Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ وقتی یک مرد پیدا میشه که ارزش های ما را هم حفظ کند،اینجور مورد هجمه قرار میگیرد. تازه این آقا از 4 زنی که اسلام عزیز به ما مومنین اجازه داده،یکی هم کمتر گرفته بود. متاسفم که این ارزش ها دارد از جامعه دینی ما رخت بر میبندد. 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ وقتی یک مرد پیدا میشه که ارزش های ما را هم حفظ کند،اینجور مورد هجمه قرار میگیرد. تازه این آقا از 4 زنی که اسلام عزیز به ما مومنین اجازه داده،یکی هم کمتر گرفته بود. متاسفم که این ارزش ها دارد از جامعه دینی ما رخت بر میبندد. همون بهتر که رخت بر ببنده بره 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ البته اینکه یکی بخواد چندتا زن بگیره و توانایی نگهداریش هم داشته باشه و زنها هم راضی باشن فک نکنم کار بدی باشه. ولی اینکه یه آدمی رو بیارن جلوی چشم ملت و از لذت و اینجور چیزا حرف بزنه مثل خیلی چیزهای دیگه که پخش می کنن جای سئوال داره. ولی تو جامعه ما خیلی ها هستن که از این بدترن و صداشون هم در نمیاد. به نظر شما این صداقتی که یارو ازش حرف میزنه بهتره یا اینکه یه زن بعد مرگ شوهرش یا بعد از سالها زندگی بفهمه که یک یا چندتا هوو داشته؟ 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من که خودم نه تحمل هوو دارم نه اجازش و میدم هر وقت هم وحید هوس نمود زن دوم بگیره من میرم اون بگیره :w00: 10 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ البته اینکه یکی بخواد چندتا زن بگیره و توانایی نگهداریش هم داشته باشه و زنها هم راضی باشن فک نکنم کار بدی باشه.ولی اینکه یه آدمی رو بیارن جلوی چشم ملت و از لذت و اینجور چیزا حرف بزنه مثل خیلی چیزهای دیگه که پخش می کنن جای سئوال داره. ولی تو جامعه ما خیلی ها هستن که از این بدترن و صداشون هم در نمیاد. به نظر شما این صداقتی که یارو ازش حرف میزنه بهتره یا اینکه یه زن بعد مرگ شوهرش یا بعد از سالها زندگی بفهمه که یک یا چندتا هوو داشته؟ این صداقت ب درد عمش میخوره زنی ک بعد از مرگ شوهرش میفهمه اقلا راحت زندگیشو کرده هرروز سایه هووشو بالا سرش نمیدیده 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من که خودم نه تحمل هوو دارم نه اجازش و میدم هر وقت هم وحید هوس نمود زن دوم بگیره من میرم اون بگیره ای وای بر شما،چرا ارزش ها را فراموش میکنید....... رسول اکرم (ص)فرمودند : از دیگر ثوابهایی که خدا برای زنان در نظر گرفته است، و آن را با رنجِ شرکت درجهاد برابر دانسته، صبر بر رنج هووداری است: «خداوند رنج هوو داری را نصیب زنان و جنگ را قسمت مردان قرار داد. هر زنی که از روی ایمان و در انتظار پاداش خدا، بر رنج هوو داری صبر کند، ثواب شهید را دارد.» منبع، کتاب نهج الفصاحه: (ش710، ص 298) 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ یا اسی پس ما کنار خانه مان خانه سالمندان داریم که تعدادی زن سن و سنل گزشته در انجا هستن که شوهر هایشان به دیدار خدا رفتن در به در دنبال شوهر هستن می خوام شما رو بهشون معرفی کنم اجازه می دهید 4 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ بابا طرف مغزش مشکل داشت.زن اولت بچه دار نمی شد؟ چرا طلاقش ندادی؟ دومی مادی بود؟ چرا نگهش داشتی؟ الان هم ميگه داريم با هم راحت زندگي مي كنيم و من هر سه رو تامين كردم ، يعني ديگه الان مادي نيس كه تونسته تامينش كنه ؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ یا اسی پس ما کنار خانه مان خانه سالمندان داریم که تعدادی زن سن و سال گزشته در انجا هستن که شوهر هایشان به دیدار خدا رفتن در به در دنبال شوهر هستن می خوام شما رو بهشون معرفی کنم اجازه می دهید من به اندازه کافی،برای جنت مکان بودن،توشه ام را در این جهاد اکبر بسته ام. :zadan: به فکر خودتان باشید که حداقل به طبقه دوم بهشت راه پیدا کنید. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این مرده روح نداره! خوب فکر کنم روحش منم من به اندازه کافی،برای جنت مکان بودن،توشه ام را در این جهاد اکبر بسته ام. :zadan: به فکر خودتان باشید که حداقل به طبقه دوم بهشت راه پیدا کنید. خوب چی کار به جنتت تان کار داریم برادر می خوام در این دنیا جماعتی رو عاقبت به خیر کنی و سنت و پیامبرت رو هم زنده کنی بروم و با زن ها صحبت کنم کم توقع هم هستن می تونند در کنار هم مسالت امیز زندگی کنن فقط می مانند مساوات رو شما چطور بین انها تقسیم کنی :ws2: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ می تونند در کنار هم مسالت امیز زندگی کنن فقط می مانند مساوات رو شما چطور بین انها تقسیم کنی :ws2: عکسشان را برایم بفرست ببینم علاوه بر ثواب معنوی،ثواب مادی هم دارند یا نه. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ عکسشان را برایم بفرست ببینم علاوه بر ثواب معنوی،ثواب مادی هم دارند یا نه. بله ثواب مادی هم دارند چشم عکس شان روو میل می کنیم برایتان تا تصمیم بگیرید خوب کیسی هستش از دست نده 4 تا زن پا به سن گزاشته فهمیده 4 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من که خودم نه تحمل هوو دارم نه اجازش و میدم هر وقت هم وحید هوس نمود زن دوم بگیره من میرم اون بگیره :w00: اونوقت وحید دو زنه نیست بازم یک زن داره دو یا سه زن داشتن برای بعضیها کلاس داره همچین پزشو میدن انگار که شاهکار کردن. کاش زناشو هم باهاش میاوردن تلویزیون ببینن اونا هم از زندگیشون راضیا یا فقط مرده راضیه 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اره خب راست میگه ! خلاف شرع که نکرده کارش کاملا شرعیه ! تازه کلیم میتونه صیغه کنه هنوزم یه زن دیگه جا داره یکی نیست به این مصاحبه کننده بگه اگه عرفا این کار مشکل داره چرا جلوش و نمیگیرن ؟ !!!!!! 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این آدم از حق قانونی و شرعیش استفاده کرده. در این مملکت و چند کشور دیگه چند همسری حق همه مردهاست. یقه اونی رو باید گرفت که این حق رو بهشون داده. سال پیش علی مطهری اومده بود تلویزیون. گفت: ما وقتی مسلمان هستیم و بهش معتقدیم نباید از قوانینش خجالت بکشیم. باید اونهارو تبلیغ هم بکنیم. یکی از ویژگی های اسلام اجازه داشتن چند همسر هست. ما باید اینو بگیم و تبلیغ کنیم. خجالت هم نداره. والسلام 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اره خب راست میگه !خلاف شرع که نکرده کارش کاملا شرعیه ! تازه کلیم میتونه صیغه کنه هنوزم یه زن دیگه جا داره یکی نیست به این مصاحبه کننده بگه اگه عرفا این کار مشکل داره چرا جلوش و نمیگیرن ؟ !!!!!! چون عرف و شرع فرق فوکوله :icon_pf (34): بخوای با شرع در بیوفتی می برنت ک ه ر ی......................... با با عرف در بیوفتی چیزی نمیشه نمونه اش همین شوهر گرامی خدا یکم از پول اونو به ما بده حداقل یکیش رو بگیریم 6 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این آدم از حق قانونی و شرعیش استفاده کرده. در این مملکت و چند کشور دیگه چند همسری حق همه مردهاست. یقه اونی رو باید گرفت که این حق رو بهشون داده.سال پیش علی مطهری اومده بود تلویزیون. گفت: ما وقتی مسلمان هستیم و بهش معتقدیم نباید از قوانینش خجالت بکشیم. باید اونهارو تبلیغ هم بکنیم. یکی از ویژگی های اسلام اجازه داشتن چند همسر هست. ما باید اینو بگیم و تبلیغ کنیم. خجالت هم نداره. والسلام به این میگن حرف حسابی 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این آدم از حق قانونی و شرعیش استفاده کرده. در این مملکت و چند کشور دیگه چند همسری حق همه مردهاست. یقه اونی رو باید گرفت که این حق رو بهشون داده.سال پیش علی مطهری اومده بود تلویزیون. گفت: ما وقتی مسلمان هستیم و بهش معتقدیم نباید از قوانینش خجالت بکشیم. باید اونهارو تبلیغ هم بکنیم. یکی از ویژگی های اسلام اجازه داشتن چند همسر هست. ما باید اینو بگیم و تبلیغ کنیم. خجالت هم نداره. والسلام جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!:jawdrop:دیگه این عجب آدم باحالیه!!!!:icon_pf (34): البته از اون پدر این پسر همچین بعید هم نیست!!!! 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ راست میگه دیگه... این آقا مسلمان هستند... این اسلامه... میگه مرده میتونه چهارتا زن بگیره و تا دلش میخواد هم صیقه کنه... دیگه این حرف هاش رو هم باید قبول کنید... نمیشه هر چیزی دوست دارید بگید خوبه هر چی دوست ندارید بگید بده که... وظیفه ی خانوم ها هم اینه که بچه دار بشند... بچه بزرگ کنند... صداشون هم در نیاد... اینم حقوق زن در اسلامه... دیگه این اعتراضات چیه آخه... شما که 90 درصدتون وقتی حرف دین میشه میایید از اسلام دفاع میکنید... 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ متاسفانه کسانیکه ادعاشون میشه خیلی مسلمانند،کوچکترین چیزی به اندازه سر سوزن هم درباره دینشان نمیدانند،بهتر است اون چشم هایتان را بیشتر باز کنید. همین حدیث رنج ههو داری و جهاد زن را هم سرچ کنید تا در بیش از 10000000 سایت با منبع آنرا بیابید. فقط تاسف میخورم برای متحجر که رگ گردنش سریع بیرون میزند. دقیقا مرسی... کسانی که بیشترین ادعا رو دارند کمترین چیزی در مورد دینشون نمیدونند... البته عجیب نیست... بی سوادی یعنی همین... یعنی ندانستن... :icon_gol::icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده