fargol_2408 3453 ارسال شده در 4 مهر، 2011 زن اگر مومنه نباشد،کافره است و کافره اهل جهنم خواهد بود. همه این زیور آلات را در جهنم ذوب کرده و در گوشتان فرو میکنند. :zadan: بازم میشه گوشواره که:ws2: 1
mina_srk 1982 ارسال شده در 4 مهر، 2011 زن اگر مومنه نباشد،کافره است و کافره اهل جهنم خواهد بود. همه این زیور آلات را در جهنم ذوب کرده و در گوشتان فرو میکنند. :zadan: حاج آقا من گوشواره ندارم،اون دنیا این چیزا ذوب نمیکنن بزنن توو گوشم؟؟؟ 1
fargol_2408 3453 ارسال شده در 4 مهر، 2011 هرچی سریعتر آماده میشهاگه ازینا داشته باشم کلی مخ میزنم اما زن باشه باید کلی ازینا بخرم حالا اولی بهتره یا دومی؟
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 مهر، 2011 حاج آقا من گوشواره ندارم،اون دنیا این چیزا ذوب نمیکنن بزنن توو گوشم؟؟؟ مو که داری،از موی سر آویزانت میکنند و اینقدر شلاقت میزنند،تا بفهمی چادر بر سر کنی. هر تار مویت را که نامحرم ببینید،یک مار جای همان تار مو را در سرت نیش میزند. :zadan: 1
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 4 مهر، 2011 نماد زن مومنه،تنها چادر است و بس. برای همتون متاسفم. شما خودت دوس داری خانومت ( جمیع نسوان منزل ) تو خلوت خونه واست رو بگیرن با چادر بیان 3
from_hell 10964 ارسال شده در 4 مهر، 2011 زن اگر مومنه نباشد،کافره است و کافره اهل جهنم خواهد بود. همه این زیور آلات را در جهنم ذوب کرده و در گوشتان فرو میکنند. :zadan: حالا چطوری راه راست رو به سمت خودمون کج کنیم.... 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 مهر، 2011 شما خودت دوس داری خانومت ( جمیع نسوان منزل ) تو خلوت خونه واست رو بگیرن با چادر بیان چادر مصونیت است نه محدودیت. خانه و محل کار و...... هم ندارد،ما همه جا به ارزش ها تاکید داریم و ارزش خانم را به سیاهی چادرش میدانیم و بس. 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 4 مهر، 2011 حالا چطوری راه راست رو به سمت خودمون کج کنیم.... حجاب چادرت را رعایت کن و تقوای الهی پیشه کن،خمس مالت را هم به ما بده،انشالله مشکلاتت حل میشود. :girl_yes2: 2
from_hell 10964 ارسال شده در 4 مهر، 2011 حجاب چادرت را رعایت کن و تقوای الهی پیشه کن،خمس مالت را هم به ما بده،انشالله مشکلاتت حل میشود. :girl_yes2: نمیشه فقط خمس بدم...:-" 1
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 4 مهر، 2011 همه کارها و رفتار یک زن باید ظریف باشه... راه رفتن... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حرف زدن... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لبخند زدن... نگاه کردن... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ناز کردن... یکم از خود راضی بودن....لباسای گیگیل پوشیدن... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و خیلی چیزای دیگه اگر با ظرافت زنانه باشن....... نماد زنانگیه........ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
سـارا 20071 ارسال شده در 4 مهر، 2011 دقیقا به بعضی از دخترا نمیاد دختر باشن...یعنی حرکات و رفتارشون ظریف نیست.البته دست خودشونم نیستا اینجورین دیگه. ایضا دوستام می گن تو حرکاتت ظریف و دخترونس کاملا البته امیدوارم واقعا همینطوری باشه 4
sarooneh 2052 ارسال شده در 4 مهر، 2011 به نظرم لاک از همه بیشتر نشانه زنانگیه البته لاک رو ناخن بلند که خدا رو شکر هنوز هیچ پسری رو ندیدم که لاک بزنه..... 5
سـارا 20071 ارسال شده در 4 مهر، 2011 به نظرم لاک از همه بیشتر نشانه زنانگیه البته لاک رو ناخن بلند که خدا رو شکر هنوز هیچ پسری رو ندیدم که لاک بزنه..... فقط این یکی از دستشون در امان مونده فعلا همین یکی رو هم استفاده کنن دیگه کلا تمام نمادهای زنانگی رو دارن 5
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 4 مهر، 2011 به نظرم لاک از همه بیشتر نشانه زنانگیه البته لاک رو ناخن بلند که خدا رو شکر هنوز هیچ پسری رو ندیدم که لاک بزنه..... چرا روسری رو نمیگی :JC_thinking: 2
from_hell 10964 ارسال شده در 4 مهر، 2011 به نظرم لاک از همه بیشتر نشانه زنانگیه البته لاک رو ناخن بلند . اوهوم...لاک هم خیلی تاثیر داره.... :dancegirl2: که خدا رو شکر هنوز هیچ پسری رو ندیدم که لاک بزنه.... من یه پسر دایی دارم 3 سالشه...وقتی میاد تو اتاقم... سریع میگه واسم لاک بزن... :persiana__hahaha: بهش میگم نه نمیشه تو پسری... میره لاک سفید رو میاره میگه نه تو نمیدونی؛ لاک سفید پسرونست واسم بزن حالا.... :persiana__hahaha: از کجا معلوم شاید نسل آینده پسرها لاک سفید زدن... 2
سـارا 20071 ارسال شده در 4 مهر، 2011 واییییییییییی به زمانی که پسرا ناخناشونو لاک بزنن :icon_pf (34): 2
arian ariaey 1755 ارسال شده در 4 مهر، 2011 فقط این یکی از دستشون در امان مونده فعلاهمین یکی رو هم استفاده کنن دیگه کلا تمام نمادهای زنانگی رو دارن پسرا پیشرفتشون زیائ شده کم کم به اونم می رسن! وقتی برق لب می زنن,دیگه حسابشو بکنید... 2
سـارا 20071 ارسال شده در 4 مهر، 2011 پسرا پیشرفتشون زیائ شده کم کم به اونم می رسن! وقتی برق لب می زنن,دیگه حسابشو بکنید... اینا کاملا نشانه های پسرفت در پسراس نه پیشرفت!!! وای به حال جامعه ای که مردان آیندش برق لب بزنن و آرایش کنن :icon_pf (34): 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 4 مهر، 2011 میدونم هیچ ربطی به تاپیک نداره ولی امروز مامانم به داداشم گفت یه دست از شامپوی سارا به موهات بزن شاید فایده کرد آقا نزده بود ازش پرسیدم شامپو زدی میگه نه میگم چرا میگه من شامپوی دخترونه به موهام نمیزنم داداشه من دارم 8
ارسال های توصیه شده