arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اینا کاملا نشانه های پسرفت در پسراس نه پیشرفت!!!وای به حال جامعه ای که مردان آیندش برق لب بزنن و آرایش کنن :icon_pf (34): بله,منظور همون بود! به بیان طنزآلود گفتم! 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ چرا روسری رو نمیگی :jc_thinking: اخه روسری رو خیلی خانوما خودشونم دوس ندارن سر کنن تازه روسری یه چیزیه که مو که یکی از زنانگی ترین چیز برای خانوماستو میپوشونه ... 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اخه روسری رو خیلی خانوما خودشونم دوس ندارن سر کنن تازه روسری یه چیزیه که مو که یکی از زنانگی ترین چیز برای خانوماستو میپوشونه ... کاملا موافقم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اخه روسری رو خیلی خانوما خودشونم دوس ندارن سر کنن تازه روسری یه چیزیه که مو که یکی از زنانگی ترین چیز برای خانوماستو میپوشونه ... زدی تو خال تسلیم 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سارا جون حالا یه فوضولی بکنم؟ چرا مامانت به داداشت گفتن که شامپو تو رو بزنن شاید فایده کرد؟ مگه مو داداشت چشه؟ (فوضولی در حد تیم ملی) 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سارا جون حالا یه فوضولی بکنم؟چرا مامانت به داداشت گفتن که شامپو تو رو بزنن شاید فایده کرد؟ مگه مو داداشت چشه؟ (فوضولی در حد تیم ملی) خب این روزا مامانم از دست موهای اون عاصیه همه جا موی اقا سینای ماست هیچوقتم شامپو نمیزنه واسه اون مامانم بهش گفت از شامپوی من بزنه شاید فایده کرد 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ توی خونه ما هم فقط موهای من ریخته حالا چه شامپوی میزنی؟ بگو ماهم بزنیم شاید فایده کرد 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ کفش پاشنه بلند اینم خدارو شکر تا حالا از دست اقایون در امان بوده!! 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اینم خدارو شکر تا حالا از دست اقایون در امان بوده!! ینی رژ لبم در امان نمونده؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ امروزه خیلی از مردهای راکر لاک میزنن. دیوید بویی 40 سال پیش کفش پاشنه بلند پاش میکرد. اینا هیچ کدوم 100% زنونه نیست :dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ مو که داری،از موی سر آویزانت میکنند و اینقدر شلاقت میزنند،تا بفهمی چادر بر سر کنی. هر تار مویت را که نامحرم ببینید،یک مار جای همان تار مو را در سرت نیش میزند. :zadan: خدا انقدرا هم سخت گیر نیستااااااااا البته من گاهی چادر سر میکنم،دیگه کاریم ندارن؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ من یه زنجیر سفید دارم ویه تک پوش اینا همش با منه .برای مهمونی ها هم گوشواره ودستبند .اما کلا زیاد اهل طلا نیستم .به نظر من زیور زن رفتارشه و روابط اجتماعی خوب 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ کی گفته نماد زنانگی هست؟ یکی از لوازم ارایشی پرکاربرد بین بانوان محترم هست یا سوال خیلی پیچیده هست یا خیلی اسون!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ کی گفته نماد زنانگی هست؟یکی از لوازم ارایشی پرکاربرد بین بانوان محترم هست یا سوال خیلی پیچیده هست یا خیلی اسون!! 100 % سئوال پیچیده ایه. دقت کن! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ 100 % سئوال پیچیده ایه.دقت کن! اوووووووووووووونشد!! خب کی وکدوم منبع گفته گوشواره نماد زنانگی هست؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اوووووووووووووونشد!!خب کی وکدوم منبع گفته گوشواره نماد زنانگی هست؟ اول من گفتم.اونایی هم که پایین پستم تشکر زدن تایید کردن. حالا شوما نظرتون چیه؟ لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اول من گفتم.اونایی هم که پایین پستم تشکر زدن تایید کردن. حالا شوما نظرتون چیه؟ خب پس یه بحث مبتنی برسلیقه هست اجازه بدید اول گوشمو سوراخ کنم بعد اگه گوشواره اویزون کردم میام نظر هم میدم! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ خب پس یه بحث مبتنی برسلیقه هستاجازه بدید اول گوشمو سوراخ کنم بعد اگه گوشواره اویزون کردم میام نظر هم میدم! اتفاقا" اصلا" سلیقگی نیست. بحث سره ریز بینیه. تبلور زنانگی. همش که نمی شه جسم. یه کم هم روح زنانگی...:girl_blush2: اجازه بدید اول گوشمو سوراخ کنم بعد اگه گوشواره اویزون کردم میام نظر هم میدم! اجازه نمی دیم نظرو بگو ... لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ خب درتناقض با مستندات تاریخیه نظر شما ومنم حوصله بحث سلیقه ای ندارم امیدوارم تبلور روح زنانگی به کام تمام بانوان شیرین باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده