M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ خطاب به دوست مومنی که حدیثی را خلاف واقع میداند: نهج الفصاحه مجموعه احادیث پیامبر اسلام (ص) : 1- اگر به کسی دستور میدادم کسی را سجده کند، به زنان دستور میدادم شوهران خویش راسجده کنند، از بس که خدا برای شوهران حق به گردن زنان نهاده است. (ش 2349، ص 651) 2- بهترین مسجد زنان، کنج خانهی آنهاست. (ش 1532، ص 474) 3- جهاد زنان، شوهرداری خوب است. (ش 1403، ص 449) 4- از دیگر ثوابهایی که خدا برای زنان در نظر گرفته است، و آن را با رنجِ شرکت درجهاد برابر دانسته، صبر بر رنج هووداری است: «خداوند رنج هوو داری را نصیب زنان وجنگ را قسمت مردان قرار داد. هر زنی که از روی ایمان و در انتظار پاداش خدا، بر رنجهوو داری صبر کند، ثواب شهید را دارد.» (ش710، ص 298) 5- ان اقل ساکنی الجنه النساء. کمترین ساکنان بهشت زنانند. (ش 603, ص 27) 6 - بیشترین اهالی جهنم هم زنانند: در جهنم نگریستم و دیدم که بیشتر مردمان آنزنانند. (ش331، ص 219) من نظری دراین باره نمیدم ولی اینو میدونم که حدیث و منابع جعلی و غیر معتبر هم زیاده مثل بحارالانوار به هر حال من از جنبه اسلامش کاری با این قضیه ندارم و بحثی هم نمیکنم ولی برام جالب بود که میگه زن دومش مادیگرا بود و همش خرج رو دستش میذاشت واسه همین زن سومو گرفت! اما زن دوم همچنان هست!!!! الان چه بهبودی تو زندگیش ایجاد شده؟ یه خرج بیشتر؟؟ 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نخست وزیر تایلند هم یه خانم شد و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من نظری دراین باره نمیدم ولی اینو میدونم که حدیث و منابع جعلی و غیر معتبر هم زیاده مثل بحارالانوار به هر حال من از جنبه اسلامش کاری با این قضیه ندارم و بحثی هم نمیکنم ولی برام جالب بود که میگه زن دومش مادیگرا بود و همش خرج رو دستش میذاشت واسه همین زن سومو گرفت! اما زن دوم همچنان هست!!!! الان چه بهبودی تو زندگیش ایجاد شده؟ یه خرج بیشتر؟؟ خوب این ملاک شما برای تشخیص جعلی از غیر جعلی بودن چیه؟ در قرآن هست زن اگر نافرمانی کرد،شوهر حق کتک زدنش را دارد،بعد میان با هزارتا تفسیر توجیهش میکنن. اگه منظور از جعلی و غیر جعلی بودن اینست که به مذاق ما خوش بیاد یا نیاد،اون بحث دیگری است و میشه گفت هرچه به مذاق ما خوش نیاید،جعلی است. چون ما به باور تمامیت خواهی خود یقین داریم. 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من که خودم نه تحمل هوو دارم نه اجازش و میدم هر وقت هم وحید هوس نمود زن دوم بگیره من میرم اون بگیره :w00: هیچ وقت این کار رو نکن بمون پوست خودش و اون ضعیفه رو بکن کاری کن روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن:persiana__hahaha: خانم ها همیشه خود زنی می کنن:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ بابا چقدر شلوغش کردین! شما میتونید نظرتون رو بگید اما چرا به بدبخت دری وری میگین؟؟ یارو تونسته گرفته! دینش اجازه داده، قوانین مملکتش بهش اجازه دادن، زناش راضی بودن، پولدار بوده، خودش هم حال کرده رفته 3 تا زن گرفته! به شما چه؟ این مستند زندگی پولدارهارو ببینید تو منوتو. دخترا دورو بر این پولدارا چه وولی میخورن... اینم رفته 3 تا شونو گرفته. خودش راضی، زناش راضی ... ناراضی! منم دختری رو میشناختم، 4 تا دوست پسر داشت. پسرا که دیگه رو شاخشونه. ریشه این مسائل رو باید جای دیگه ای جستجو کرد. دری وری هاشو باید به جای دیگه ای بگید! بعد میگن چرا گشت ارشاد به ما گیر میده! بابا خودتون یه پا گشت ارشادین! هرکسی سیستم زندگیشو خودش میچینه. چیزی که متوجه شدم اینه که ما ایرانی ها علاقه شدید به اعمال قدرت تو نظراتمون داریم. این همه ملت میرن صیغه میکنن. یا کارای دیگه... هیچ کس خبردار نمیشه. حالا این رفته 3 تا رو ثبت رسمی کرده، اونا هم راضی بودن! من خودم مخالف این کارم، اما دلیل نمیشه انسانیت این بدبخت رو ببرم زیر سوال! به نظر من اشتباه ترین کاری که کرد این بود که تو این مملکت، 3 زنه بونشو افشا کرد! اگه سیاست داشت مثل بعضی از این علما لو نمیداد. همین اسی خودمون. من با یه لشگر خواهر چادری و ولایتمدار جلوی حرم مطهر دیدمش. 11 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ خوب این ملاک شما برای تشخیص جعلی از غیر جعلی بودن چیه؟ در قرآن هست زن اگر نافرمانی کرد،شوهر حق کتک زدنش را دارد،بعد میان با هزارتا تفسیر توجیهش میکنن. اگه منظور از جعلی و غیر جعلی بودن اینست که به مذاق ما خوش بیاد یا نیاد،اون بحث دیگری است و میشه گفت هرچه به مذاق ما خوش نیاید،جعلی است. چون ما به باور تمامیت خواهی خود یقین داریم. خب من معیار سنجشو نمیدونم و گفتم نظری هم در این باره نمیدم و بحثی نمیکنم چیزی که گفتم نظر من نبود کسایی که تو این کارن هر کتاب حدیثی رو منبع نمیدونن و حتی کتابی مثل بحارالانوارو که الان خیلی حدیث ازش همه جا (حتی تو کتب درسی!) هست رو جزو کتب معتبر و منابع حدیثشون نمیدونن. من خودم فقط از وقتی اینو شنیدم یکم روندمو تغییر دادم و دیدم بی انصافیه هر حدیثی میشنوم و میبینم بدون اینکه مطمئن باشم معتبره یا نه، دلیلی برای رد اسلام و حماقتش بدونم. چون اینجوری اگه جعلی باشه فقط خودمو گول میزنم. دلیل اینی هم که گفتم نه رد این احادیث بود و نه تاییدش! صرفا یاد اوری این بود که شاید جعلی باشه و برای همین به نظرم بیانش به این شکل منصفانه و درست نیست. 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ بابا چقدر شلوغش کردین! شما میتونید نظرتون رو بگید اما چرا به بدبخت دری وری میگین؟؟ یارو تونسته گرفته! دینش اجازه داده، قوانین مملکتش بهش اجازه دادن، زناش راضی بودن، پولدار بوده، خودش هم حال کرده رفته 3 تا زن گرفته! به شما چه؟ این مستند زندگی پولدارهارو ببینید تو منوتو. دخترا دورو بر این پولدارا چه وولی میخورن... اینم رفته 3 تا شونو گرفته. خودش راضی، زناش راضی ... ناراضی! منم دختری رو میشناختم، 4 تا دوست پسر داشت. پسرا که دیگه رو شاخشونه. ریشه این مسائل رو باید جای دیگه ای جستجو کرد. دری وری هاشو باید به جای دیگه ای بگید! بعد میگن چرا گشت ارشاد به ما گیر میده! بابا خودتون یه پا گشت ارشادین! هرکسی سیستم زندگیشو خودش میچینه. چیزی که متوجه شدم اینه که ما ایرانی ها علاقه شدید به اعمال قدرت تو نظراتمون داریم. این همه ملت میرن صیغه میکنن. یا کارای دیگه... هیچ کس خبردار نمیشه. حالا این رفته 3 تا رو ثبت رسمی کرده، اونا هم راضی بودن! من خودم مخالف این کارم، اما دلیل نمیشه انسانیت این بدبخت رو ببرم زیر سوال! به نظر من اشتباه ترین کاری که کرد این بود که تو این مملکت، 3 زنه بونشو افشا کرد! اگه سیاست داشت مثل بعضی از این علما لو نمیداد. همین اسی خودمون. من با یه لشگر خواهر چادری و ولایتمدار جلوی حرم مطهر دیدمش. بیشتر بازخورد ها به پخش عمومی این برنامه بود و دلایل احمقانه این اقا برای ازدواجهاش و هوسبازیش، که به این شکل تو تلویزیون و رسانه جمعی که فرهنگسازه عنوان شد! ایشون یه نماد از تمام مردای با این طرز فکره. درواقع بازخوردها به این رفتار و این عمل و تمام این ادمها بود که چنین طرز فکری دارن نه صرفا ایشون که چهرشون نشون داده شده. 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ 5- ان اقل ساکنی الجنه النساء. کمترین ساکنان بهشت زنانند. (ش 603, ص 27) 6 - بیشترین اهالی جهنم هم زنانند: در جهنم نگریستم و دیدم که بیشتر مردمان آنزنانند. (ش331، ص 219):banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: ما که خلاصه جامون اونجاس لااقل بذارید تو این دنیا یه اب خوش از گلومون پایین بره پیامبر هم 17 تا زن داشته. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ خب من معیار سنجشو نمیدونم و گفتم نظری هم در این باره نمیدم و بحثی نمیکنمچیزی که گفتم نظر من نبود من خودم فقط از وقتی اینو شنیدم یکم روندمو تغییر دادم و دیدم بی انصافیه هر حدیثی میشنوم و میبینم بدون اینکه مطمئن باشم معتبره یا نه، دلیلی برای رد اسلام و حماقتش بدونم. چون اینجوری اگه جعلی باشه فقط خودمو گول میزنم. خوب من الان براتون توضیح میدم تا متوجه بشین برای چی بنده این را آوردم و 100 درصد مطمئنم جعلی نیست. شما فرض کن که بنده مردی هستم که بیش از 10 تا زن دارم،شرایطی را در جامعه پیش آوردم که تمامی رفقای من هم چندین زن دارند. این زن بدبخت،آدمه احساسات داره،وقتی میبینه شوهرش علاوه بر او ، پیش 10 تا زن دیگه هم هست،خوب ناراحت میشه،هرچند تو سری خور باشه. من برای اینکه او را توجیه کنم که ناراحت نشه و بر این عمل من صبر کن چی باید بهش بگم؟ مخصوصا اینکه یک وجهه معنوی هم داشته باشم؟ اگر چیزی غیر از اینکه به زنانم بگم صبر شما بر هوو مانند جهاد است و بهشت از آنتان است،میتوانم چیز دیگری برای توجیهشان بگم،شما بگو. کاملا این حرف هوشمندانه و حساب شده بوده،ما خیلی از مرحله عقب افتادیم و غافل شدیم به خاطر تعصباتمون. 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من برای اون زنها بیشتر متاسفم... 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مقصر اون زنها هم هستن که شرایط رو دیدن و بهش تن دادن 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مقصر اون زنها هم هستن که شرایط رو دیدن و بهش تن دادن اما من زنی را که حاضر بشه زن چندم یک مرد بشه مقصر نمیدونم. مسبب آنرا فقط جامعه میدانم که زن را مجبور میکنه به همچین عملی تن در بده. از صدر اسلام عزیز هم بوده،اونجا مقصر کیست؟ 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اما من زنی را که حاضر بشه زن چندم یک مرد بشه مقصر نمیدونم. مسبب آنرا فقط جامعه میدانم که زن را مجبور میکنه به همچین عملی تن در بده. از صدر اسلام عزیز هم بوده،اونجا مقصر کیست؟ بله اون که 100% آب از چشمه گل آلوده منتها بی تقصیر بودن این زن ها رو اصلا نمی پذیرم 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شما از کجا میدونین هر سه تا زن راضی هستن؟ مگه میشناسینشون؟ هیچ زنی (به جز اونی که شستشوی مغزی شده باشه که اونم باز در نهایت تقصیر خودش نیست) دوست نداره شوهرش همزمان با چند نفر دیگه هم باشه. حالا اسمشون هر چی میخواد باشه.دوست دختر، زن صیغه یا زن عقد دائم. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ در هر حال هیچ کس در پذیرفتن چنین بی عدالتی کاملا بی تاثیر نیست... 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ زنانی که تن به چنین خفتی میدن حتما راه دیگه ای ندارن. زنی که دستش تو جیب خودش باشه، از نظر مالی تامین باشه یا خانواده فهمیده ای داشته باشه که ازش حمایت کنن و آزار روحی نرسونن یا از آبروریزی نترسه و بچه اش رو هم بهش بدن، تو چنین زندگی نحسی نمیمونه. برای چی بمونه؟ اگر زنی بدونه بعد از طلاق 1 مشکلش نمیشه 1000 تا، ول میکنه میره. مگر زنانی که به خاطر تربیت و طرز فکر سنتی و مذهبی با این مساله بتونن کنار بیان که اصلا بحث درباره اونا موردی نداره. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ زنانی که تن به چنین خفتی میدن حتما راه دیگه ای ندارن. زنی که دستش تو جیب خودش باشه، از نظر مالی تامین باشه یا خانواده فهمیده ای داشته باشه که ازش حمایت کنن و آزار روحی نرسونن یا از آبروریزی نترسه و بچه اش رو هم بهش بدن، تو چنین زندگی نحسی نمیمونه. برای چی بمونه؟ اگر زنی بدونه بعد از طلاق 1 مشکلش نمیشه 1000 تا، ول میکنه میره. مگر زنانی که به خاطر تربیت و طرز فکر سنتی و مذهبی با این مساله بتونن کنار بیان که اصلا بحث درباره اونا موردی نداره. قبول دارم حرفتو ولی اینکه هنوز زنانی تو این موقعیت هستن به نظر من اول خودشون مقصرن که حقوق خودشون رو نمیشناسن و ظلم رو میپذیر...بدبختی بزرگتر اینه که بین زنان تحصیلکرده و مستقل از لحاظ مالی هم اینجور توسری خوردن ها دیده میشه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ قبول دارم حرفتو ولی اینکه هنوز زنانی تو این موقعیت هستن به نظر من اول خودشون مقصرن که حقوق خودشون رو نمیشناسن و ظلم رو میپذیر...بدبختی بزرگتر اینه که بین زنان تحصیلکرده و مستقل از لحاظ مالی هم اینجور توسری خوردن ها دیده میشه :icon_pf (34): این به خاطر تربیت و مردسالار بودن مملکت ماست. فقط هم مسائل مالی نیست. خیلی چیزها مثل حضانت بچه و حرف خانواده و این چیزها دست و پای آدم رو میبنده. ما خیلی هم به حق و حقوقمون آشنا باشیم تا وقتی تو قانون کشور چنین چیزی نوشته نشه هیچ فایده ای نداره. قانون هم دست ما نیست.افتاده دست یه عده آدم متحجر و نفهم. قاضی تو دادگاه براساس قانون 1400 سال پیش حکم میده. قدرت هم از حکم قانون حمایت میکنه. عملا دست من و تویی هم که میدونیم حقمون چیه به جایی بند نیست. طول میکشه درست بشه. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این به خاطر تربیت و مردسالار بودن مملکت ماست. فقط هم مسائل مالی نیست. خیلی چیزها مثل حضانت بچه و حرف خانواده و این چیزها دست و پای آدم رو میبنده. ما خیلی هم به حق و حقوقمون آشنا باشیم تا وقتی تو قانون کشور چنین چیزی نوشته نشه هیچ فایده ای نداره. قانون هم دست ما نیست.افتاده دست یه عده آدم متحجر و نفهم. قاضی تو دادگاه براساس قانون 1400 سال پیش حکم میده. قدرت هم از حکم قانون حمایت میکنه. عملا دست من و تویی هم که میدونیم حقمون چیه به جایی بند نیست. طول میکشه درست بشه. باور کن حرف و عقیده ت دقیقا مشابه منه...متوجهم چی میگی اما درد من اینه که من هیچ تلاشی هم در تغییر این وضع نمیبینم برعکس زنانی رو میبینم که این قوانین به قول تو متحجرانه رو حق خودشون میدونن و زنانی رو که ازش سرپیچی کنن نااهل و ناباب میدونن!من با زنان نفهم بیشتر از مردان نفهم مشکل دارم! 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ تاسیس انجمن حمایت از حقوق زنان نواندیشان را به همگی تبریک میگم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده