه و فرمول ها هم دیگه بهم نمیریزه. آره درست ولی حالا فکرش رو بکن اگه تو همین انجمن چنین امکانی بود چقدر کار راحتتر میشد در ضمن دیگه احتیاجی به آپلود کردن نبود 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ آره درست ولی حالا فکرش رو بکن اگه تو همین انجمن چنین امکانی بود چقدر کار راحتتر میشد در ضمن دیگه احتیاجی به آپلود کردن نبود آخه برای نوشتن فرمول های ریاضی به طور کامل ابزار پیشرفته ای میخواد،این فروم ها فکر نکنم امکانشو داشته باشند !!!! تو فروم خارجکی ها ، همچین چیزی داریم؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ آخه برای نوشتن فرمول های ریاضی به طور کامل ابزار پیشرفته ای میخواد،این فروم ها فکر نکنم امکانشو داشته باشند !!!! تو فروم خارجکی ها ، همچین چیزی داریم؟ :JC_thinking: فرومهای خارجکی رو نرفتم ولی اگه فرمول رو در نظر نگیریم حداقل میشه یه شکل خرپا و یا یه سیستم کنترل فیدبک کشید و براحتی نمایش داد... به درد تنبلا میخوره... 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ میشه یکم زیر دیپلم هم صحبت کنی؟ من چرا هیچی نفهمیدم الان؟:w127: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ میشه یکم زیر دیپلم هم صحبت کنی؟من چرا هیچی نفهمیدم الان؟:w127: شما هنوز سیکلتون را نگرفتین کودک ؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ پیشنهاد قشنیگه ولی وایت برد درسته نه تخته وایت برد!! اینجوری حشو میشه! 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ شما هنوز سیکلتون را نگرفتین کودک ؟ :JC_thinking: اوووه سیکلم کجا بود تازه از مهد فارغ شدم:shad: اسپن نکن بچه خوب واسه من هیچی جز یه نوشته سیاه که هیچ کاریشم نمیشد کرد نشون نداد 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ یه چیزیم من یه جا دیدم تو همین مایه ها بود مینوشتی همه میدیدن .. ولی شخصی سازیش یه کم وقت گیره ..... این که بقول بچه ها قابلیت نوشتن فرمول هم بهش اضافه بشه اما انصافا چیز جالبیه 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ پیشنهاد قشنیگه ولی وایت برد درسته نه تخته وایت برد!! اینجوری حشو میشه! اره منظورم همون بود... اوووه سیکلم کجا بودتازه از مهد فارغ شدم:shad: اسپن نکن بچه خوب واسه من هیچی جز یه نوشته سیاه که هیچ کاریشم نمیشد کرد نشون نداد مرورگرت رو تغییر بده شاید بیاد... یه چیزیم من یه جا دیدم تو همین مایه ها بود مینوشتی همه میدیدن .. ولی شخصی سازیش یه کم وقت گیره ..... این که بقول بچه ها قابلیت نوشتن فرمول هم بهش اضافه بشه اما انصافا چیز جالبیه آره جالب میشه ولی فکر کنم ساختنش درد سر داره... اگه باز دیدیش بزار اینجا ببینیم 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ به جای اسکن با دوربین هم می شه عکس گرفت از روی تخت وایت برد واقعی:JC_thinking: ولی جالبه اگه بشه...... ای کاش اگه امکانش بود، می شد با یه ماژیکی هم روش نوشت که مثل ماژیکای واقعی بو داشته باشه!! من بوی ماژیک وایت برد رو خیلی دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده