spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ایا شماهم یک بیشعور هستید؟ Assholism خطرناکترین بیماری تاریخ بشریت! دوشگفتی بزرگ جهان اهرام ثلاثه مصر ومجسمه ابوالهول نیستند بلکه انها عبارتند از اینکه : 1 – چرا بیشعورها به خودشان حق میدهند که اینقدر نفرت انگیز رفتارکنند؟ 2 – چرا ازیاداوری این نکته اینقدر میرنجند؟ اگر از مطالب این تاپیک رنجیده خاطر شدید میتوانید سه کار انجام دهید! الف: ترتیبی بدهید که استارتر تاپیک وکتابی که درادامه برای دانلود تقدیم میشه ونویسنده ان مهدورالدم اعلام شوند (البته تجربه های پیشین نشان داده که این کار باعث افزایش انفجاری فروش وتوجه مطلب خواهد شد) ب: مراسم کتاب سوزان واستارتر سوزان راه بیندازید . این کار توجه رسانه های خبری را جلب خواهد کرد ودرحکم تبلیغات رایگان برای ما خواهد بود ج: نامه اعتراض امیزی علیه این مطلب برای مسئولان ذیربط بنویسید . به این ترتیب انها میفهمند که شما بیشعورهم هستید! 36 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ایا ازاینکه همسایه تان زباله هایش را درجوی اب میریزد عصبانی هستید؟ ایا تا به حال شده که دراداره ای برای گرفتن یک امضا روزها وساعت ها درامد وشد باشید؟ ایا احساس میکنید برخورد رییس تان با شما توهین امیز هست؟ تا به حال دلتان میخواسته که یک صندلی را بر فرق پزشکی بکوبید که وقتی بعد ازساعت ها انتظار وپرداخت حق ویزیت کلان موفق به دیدارش شده اید بدون انکه اجازه دهد شما درمورد بیماری تان توضیحی بدهید شروع به نوشتن نسخه کرده است؟ ایا ازدیدن مجری های تلویزیونی عصبانی میشوید؟ ایا با شنیدن حرف های سیاستمداران دچاررعشه وناسزاگویی میشوید؟ ایا وسوسه خفه کردن بزرگترهای فامیلی که دائما مشغول فضولی ونصیحت وبزرگتری هستند زیاد به سراغتان میاید؟ با همکاران اززیر کار دررو وزیر اب زن زیاد دست به یقه میشوید؟ ایا هرهفته دوستانی به سراغتان میایند که بخواهند شمارا به فعالیت تجاری یا ائین مذهبی جدیدی دعوت یا دست کم چاکرایتان را بازکنند؟ رابطه تان با همسرتان چطور است؟ به فکر جدا شدن ازاو هستید یا انقدر شرور هست که جرات جداشدن ازاورا هم ندارید؟ بچه تخس وشروری که دائما باعث سرافکندگی تان میشوند هم دارید؟ اگر پاسخ تان به این پرسش ها مثبت است این کتاب واین مطلب برای شماست! چراکه شما با بیشعورها سروکار دارید وکتابی درباب پدیده حماقت وبیشعوری درجوامع کنونی به عنوان راهنمای عملی شناخت ودرمان خطرناکترین بیماری تاریخ بشریت ، راهنمای ارزشمندی برای شناخت ودرمان عارضه بیشعوری ونحوه رفتار با مبتلایان به این بیماری است. اما اگر پاسخ تان به پرسش های بالا منفی است احتمالا خطر جدی تری شمارا تهدید میکند!!! 31 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شاید بیشعوری یک بیماری است ومثل تمام بیماری ها باید برای پیشگیری ودرمانش ان را درست شناخت هرچقدر که یک بیماری خطرناکتر وشایعتر باشد شناخت ومقابله با ان ضروری تر است،اما بیشعوری مهلک ترین عارضه کل تاریخ بشریت است که تاکنون راهکار علمی برای مقابله با ان ارائه نشده است. بیشعوری حماقت نیست وبیشتر بیشعورها نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی ازهوش واستعداد بالاتری برخوردارند. خودخواهی ، وقاحت وتعرض اگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر ازسوی کسانی اعمال میشوند که ازنظر هوش ،معلومات ، موقعیت اجتماعی وسیاسی ووضع مالی اگر بهتر ازعموم مردم نباشند بدتر نیستند. پزشکی که حق اظهار نظر به بیمار خود یا همراهان او نمیدهد یا سیاستمداری که با زیرکی ازجهل وزیاده خواهی مردم با دادن وعده های توخالی وارائه امارمضحک ازانها سواستفاده میکند ، هیچکدام به خاطر حماقت مرتکب چنین اعمالی نمیشوند. همینطور شهروندی که که زباله خودرا درچندقدمی سطل زباله عمومی محله درجوی اب خالی میکند به خاطر نااگاهی ازکارکرد جوی وسطل زباله چنین کاری نمیکند. واقعیت دردناک اینست که که درطول تاریخ مسببان بیشترین اسیب هایی که بشریت متحمل شده است ادم های بیشعور بوده اند نه ادم های نادان. جنایت کاران بزرگ تاریخ همگی ادم هایی باهوش وسخت کوش بوده اند که حاصلضرب استعدادهای شخصی متعدد مثبت انها با خودخواهی ، تعرض به حقوق دیگران ورذالتهای منفی شان ، ازانها بیشعورهای عظیم مخوفی ساخته که دنیایی را به اتش کشیده اند. دردنیای مدرن وبابالارفتن سطح اموزش ، درسایه این تفکر نادرست که سواد واگاهی الزاما رفاه وفرهنگ عمومی را درپی خواهد داشت ، بیشعورهای بسیار بیشتری تولید وبه بهره برداری رسیده اند. تنها کافیست نگاهی گذرا به ایدئولوگ ها ونظریه پردازان وحتی ادمکشهایی که ازبطن دانشگاههای معتبر جهان رشد یافته اند وامار قربانیان انها بیندازیم تا صدق این مدعا ثابت شود. 23 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ بله... دنیا به کام بیشعورهاست وگویی سالهاست که بیشعورهای جهان متحد شده اند! خاویر کرمنت این واقعیت دردناک را موضوع کتاب طنزامیز خودش قرار داده است. همانطور که خود نویسنده هم درابتدای کتاب خاطرنشان ساخته هیچکدام ازوقایع ونام های مذکور درمتن کتاب واقعی نیستند اما وجود مابه ازاهای فراوان درمیان جامعه برای توصیفاتی که درهربخش ازبیشعورهای خاص شده است میتواند تامل برانگیز ،اثرگذار والبته ناامید کننده باشد. شاید مطالعه سرسری چندصفحه اول کتاب برای اینکه مفهوم کلی ان چیزی که دانلود کرده بودم دردستم باشد انگیزه صرفم برای این کار بود ولی باید اعتراف کنم قدرت طنز وحقیقت نهفته درمتن کتاب باعث شد اولین کتابی باشد که بلافاصله بعد ازاتمام امتحانات وبدون برنامه ریزی قبلی تا انتها ان را خواندم ومطمئنا لذت بردم امیدوارم شما هم دراین لذت شریک باشید کتاب رو برای دانلود شما اماده کردم که میتونید از لینک زیر دریافت نمایید مترجم توضیحات کافی درزمینه تلاش خودش درزمینه هفتاد خوان چاپ ونشر کتاب مذبور داده است که اگر علاقه مند بودید پیگیری مینمایید موفق باشیم 22 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این کتاب فوق العاده را ازلینک زیر دانلود نمایید وحتما با دقت وحوصله مطالعه کنید مطمئنا حرفهای زیادی برای گفتن خواهید داشت دی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد اصلاح شد! پسورد :spow 23 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اون assholism رو که دیدم مردم از خنده... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شعور دیگه چیه؟ :JC_thinking: چرا من چیزی درباره اش نمیدونم...... 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ با این وجود اگه بخوایم حساب سر انگشتی کنیم 90 درصد مردم ایران بیشعورن 7 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ کسی نظری درمورد پسوردش نداه احیانا؟! سرکاریه؟:167: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اه واقعا عذر میخوام داشتم مطالب فنی وبلاگ رومیزاشتم که اشتباهی پسوردا جابجا زده شد پسورد فایل : spow ممنون وموفق باشید 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ممنون عمو .... یه مقداریشو الان خوندم ... به نظرم کتاب جالبی باید باشه ... من طرفدار پر و پا قرص کتابهایی هستم که معرفی میکنید .... اکثر کتابایی که گفتین رو رفتم گرفتم و خوندم .... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ ممنون عمو .... یه مقداریشو الان خوندم ... به نظرم کتاب جالبی باید باشه ... من طرفدار پر و پا قرص کتابهایی هستم که معرفی میکنید .... اکثر کتابایی که گفتین رو رفتم گرفتم و خوندم .... قابلی نداشت نظرتودرمورد این کتاب وموضوعات مطرح شده دراون بنویسی خوب میشه! 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ قابلی نداشتنظرتودرمورد این کتاب وموضوعات مطرح شده دراون بنویسی خوب میشه! حتماً .... :persiana__hat: بازم ممنون لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ چرا ز ادم سوالی میپرسی که مجبور بشه به خودش تو هین کنه ؟؟ها آآ؟! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ چرا ز ادم سوالی میپرسی که مجبور بشه به خودش تو هین کنه ؟؟ها آآ؟! والا ارش جان منظوری برای توهین تو تیتر تاپیک نیست ولی پرسش عمیقی داخل متن کتاب هست که بهتره از خودمون بارها وبارها بپرسیم وبهش جواب بدیم سالاری 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ با وجود این که از بی شعور ها متنفرم ، اما گاها در شرایط خاص حرکاتی انجام میدم که بی شعور ها میکنن ، امروز تو گرما من سوار تاکسی شدم و یک پیر مرد همچنان منتظر تاکسی موند ، کار خیلی بی شعورانه ای بود 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ خب با صرف یک ساعت وقت دیشب و یک ساعت امشب کتاب رو مطالعه نمودیم!! اولا که دست شما درد نکنه به خاطر معرفیش. واقعا لذت بردم حالا نمی دونم این که کسی از خوندن این کتاب لذت ببره نتیجه خاصی می شه گرفت یا نه رو نمی دونم.....:JC_thinking: ولی مهم نیست. خط هاییش بودن که واقعا احساس می کردم داره حرف دل منو می زنه انگار نقل قول می گرفت ز برخی حرفام. جاهایی هم بودن که شاید چن لحظه مکث می کردم و فکر........... جایی می گفت که اگر بیشعورید تنهه دشمنت خودت هستی و تنها کسی که می تونه اون رو از بین ببره خودت. در کل کتاب جالبی بود. از داستان ها گرفته. مثل سرگذشت فرد که متوجه می شه آدم های بازنده خیلی بیشتر از برنده ها هستن و اگه می خوای محبوب باشی باید بیشتر با بازنده ها باشی. یا سرگذشت اون خانوم و نظرش در مورد تنها علت داشتن مردها!!! و ویژگی شخصیتی گربه بودنش این که مستقیم درگیر نمی شد با کسی اما همیشه سعی می کرد همه رو احمق جلوه بده..... یا پسر بچه ای که تحمل دیدن شادی دیگران رو نداشت و یا حماقت اون کشیش چن بار طول کتاب تکرار می شه که بیشعوری منحصر به فرد نیست و در هر مبتلا بهی به نحوی می تونه پیدا بشه. و ویژگی تقریبا مشترکشون برتربینی و تمایلات جاه طلبانه . تقریبا میانه های کتاب جدولی رو می ذاره از افرادی که در معرض ابتلا هستند!!!! بیشعورها از دیگران انتظار دارند خواسته های آن ها را پیش بینی کنند حتی اگر شده با بو کردن کف دستشان! معمولا دست به انکارشون خوبه. و برای درخواست تایید چیزی بهتره تا عکسش بهشون گفته بشه. عاشق حرف زدن هستند و اکثرا خودشون هم نمی فهمند چی می گن! البته کتاب خیلی قشنگ و جامع نشونه ها رو بیان می کنه، ضمن این یک بیشعور می تونه فقط قسمتی از این علایم رو داشته باشه. بعد هم انواع بیشعوری رو توضیح می ده: بیشعور های اجتماعی که به ظاهر انسان های معمولی هستن! و اون مثالش راجع به مهمونی های خانوادگی واقعا برام جالب بود. بیشعور های تجاری (MBA) بیشعورهای مدنی که همیشه در حال اعتراض و شعار هستن. می تونن در تواما در مورد مضرات باران های اسیدی و باران های قلیایی تظاهرات کنن. این قسمت هم جالب بود. بیشعورهای مقدس ماب که دقیقا مثل قبلی خیلی می تونه برامون قابل درک یاشه. جاتون خالی پریروز با یکی از این مقدس ماب ها مصاحبه ای داشتم. اگر دو دقیقه بیشتر طول می داد و اون سوالات رو ازم می پرسید ممکن بود با همون قندون رو میزش بکوبم وسط فرق سرش !! بیشعورهای عصر جدید راجع این قسمت خیلی فکر کردم! و انواع دیگش دیوانه سالار و بیچاره. این بیچاره که همیشه در حال مظلوم نمایی هستن. ولی من قبلا اسم بیشعور بهشون نمی دادم....! و بیشعور شاکی. که یه جاییش خیلی جالبه می گه سریع ترین راه برای شکست خوردن در دستگاه قضایی اینه اولا باور کنی دستگاه قضایی بی طرفه و در ثانی یک وکیل پاک برای خودت انتخاب کنی! بعد هم خیلی قشنگ دولت بی شعور رو توضیح می ده و این که در انتخابات امکانش هست که به نامزدی رای دهیم که فقط خطرش کم تر است! و بعد کار کردن با بیشعورها و ترفندهای رفتار با رئیس ، مرئوس و یا همکار بی شعور که خیلی جالب و کاربردی برای همس البته!!!! بعد هم دوست بیشعور و در انتها ازدواج با یک آدم بیشعور که خطرناک ترین قسمت کتاب بود به نظرم. بیشوری سرماخوردگی قرن : این هم می تونه اسم دیگه ای برای کتاب باشه! کل کتاب نه تنهاخنده نداره که سراسر گریست. تنها اون حاشیه نویسی های دست نویسش خنده دار بود!!!!! اولیش رو که خوندم یاد اون اس ام اسی افتادم که می گفت 8 بار بگو ساندویچ و این اس ام اس رو برای 8 نفر بفرست فردا شب شام پیتزا می خوری. باور کن یک نفر کوتاهی کرد و شام ماست و خیار خورد!!! دلیل این همه توضیح هم جالب بودن و قابل تامل بودن کتاب بود. خواندن آن به همگان توصیه می شود. و در آخر بویی حس نمی کنید؟!!! 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مرسی مریم جان خستگی تمام تایپ ها واین چندروزبا خوندن نوشتت پرید دستگلت درد نکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده