رفتن به مطلب

متاسفم........

ارسال های توصیه شده

آخه این دیگه این چجورشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی اومد داخل مغازه و برای خرید یه وسیله مورد نیازش که قیمتش دو هزار تومنه هزار تومن کم داشت:banel_smiley_4:

آخه چرا جوری شده که آدمی با این همه سن و سال هزار تومن تو جیبش باشه؟:w00:

آخه اختلاف تا چه حد؟:banel_smiley_4:

یکی باید ولخرجی هاش در روز هزاران تومن باشه و یکی هم اینجوری دست از پا دراز تر برگرده خونه پیش زن و بچش:banel_smiley_4:

یکی میره رستوران برج میلاد حساب میز چهار نفرش میشه 450 هزار تومن یکی در حسرت یک لقمه نون و پنیر روز و به شب میرسونه:w821:

پس کی ما باید رنگ روزگار خوش رو ببینیم تا کی اینجوری باید زندگی کنیم مثه سگ و ککمونم نگزه:banel_smiley_4:

متاسفم برا ما ایرانی ها.ایرانی هایی که اصالتمون و رفاهمون رو داریم از دست میدیم:viannen_38:....

متاسفم برای خودمونم که فقط بلدیم شعر بگیم بنی آدم اعضای یکدیگرند....:viannen_38:

فقط بلدیم بگیم چو عضوی بدرد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار:viannen_38:

اینها همش حرفهاییه که یاد گرفتیم ولی عمل نمیکنیم:hanghead:

• Like 46
لینک به دیدگاه

آدم باید حساب دخل و خرجشو داشته باشه

اگه روزی یک میلیون درآمد داره بیشتر از 500 خرج نکنه .

اگه روزی ده هزار تومن در آمد داره بیشتر از 5000 خرج نکنه .

اگه در آمد روزانه اش 0 ریاله باید خرجش 0 ریال بشه .

خلاصه همیشه نصف پولشو پس انداز کنه .....

• Like 8
لینک به دیدگاه

با درآمد صفر بهترین حالت پس اندازه دیگه؟ از کارگری که از شرکت اخراج شده وشرمنده زن وبچشه کی خبر داره؟ چرا فقط شعار میدی؟

• Like 12
لینک به دیدگاه

اینا تقصیر من و شما نیست زیاد ....به چن نفر میشه کمک کرد ؟

تازه ...کمک کردن چن روزه و چن ساله من نوعی چه فایده ای داره ؟ تا کی میتونه ادامه داشته باشه ؟ فردا من اگه نباشم اون خونواده و خونواده ها دوباره میشن همونی که قبلا بودن

خانه از پایبست ویران است ...یقه کسای دیگه رو باید گرفت که مردممون هرروز دارنم بدبخت تر از قبل میشن و زیر بار گذروندن زندگیشون کمرشون میشکنه

• Like 22
لینک به دیدگاه

دکتر بهشتی فرمودند:

به آمریکا بگویید از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر.

اگر جای آمریکا با مردم ایران عوض شود،دقیقا وضعیت فعلی ما خواهد بود.

• Like 19
لینک به دیدگاه

بحث كمك كردن ني ............ وقتي به اين ريخت و پاش ها اعتراض ميشه ، چرا برخي فك ميكنن كه انتظار ميره سرمايه شون رو به بقيه هديه بدن

نه اين ني ، اين ولخرجي ها رواج پيدا ميكنه چشم هم چشمي ها :icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه

ما ایرزانی ها یه بدی ای داریم که نمی تونیم خودمون اقای خودمون باشیم همیشه باید زور بالا سرمون باشه

همیشه باید یه نفر بالا دست باشه

نمی تونیم مثلا یه پول زیاد رو بین خودمون تقصیم کنیم

باید حتما یه نفر زور گو این پول رو تقصیم کنه

خودش نصف پول رو برداره بقیه اش رو بده به اون عده تازه کلی هم راضی اند و خدا رو شکر می کنن :banel_smiley_4:

تا وقتی ایرانی جماعت همچین فکری داشته باشه همین فاصله طبقاتی وجود داره :banel_smiley_4:

• Like 10
لینک به دیدگاه

کلافه جان ظاهرا بد متوجه شدی من در مورد پس انداز حرف نزدم در مورد فاصله طبقاتی و وضع خراب مملکت حرفیدم نمیدونم چند سالته شاغلی یا بیکار زن داری یا نه ولی اگه بیکار باشی و صاحب کار اخراجت کنه هر شب با دست خالی بری خونه و بچت بهانه فلان خوراکی و اسباب بازی و بگیره اونوقت بهتر حرفم و درک میکنی هر چند آرزو میکنم همیشه سربلند و در رفاه باشی و هیچ وقت مزه فقر و نچشی ولی بابای خدا بیامرزم همیشه یک حرفی میزد که تو بچگی درک نمیکردم همش بعد غذا دعا میکرد خدایا شکرت هیچ وقت من و شرمنده زن و بچه نکن

اره عزیز عمق فاجعه خیلی بیشتر از این حرفاس که بخوایم شعار پس انداز بدیم بخصوص کسی که روزی ده تومن در آمدشه نمی دونم آخرین بار کی رفتی مرغ فروشی یا قصابی! میدونی گوشت کیلو چنده؟ 15000تومن حالا اون بنده خدا چجوری نصف در آمدش و پس انداز کنه؟ لطفا شعار ندیم و واقع بینانه جواب بدیم

• Like 12
لینک به دیدگاه

شما خیلی دانشمند هستید دوست عزیز... نمیخواید کتاب بنویسید ؟

• Like 18
لینک به دیدگاه
شما خیلی دانشمند هستید دوست عزیز... نمیخواید کتاب بنویسید ؟

با این حرف جناب کلافه یاد این ضربالمثل میفتم که

گشنگی نکشیده عاشقی از سرش بپره :banel_smiley_4:

• Like 11
لینک به دیدگاه

یه جا بود یکی می گفت

در مملکتی زندگی می کنیم که شعارش مرگ بر آمریکا و آرزوی مردمانش یک بار دیدن آمریکاست!

اگه از اول هر کسی فقط فکر پر کردن توبره خودش نبود مردم با خودشون نمی گفتن چرا فلانی بخوره من نخورم!!

• Like 12
لینک به دیدگاه
کلافه جان ظاهرا بد متوجه شدی من در مورد پس انداز حرف نزدم در مورد فاصله طبقاتی و وضع خراب مملکت حرفیدم نمیدونم چند سالته شاغلی یا بیکار زن داری یا نه ولی اگه بیکار باشی و صاحب کار اخراجت کنه هر شب با دست خالی بری خونه و بچت بهانه فلان خوراکی و اسباب بازی و بگیره اونوقت بهتر حرفم و درک میکنی هر چند آرزو میکنم همیشه سربلند و در رفاه باشی و هیچ وقت مزه فقر و نچشی ولی بابای خدا بیامرزم همیشه یک حرفی میزد که تو بچگی درک نمیکردم همش بعد غذا دعا میکرد خدایا شکرت هیچ وقت من و شرمنده زن و بچه نکن

اره عزیز عمق فاجعه خیلی بیشتر از این حرفاس که بخوایم شعار پس انداز بدیم بخصوص کسی که روزی ده تومن در آمدشه نمی دونم آخرین بار کی رفتی مرغ فروشی یا قصابی! میدونی گوشت کیلو چنده؟ 15000تومن حالا اون بنده خدا چجوری نصف در آمدش و پس انداز کنه؟ لطفا شعار ندیم و واقع بینانه جواب بدیم

این کلافه تو فاز بیتاب حرف میزنه فک کنم همه چی رو تو ایران با عینک بیتاب میبینه:ws27::ws27:

• Like 7
لینک به دیدگاه

ربطی به ایرانی بودن نداره

سیستم دنیا الان سرمایه داریه

یه مثالی بگم

یکی علم داره ولی پول نداره حرف میزنه ، بهش میگن چی گوز...دی

یکی پولدار بود و سواد نداشت یه حرفی گفت، بهش گفتن چی فرمودید؟

وقتی کسی که دو کلاس سواد نداره ، ولی به واسطه پولی که داره بهش لقب دکتر میدن و اگه بهش دکتر نگن جوابت رو نمیده. دیگه چه انتظاری دارین

البته اصلا منظورم کردان نبودا

ازینا مشالا دور و بر ما پره

• Like 10
لینک به دیدگاه

حرفات درسته شقایق جان.ولی اینجور مواقع چه کاری از دست ما بر میاد واقعا؟؟

به چند تا آدم نیازمند در طول روز می تونیم کمک کنیم؟؟

تعداد اینجور آدمها متاسفانه کم نیست...فاصله طبقاتی داره بیداد می کنه...:ws44:

• Like 7
لینک به دیدگاه
حرفات درسته شقایق جان.ولی اینجور مواقع چه کاری از دست ما بر میاد واقعا؟؟

به چند تا آدم نیازمند در طول روز می تونیم کمک کنیم؟؟

تعداد اینجور آدمها متاسفانه کم نیست...فاصله طبقاتی داره بیداد می کنه...:ws44:

سارا جون منظورم به خودمون نیست منظورم اونایی هست که ادعا شون میشه و میگه ما تو کشور فقیر نداریم حیف که دستم بستس وگرنه تاپیک 30 یا 30 میکردم:whistle::whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سارا جون منظورم به خودمون نیست منظورم اونایی هست که ادعا شون میشه و میگه ما تو کشور فقیر نداریم حیف که دستم بستس وگرنه تاپیک 30 یا 30 میکردم:whistle::whistle:

اونام بیخود می کنن می گن....هیسسسسسسسسسسس :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

کی گفته ما تو کشورمون فقیر نداریم؟؟

.

اینجا هم مثل هر جای دنیا هم فقیر هست هم پولدار .. شاید بشه اختلاف طبقاتی رو کم کرد ولی هیچ وقت نمیشه از بین برد ..

• Like 2
لینک به دیدگاه
کی گفته ما تو کشورمون فقیر نداریم؟؟

.

اینجا هم مثل هر جای دنیا هم فقیر هست هم پولدار .. شاید بشه اختلاف طبقاتی رو کم کرد ولی هیچ وقت نمیشه از بین برد ..

رضا جان من نگفتم آقای احمدی نژاد گفتن:whistle:

محمود احمدی‌نژاد در دیدار ایرانیان مقیم قزاقستان گفت: «امروز می‌توان ادعا کرد که در تمام ایران حتی یک نفر وجود ندارد که محتاج نان شب باشد و به فضل الهی در آینده‌ای نزدیک اعلام خواهد شد که در سرتاسر ایران فقیری وجود ندارد.»

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه
رضا جان من نگفتم آقای احمدی نژاد گفتن:whistle:

محمود احمدی‌نژاد در دیدار ایرانیان مقیم قزاقستان گفت: «امروز می‌توان ادعا کرد که در تمام ایران حتی یک نفر وجود ندارد که محتاج نان شب باشد و به فضل الهی در آینده‌ای نزدیک اعلام خواهد شد که در سرتاسر ایران فقیری وجود ندارد.»

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:hanghead:

نمیدونم چی مصرف میکنه

هرچی هست باید خیلی توپ باشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...