maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ از زمین تا آسمو فرقشه عزیز سرعت پیشرفت رو از 1 به 100 رسوندن رو با سرعت پیشرفت از 100 به 1 رسوندن مقایسه میکنی میگی یکیه !؟ فرق چی از زمین تا آسمونه؟ نظرم اینه که اون زمان دیگه وقتش بود اون اتفاقات بیافته. ایران اون زمان مثل عصر حجر بوده تغییرات بیشتر خودشو نشون داده. همین 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ فرق چی از زمین تا آسمونه؟ نظرم اینه که اون زمان دیگه وقتش بود اون اتفاقات بیافته. ایران اون زمان مثل عصر حجر بوده تغییرات بیشتر خودشو نشون داده. همین نه اینطور نیست... تغییرات همینطوری خود به خود اتفاق نمی افتند... ملتی که میرفتند توی خزینه و توی چرک و کثیفی "حمام" میکردند یهووو خود به خود میگفتند دیگه وقتش شده دوش رو بیاریم تو ایران ؟ یا یهوو به این نتیجه میرسیدند که ارتش رو قوی کنند و سازمان بدند ؟ یا برنامه های چندین و چند ساله برای مملکت بریزند ؟ تغییرات و پیشرفت کشور کاملا به تفکر دولت و سردمداران مربوط میشه و نمیشه گفت الان دیگه وقتشه و خود به خود همه چیز درست میشه... الان ما وقتش رسیده که 10 تا ماهواره در مدار زمین داشته باشیم... چرا نداریم پس ؟ وقتش رسیده که سیستم آموزشی مزخرف کشور تصحیح بشه ولی نمیشه... وقتشه جنگنده ی ملی داشته باشیم... ولی نداریم... 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ فرق چی از زمین تا آسمونه؟ نظرم اینه که اون زمان دیگه وقتش بود اون اتفاقات بیافته. ایران اون زمان مثل عصر حجر بوده تغییرات بیشتر خودشو نشون داده. همین وقتش بود؟ اگه به وقت بود که الان وضع ما این نبود!! این دیگه از اون حرفاست!! ایران عصر حجر بود خودت هم که قبول داری با همون مردم حجری تونست اونقدر پیشرفت بیاره ..... براش از آسمون چیزی نفرستادن پایین 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اگر رضا شاه نبود... ملت ما امروز داشتند با الاغ اینور اونور میرفتند دوستان... همین راه سازی ها و کارهایی که در تهران داره صورت میگیره هنوز که هنوزه داره با برداشت از برنامه هایی انجام میگیره که توسط فرانسوی ها (همونهایی که فرودگاه های شکاری رو برای ایران ساختند که اگر نبودند ایران 1 سال هم در جنگ با عراق دوام نمی آورد) برای ساخت و ساز تهران مشخص شده بود صورت میگیره... ما باید 20 سال پیش مترو رو میساختیم... 20 سال پیش باید برج میلاد (کوروش احتمالا) رو میساختند... اگر شاه نبود هنوز شمال کشور رو پشت کوه حساب میکردند و برای رسیدن به اونجا باید ساعت های زیادی رو با الاغ از کوه ها میگذشتیم... هنوز هم اونجا تبعید گاه بود و کرد ها رو به اونجا تبعید میکردند... هنوز باید در خزینه ها حمام میکردیم... هنوز باید توی جاده های خاکی راه میرفتیم... ایران رو پهلوی ها ساختند... اشتباه نکنید... پ.ن : کاش شاه یک بار برای همیشه این طاعون رو از کشور پاک میکرد... کاش کاری میکرد که دیگه هرگز برنگردند... کاش یکم "دیکتاتور" تر بود... بزرگترین اشتباه شاه همین بود... نتونست ریشه ی همه ی بدی ها و بدبختی های مملکت ما رو از بین ببره... ولی باز هم راه زیادی رفت... 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ نه اینطور نیست... تغییرات همینطوری خود به خود اتفاق نمی افتند... ملتی که میرفتند توی خزینه و توی چرک و کثیفی "حمام" میکردند یهووو خود به خود میگفتند دیگه وقتش شده دوش رو بیاریم تو ایران ؟ یا یهوو به این نتیجه میرسیدند که ارتش رو قوی کنند و سازمان بدند ؟ یا برنامه های چندین و چند ساله برای مملکت بریزند ؟ تغییرات و پیشرفت کشور کاملا به تفکر دولت و سردمداران مربوط میشه و نمیشه گفت الان دیگه وقتشه و خود به خود همه چیز درست میشه... الان ما وقتش رسیده که 10 تا ماهواره در مدار زمین داشته باشیم... چرا نداریم پس ؟ وقتش رسیده که سیستم آموزشی مزخرف کشور تصحیح بشه ولی نمیشه... وقتشه جنگنده ی ملی داشته باشیم... ولی نداریم... دوش رو رضا خان آورد؟ فکر نکنم. شما نگاه کنی همون موقع هم ایران یه چیزی در سطح کشورهای پیشرفته اون روز نشد. اگر خیلی کار میخواست بکنه بنیان دموکراسی رو در ایران میذاشت که نذاشت. اصل پیشرفت اون بود که نکرد. اگر پایه دموکراسی رو در ایران میذاشت ما الان این هم مشکل نداشتیم. به پیشرفت های بیشتری هم میرسیدیم. از نظر من کشیدن یه راه آهن از شمال تا جنوب (وقتی تو یه سری کشورها مترو وجود داشت) و شناسنامه و این چیزها اگرچه کارهای بزرگی بودن ولی شق القمر نبودن که از دست هرکسی برنیاد . اگر رضا خان نمیکرد یکی دیگه میکرد. ارتش ایشون هم در زمان نیاز کاری نتونست بکنه. برنامه این بود که این اتفاقات تو ایران بیافته. وقتش بود؟ اگه به وقت بود که الان وضع ما این نبود!! این دیگه از اون حرفاست!! ایران عصر حجر بود خودت هم که قبول داری با همون مردم حجری تونست اونقدر پیشرفت بیاره ..... براش از آسمون چیزی نفرستادن پایین براش از آسمون شاهنشاهی رو فرستادن پایین. انصاف داشته باش. دست نشانده بود. نمیگم بی لیاقت بود ولی بدون کمک و خواست قدرت های اون روز، به اون جا نمیرسید. الان هم وقتش نیست ما به جاهایی که شماها میگین برسیم. مردمی که هنوز نمیفهمن کسی حق نداره بیاد رو پشت بام خونه هاشون دیش ماهواره شون رو بندازه پایین، مردمی که هر روز میبینن یه مشت بی وجود تو خیابون به اسم گشت ارشاد به زن و بچه دیگران گیر میدن و هیچی نمیگن، لیاقت ندارن ماهواره بفرستن هوا. هنوز وقت خیلی چیزها برای ایرانیا نرسیده. 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اگر رضا شاه نبود... ملت ما امروز داشتند با الاغ اینور اونور میرفتند دوستان... همین راه سازی ها و کارهایی که در تهران داره صورت میگیره هنوز که هنوزه داره با برداشت از برنامه هایی انجام میگیره که توسط فرانسوی ها (همونهایی که فرودگاه های شکاری رو برای ایران ساختند که اگر نبودند ایران 1 سال هم در جنگ با عراق دوام نمی آورد) برای ساخت و ساز تهران مشخص شده بود صورت میگیره... ما باید 20 سال پیش مترو رو میساختیم... 20 سال پیش باید برج میلاد (کوروش احتمالا) رو میساختند... اگر شاه نبود هنوز شمال کشور رو پشت کوه حساب میکردند و برای رسیدن به اونجا باید ساعت های زیادی رو با الاغ از کوه ها میگذشتیم... هنوز هم اونجا تبعید گاه بود و کرد ها رو به اونجا تبعید میکردند... هنوز باید در خزینه ها حمام میکردیم... هنوز باید توی جاده های خاکی راه میرفتیم... ایران رو پهلوی ها ساختند... اشتباه نکنید... پ.ن : کاش شاه یک بار برای همیشه این طاعون رو از کشور پاک میکرد... کاش کاری میکرد که دیگه هرگز برنگردند... کاش یکم "دیکتاتور" تر بود... بزرگترین اشتباه شاه همین بود... نتونست ریشه ی همه ی بدی ها و بدبختی های مملکت ما رو از بین ببره... ولی باز هم راه زیادی رفت... بدبختی امروز ما به خاطر اونهاست. اگر کمی آزادی میدادن، اگر وحشیانه برخورد نمیکردن ملت این خاک انقلاب رو نمیریختن رو سر مملکت. حمایت از پهلوی یعنی حمایت از جنایتهای بیشمارشون در حق ملت. اونها تو تک تک جنایتهای ج.ا شریک هستن چون اگر شاه مشروطه بودن ما به این فلاکت نمیافتادیم. مساله اینه که یه عده نمیخوان قبول کنن پیشرفت زمانی اتفاق میافته که به مردم شخصیت بدن و درست باهاشون رفتار کنن. وقتی حکومت مستبد باشه رفتار مردم هم مثل اون میشه. وقتی حکومت به مردم رحم نکنه مردم هم به همدیگه رحم نمیکنن. باید قبول کنیم چماق جواب نمیده. لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اینا با اینمه ادعاشون ک آی ما تو علم پیشرفت کردیم آی ما ای کردیم بل کردیم نتونستن ی آزاد راه تهران- شمالو بعد از اندددددی سال تموم کنن همین جاده چالوس رضا شاه اگه نبود مردم آخر هفته کجا میرفتن ؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ رضا شاه از درخت ها دیدن میدن کرده که متوجه میشه یکیشون خشک شده به باغبون میگه، من میرم پایین خیابون و برمیگردم، این درخت باید سبز شده باشه!! باغبون هم راهی غیر از کاشت درخت تازه نداشته لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ هنوز رو خیلی از راه آهن های ایران مهر پهلوی هست هنوز خیلی از تجهیزات نظامی ما با ابزارهایی که پهلوی ها داشتند ساخته میشه هنوز روی گلوله ها مهر پهلوی هست سردر ورزشگاه آزادی نوشته از پول مردم، برای مردم(نه اینکه شعار دولت خدمتگزار رو راه بندازه و هی سر ملت منت بزاره 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ دوش رو رضا خان آورد؟ فکر نکنم. شما نگاه کنی همون موقع هم ایران یه چیزی در سطح کشورهای پیشرفته اون روز نشد. اگر خیلی کار میخواست بکنه بنیان دموکراسی رو در ایران میذاشت که نذاشت. اصل پیشرفت اون بود که نکرد. اگر پایه دموکراسی رو در ایران میذاشت ما الان این هم مشکل نداشتیم. به پیشرفت های بیشتری هم میرسیدیم. از نظر من کشیدن یه راه آهن از شمال تا جنوب (وقتی تو یه سری کشورها مترو وجود داشت) و شناسنامه و این چیزها اگرچه کارهای بزرگی بودن ولی شق القمر نبودن که از دست هرکسی برنیاد . اگر رضا خان نمیکرد یکی دیگه میکرد. ارتش ایشون هم در زمان نیاز کاری نتونست بکنه. برنامه این بود که این اتفاقات تو ایران بیافته. براش از آسمون شاهنشاهی رو فرستادن پایین. انصاف داشته باش. دست نشانده بود. نمیگم بی لیاقت بود ولی بدون کمک و خواست قدرت های اون روز، به اون جا نمیرسید. الان هم وقتش نیست ما به جاهایی که شماها میگین برسیم. مردمی که هنوز نمیفهمن کسی حق نداره بیاد رو پشت بام خونه هاشون دیش ماهواره شون رو بندازه پایین، مردمی که هر روز میبینن یه مشت بی وجود تو خیابون به اسم گشت ارشاد به زن و بچه دیگران گیر میدن و هیچی نمیگن، لیاقت ندارن ماهواره بفرستن هوا. هنوز وقت خیلی چیزها برای ایرانیا نرسیده. هنوز هم مردم ما آمادگی دموکراسی رو ندارن وگرنه این شرایط رو هرجور شده عوض میکردن رضا خان دیکتاتوری کرد که کشور تابع یک نفر باشه و با یک سلیقه جلو بره نه اینکه با صدتا سلیقه درجا بزنه سایر کشورها در اون زمان زیرساختهاشون رو ساخته بودن. ما تازه میخواستیم زیرساخت داشته باشیم دوش رو هم سفیر ایران در روسیه به ایران اورد 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به هر حال فجایع الان نباید باعث بشه بدیهای اونهارو ندید بگیریم. مردم که بیخود نریختن تو خیابون. یکی از مقصرین اصلی وضع امروز اونها هستن. قسم خورده بودن شاه مشروطه باشن که نبودن. باید انصاف داشت. کم آدم نکشتن. اونم چه کسانی رو؟ کسانی که اگر زنده میموندن شاید بعد از انقلاب میتونستن موثر باشن. حمایت از پهلوی یعنی تایید اعدام مبارزین سیاسی. تایید 1000 فامیل. تایید خیلی جنایت های دیگه. من با همه نفرتم از وضع امروز نمیتونم از پهلوی تعریف کنم چون اونها هم جنایتکار بودن. ببخشید بی ه*ه چیز بودن اینها، جنایتکار بودن اونها رو عوض نمیکنه. کاش بتونیم جانب انصاف رو رعایت کنیم. 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به هر حال فجایع الان نباید باعث بشه بدیهای اونهارو ندید بگیریم. مردم که بیخود نریختن تو خیابون. یکی از مقصرین اصلی وضع امروز اونها هستن. قسم خورده بودن شاه مشروطه باشن که نبودن. باید انصاف داشت. کم آدم نکشتن. اونم چه کسانی رو؟ کسانی که اگر زنده میموندن شاید بعد از انقلاب میتونستن موثر باشن. حمایت از پهلوی یعنی تایید اعدام مبارزین سیاسی. تایید 1000 فامیل. تایید خیلی جنایت های دیگه. من با همه نفرتم از وضع امروز نمیتونم از پهلوی تعریف کنم چون اونها هم جنایتکار بودن. ببخشید بی ه*ه چیز بودن اینها، جنایتکار بودن اونها رو عوض نمیکنه. کاش بتونیم جانب انصاف رو رعایت کنیم. این سرونوشت همه دیکتاتوریهاس خب مردم تو اون برهه حتما مشکلی داشتن که قیام کردن مثلا نمیخواستن پول اب و برق بدن نمیخواستن به خونه پول بدن میخواستن پول نفت سیاه تو سفره های سفیدشون باشه میدونی رضاخان از گرون کردن قند و شیکر که اون زمان کالای مصرفی اعیان ها بود راه آهن شمال جنوب رو کشید. میتونست بزنه سر مردم و خراج بگیره چون دیکتاتور بود ولی با این روش خدایی عدالت رو هم اجرا کرد. در ضمن آدم معصومی هم نبود که بگیم خطا نداشته . حتما داشته ولی اینکه کارهاش رو نادیده بگیری اشتباهه همینهایی که انقلاب کردن اکثرا کسانی بودند که با بورسیه های رضا شاه رفتنئ فرنگ و تحصیل علم روز کردند. جنگ رو فزرندانی پیروز شدند که در مدارس پهلوی ها اموزش دیده بودند افسران نظامی و ارتشی ما همه تعلیم دیده اون سیستم بودند به نظرت اگه امروز جنگ بشه، غیر از دلاوری و شجاعت دیگه چه سلاحی داریم که به جنگ ببریم؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اولا که شما دید درستی از شرایط اون موقع نداری. خبر نداری؟ مشکل مردم فقر و فاصله طبقاتی بود. بی عدالتی بود. خیلی متاسفم که میبینم نسل امروز انقدر ناآگاه هستن. یعنی مردم به خاطر ندادن پول آب و برق انقلاب کرد و جونشون رو گذاشتن کف دستشون؟ کی اینو گفته؟ دارین به همه کشته های راه آزادی توهین میکنین. خیلی متاسف شدم که قدر خون اون بیگناهان رو به خاطر دشمنی با این رژیم انقدر آوردین پایین. مردم برای آزادی رفتن بیرون نه پول آب و برق. یعنی گلسرخی و دانشیان به خاطر پول آب و برق از شاه عفو نخواستن و اعدام شدن؟ یعنی انقدر این چیزها مهم بودن که دو تا مبارز سیاسی حاضر شدن ببینن که دوتا دست بچه شون رو قطع کنن؟ به خاطر پول آب و برق؟ اون موقع هم پارتی بازی بود. اون موقع هم آقازاده ها بودن. اون موقع هم زندانی سیاسی بود. اون موقع هم شکنجه بود. چون الان ابعاد بزرگتر شده نباید چشممون رو حقیقت ببندیم. اون موقع همون چیزی رو میخواستن که الان ما میخوایم. گفتم کارهای بزرگی کرد ولی چیزهایی نبودن که فقط از یه نفر بربیان و دیگه کسی نتونه انجام بده.اون نمیکرد یکی دیگه. بالاخره انجام میشد. بذر این تیپ آدم رو که ملخ نخورده بود. بزرگترین کاری که میتونست بکنه برقراری دموکراسی در ایران بود تا نسلهای بعد (یعنی من و شما) هم خیرشو ببینن ولی قدرت رو نذاشت کنار. ترجیح داد خودش و پسرش بشن یکه تاز صحنه قدرت تا اینکه بنای یه چیزی رو بذاره که به نفع ملت باشه ولی دست خودش از قدرت کوتاه باشه. این بزرگترین کاری هست که یه نفر میتونه برای یه کشور بکنه و این آدم نکرد. وگرنه اروپا رفتن از قبل از رضا خان هم رواج داشت. بورسیه هم که میکرد از ارث پدرش نبود که منتی سر مردم باشه. تربیت ملت و خدمت کردن فقط فرستادنشون به اروپا نبود. اگر سرنوشت مردم رو میداد دست خودشون و یادشون میداد چه حق و حقوقی دارن و به اون حقوق احترام میذاشت نه خودش و نه پسرش به اون بی آبرویی میافتادن نه ملت میافتاد تو این هچل که حالا بعد بخواد جنگ بشه و جریانهای بعدش اتفاق بیافتن. 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ منظور من رو نفهمیدید متاسفانه البته شاید کمی هم بخطا رفته باشم که بابتش عذرخواهی میکنم آقایون خانومها من اشتباه کردم. منظور من اصلا هدر رفتن خون شهدا نبوده و نیست. اما همون قدر که من دارم از اینور بوم میوفتم ، شما هم داری ازونور میوفتی 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من به خاطر نفرتم از این رژیم اون رژیم رو تبرئه نمیکنم. جنایتکار، جنایتکار میمونه. 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من به خاطر نفرتم از این رژیم اون رژیم رو تبرئه نمیکنم.جنایتکار، جنایتکار میمونه. حتما همینطوره:icon_pf (44): باید به نظر هم احترام گذاشت 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ خون آدمهای بی گناه و مبارزی که تو زندان های شاه و پدرش کشته شدن، ارزششون کمتر از نظر من و شما نیست. به خون اونها هم باید احترام گذاشت.نباید از جلادشون بت ساخت. حالا میخواد این جلاد هزار تا کار هم کرده باشه باز هم دستش به خون آغشته است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده