partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ مگه الان چند نفر فرستادند؟:there: تا حالا ... دو نفر ... قراره 5-6 نفر دیگه هم طرحاشون رو بفرستن ... 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ تا حالا ... دو نفر ... قراره 5-6 نفر دیگه هم طرحاشون رو بفرستن ... اون دو نفر معلومه کیا هستن 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اون دو نفر معلومه کیا هستن مهم نیست طرح واسه کیه، مهم اینه که به بهترین طرح از نظرخودتون، رای بدید ... منم فرستادم :shad: 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ من واسه اولين بار ميخوام تو اين مسابقه شركت كنم ........... تا كي وقت داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ من واسه اولين بار ميخوام تو اين مسابقه شركت كنم ........... تا كي وقت داره ؟ خیلی هم خوب ... :shad: چقدر زمان لازم داری؟ قراره امروز بعد از ظهر ... حدود 3-4 مسابقه رو راه بندازیم ... 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ خیلی هم خوب ... :shad: چقدر زمان لازم داری؟ قراره امروز بعد از ظهر ... حدود 3-4 مسابقه رو راه بندازیم ... ممنون اگه امروز برگزار ميشه كه بيخيال باشه سري بعد شركت ميكنم ..من تا 2 سركار هستم !!!!! تازه طرح هام هم خيلي ابتدايي خواهند بود،انشااله در اينده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ ممنون اگه امروز برگزار ميشه كه بيخيال باشه سري بعد شركت ميكنم ..من تا 2 سركار هستم !!!!! تازه طرح هام هم خيلي ابتدايي خواهند بود،انشااله در اينده که اینطور ... باشه گلم ... خوشحال میشدم شرکت کنی ... شما هم قول بده دفعه بعدی باشی... فعلاً از دو نفر قول گرفتم ... 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ اره حتما در اينده شركت ميكنم.ميسي عزيزم 2 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ منم سری بعدی شرکت میکنم:shad: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ منم سری بعدی شرکت میکنم:shad: خیلی هم خوب ... پس شدید 3 نفر ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده