arian ariaey 1755 ارسال شده در 4 مهر، 2011 اینا کاملا نشانه های پسرفت در پسراس نه پیشرفت!!!وای به حال جامعه ای که مردان آیندش برق لب بزنن و آرایش کنن :icon_pf (34): بله,منظور همون بود! به بیان طنزآلود گفتم! 1
sarooneh 2052 ارسال شده در 4 مهر، 2011 چرا روسری رو نمیگی :jc_thinking: اخه روسری رو خیلی خانوما خودشونم دوس ندارن سر کنن تازه روسری یه چیزیه که مو که یکی از زنانگی ترین چیز برای خانوماستو میپوشونه ... 5
arian ariaey 1755 ارسال شده در 4 مهر، 2011 اخه روسری رو خیلی خانوما خودشونم دوس ندارن سر کنن تازه روسری یه چیزیه که مو که یکی از زنانگی ترین چیز برای خانوماستو میپوشونه ... کاملا موافقم 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 4 مهر، 2011 اخه روسری رو خیلی خانوما خودشونم دوس ندارن سر کنن تازه روسری یه چیزیه که مو که یکی از زنانگی ترین چیز برای خانوماستو میپوشونه ... زدی تو خال تسلیم 2
sarooneh 2052 ارسال شده در 4 مهر، 2011 سارا جون حالا یه فوضولی بکنم؟ چرا مامانت به داداشت گفتن که شامپو تو رو بزنن شاید فایده کرد؟ مگه مو داداشت چشه؟ (فوضولی در حد تیم ملی) 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 4 مهر، 2011 سارا جون حالا یه فوضولی بکنم؟چرا مامانت به داداشت گفتن که شامپو تو رو بزنن شاید فایده کرد؟ مگه مو داداشت چشه؟ (فوضولی در حد تیم ملی) خب این روزا مامانم از دست موهای اون عاصیه همه جا موی اقا سینای ماست هیچوقتم شامپو نمیزنه واسه اون مامانم بهش گفت از شامپوی من بزنه شاید فایده کرد 2
sarooneh 2052 ارسال شده در 4 مهر، 2011 توی خونه ما هم فقط موهای من ریخته حالا چه شامپوی میزنی؟ بگو ماهم بزنیم شاید فایده کرد 1
سـارا 20071 ارسال شده در 4 مهر، 2011 کفش پاشنه بلند اینم خدارو شکر تا حالا از دست اقایون در امان بوده!! 2
lady architect 5358 ارسال شده در 4 مهر، 2011 اینم خدارو شکر تا حالا از دست اقایون در امان بوده!! ینی رژ لبم در امان نمونده؟:icon_pf (34): 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 4 مهر، 2011 امروزه خیلی از مردهای راکر لاک میزنن. دیوید بویی 40 سال پیش کفش پاشنه بلند پاش میکرد. اینا هیچ کدوم 100% زنونه نیست :dancegirl2: 4
mina_srk 1982 ارسال شده در 4 مهر، 2011 مو که داری،از موی سر آویزانت میکنند و اینقدر شلاقت میزنند،تا بفهمی چادر بر سر کنی. هر تار مویت را که نامحرم ببینید،یک مار جای همان تار مو را در سرت نیش میزند. :zadan: خدا انقدرا هم سخت گیر نیستااااااااا البته من گاهی چادر سر میکنم،دیگه کاریم ندارن؟؟؟ 2
shaden. 18583 ارسال شده در 4 مهر، 2011 من یه زنجیر سفید دارم ویه تک پوش اینا همش با منه .برای مهمونی ها هم گوشواره ودستبند .اما کلا زیاد اهل طلا نیستم .به نظر من زیور زن رفتارشه و روابط اجتماعی خوب 3
spow 44198 ارسال شده در 5 مهر، 2011 کی گفته نماد زنانگی هست؟ یکی از لوازم ارایشی پرکاربرد بین بانوان محترم هست یا سوال خیلی پیچیده هست یا خیلی اسون!! 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2011 کی گفته نماد زنانگی هست؟یکی از لوازم ارایشی پرکاربرد بین بانوان محترم هست یا سوال خیلی پیچیده هست یا خیلی اسون!! 100 % سئوال پیچیده ایه. دقت کن! 2
spow 44198 ارسال شده در 5 مهر، 2011 100 % سئوال پیچیده ایه.دقت کن! اوووووووووووووونشد!! خب کی وکدوم منبع گفته گوشواره نماد زنانگی هست؟
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2011 اوووووووووووووونشد!!خب کی وکدوم منبع گفته گوشواره نماد زنانگی هست؟ اول من گفتم.اونایی هم که پایین پستم تشکر زدن تایید کردن. حالا شوما نظرتون چیه؟
spow 44198 ارسال شده در 5 مهر، 2011 اول من گفتم.اونایی هم که پایین پستم تشکر زدن تایید کردن. حالا شوما نظرتون چیه؟ خب پس یه بحث مبتنی برسلیقه هست اجازه بدید اول گوشمو سوراخ کنم بعد اگه گوشواره اویزون کردم میام نظر هم میدم! 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2011 خب پس یه بحث مبتنی برسلیقه هستاجازه بدید اول گوشمو سوراخ کنم بعد اگه گوشواره اویزون کردم میام نظر هم میدم! اتفاقا" اصلا" سلیقگی نیست. بحث سره ریز بینیه. تبلور زنانگی. همش که نمی شه جسم. یه کم هم روح زنانگی...:girl_blush2: اجازه بدید اول گوشمو سوراخ کنم بعد اگه گوشواره اویزون کردم میام نظر هم میدم! اجازه نمی دیم نظرو بگو ...
spow 44198 ارسال شده در 5 مهر، 2011 خب درتناقض با مستندات تاریخیه نظر شما ومنم حوصله بحث سلیقه ای ندارم امیدوارم تبلور روح زنانگی به کام تمام بانوان شیرین باشه
ارسال های توصیه شده