lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ 1 زجر آورترین موضوع در زندگیتمرگ مادرم 2 چای یا قهوه یا غیره؟ شربت ابلیمو 3 چرا این انجمن عضو شدی؟ شخصیه 4 چقدر به اسلام اعتقاد داری؟ من به عقل خودم ایمان و اعتقاد دارم 5 اگه بدون هیچ دینی دنیا میومدی قرار بود خودت انتخاب کنی دینتو چی انتخاب می کردی نمیدونم 6 چندتا کتاب رمان خیلی خیلی باحال معرفی کن (ایرانی نباشه) زیاد رمان نمیخونم 7 به نظرت یه دختر تو تابستون چه کاری باید انجام بده تا بهش خوش بگذره توی ایران؟غیر ممکنه به یه دختر خوش بگذره اونم تابستون 8 فیلم زیاد می بینی یا کم؟ کم 9 خودم و khodam کی هستن که بیشترین دعوت کننده هستن؟ 10 نظرت در مورد رابطه ی جنسی قبل از ازدواج؟ بستگی به وقت ازدواج داره من معتقدم انسان نباید نیازهاشو پایمال کنه اونم نیازهای مهم رو 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خودت گفتی کنکور داری امسال پس چه کنکوری داری؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ 1 نظرت در مورد جریان انحرافی و فتنه؟فکر می کنی چندتا جریان دیگه قرار باز اتفاق بیوفته 2 تا الان عاشق شدی؟ 3 نظرت در مورد کورش 4 دبیرستان چه رشته ای خوندی؟ 5 چندتا از تفریحاتتو نام ببر 6 مخترع ناخن گیر کی بوده؟ 7 اگه ایرانی زمان حمله تازی ها به ایران بودی برای راحتی مسلمون میشدی؟ 8 مدل گوشیت 9 ماشین داری ؟ 10 معمولا چجوری لباس میپوشی و مدل مو ..... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سوال دوست داری؟ 5 تا جانور وحشی نام ببر؟ حسن کچل رو تا چه اندازه میشناسی؟ چه ماشینی دوست داری؟ شاغلی؟ ماست سفیده؟ 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خودت گفتی کنکور داری امسال پس چه کنکوری داری؟ کارشناسی 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ 1 نظرت در مورد جریان انحرافی و فتنه؟فکر می کنی چندتا جریان دیگه قرار باز اتفاق بیوفته 2 تا الان عاشق شدی؟ اره 3 نظرت در مورد کورش بزرگ و با عزم و عاقل و رئوف 4 دبیرستان چه رشته ای خوندی؟ ریاضی 5 چندتا از تفریحاتتو نام ببر سفر و مهمونی . 6 مخترع ناخن گیر کی بوده؟ اولین انسان وسواسی 7 اگه ایرانی زمان حمله تازی ها به ایران بودی برای راحتی مسلمون میشدی؟ نه اصلا 8 مدل گوشیت i phone 5 9 ماشین داری ؟ دارم خرابه 10 معمولا چجوری لباس میپوشی و مدل مو ..... جوری که دوست داشته باشم بیشتر خانومانه .کفش پاشنه بلند و همرنگ کیف اینا ولی مدل مو برام اصلا مهم نیس چون موهام کوتاهه 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سوال دوست داری؟نه زیاد اما فعلا مجبوریم دیگه 5 تا جانور وحشی نام ببر؟ سوسک شیر موش پلنگ خروس حسن کچل رو تا چه اندازه میشناسی؟ بیشتر از خودش :jawdrop: چه ماشینی دوست داری؟ فراری شاغلی؟ اره ماست سفیده؟ نه هم رنگ شیره 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ ممنونم عزیزم که ریسک کردی و رو صندلی داغ نشستی ولی تقلب کردیا تبلیغات نکردی زیاد سوال پیچت نکردن در کل دست گلت درد نکنه:rose: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده