Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ :jawdrop: خوب عکسش رو هم میزاشتی که ببینیمش 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اوه کار با این گوشیا سخته واسه من عکسی نداشتی که تو جیب جا بشه؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام محمد جون من تو خط گوشی بازی نیستم گوشی من یه نوکیا 6680 که الان نزدیک 6 ساله دارمش به قول خودت همدم شب و روزمه :ws2: باید تو عتیقه فروشیا دنبالش باشی 6 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ بر و بچ گوشی بازیایی میکنن 4 لینک به دیدگاه
amirzahedi 956 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ گوشي من اينه c6-01 نوكيا آخرشه - بهتر از c6 هستش دوربين توپ كارايي 20 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ نه نیشه عزیزم اینجا تالار تخصوصیه!!! دیگه اینورا پیدات نشه تاپیک مال خودتونه اسپم آزاد() همکارم گفتند تاپیک تخصصیه پس اسپم نکنید در صورت تکرار تمامی اسپم ها حذف خواهد شد واسه شما هم چند تا مدل سراغ دارم که بهت معرفی میکنم ولی گوشی خودم e66 هست و ازش راضیم اگرچه سیستم عاملش منسوخ شده 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ همکارم گفتند تاپیک تخصصیه پس اسپم نکنید در صورت تکرار تمامی اسپم ها حذف خواهد شد واسه شما هم چند تا مدل سراغ دارم که بهت معرفی میکنم ولی گوشی خودم e66 هست و ازش راضیم اگرچه سیستم عاملش منسوخ شده این روزها فقط 2 نفر از نوکیا استفاده می کنند: یکی ایمان یکی رئیس نوکیا 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ 6720 دارم با T400 6720 داره تو تعمیرگاه خاک میخوره سی پیوش داغون شده 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ سلام محمد جونمن تو خط گوشی بازی نیستم گوشی من یه نوکیا 6680 که الان نزدیک 6 ساله دارمش به قول خودت همدم شب و روزمه :ws2: باید تو عتیقه فروشیا دنبالش باشی عجب گوشیه شاخیه یادش بخیر افتاد تو اتیش سوخت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده