رفتن به مطلب

میخواهم الکترونیک یاد بگیرم

ارسال های توصیه شده

آقا یه سوال : من لیسانس مکانیک دارم ولی می خوام اصول اولیه الکترونیک رو بدونم

به نظر شما اگه کلاس های فنی حرفه ای رو برم فایده داره یا نه ؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

وقت تلف کردنه از ما گفتن بود:ws46:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اتفاقا به نظر من خوب هست .

میکروکنترلر هم خوبه .به نظر من مفید هست مرتبط هم هست دیگه .

ولی اصئل اولیه الکترونیک یعنی جی الان؟:ws51:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اتفاقا به نظر من خوب هست .

میکروکنترلر هم خوبه .به نظر من مفید هست مرتبط هم هست دیگه .

ولی اصئل اولیه الکترونیک یعنی جی الان؟:ws51:

دوس گلم من فنی حرفه ای بودم حتی ی دوره 18 ماهه ولی کلاه خودت قاضی مربیای فنی حرفه ای اگه بارشون بود واسه 300 یا400 هزار تومن نمی رفتن اونجا، بیرون کار می کردن:jawdrop::icon_pf (44)::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوس گلم من فنی حرفه ای بودم حتی ی دوره 18 ماهه ولی کلاه خودت قاضی مربیای فنی حرفه ای اگه بارشون بود واسه 300 یا400 هزار تومن نمی رفتن اونجا، بیرون کار می کردن:jawdrop::icon_pf (44)::icon_gol:

جدی؟

اینم حرفیه:ws51::ws38:

آخه من شنیده بودم خیلی این دوره ها خوب هست .:ws51:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با سلام

جواب شما از دو نظر قابل تامله

1- چون مدرس دوره يه بنده دائي خوب نبوده تمام كل سازمان فني حرفه اي بدون فايد و مدرسان سازمان بي سواد هستند؟؟؟

2- به نظر شما چون كسي سازمان فني حرفه اي با حقوق ناچيز تدريس ميكنه بي سواده؟؟؟ و يا اينكه بيرون توانائي درآمد زائي رو ندارد؟؟؟؟؟

من تا حالا مهندسان قابلي سازمان فني حرفه اي ديدم كه سواد فني خوبي داشته و نسبت به مسائل مورد نياز در صنعت اطلاعات خوبي داشتند(حداقل اين مورد رو در مورد به سازمان فني حرفه اي استان آذربايجان شرقي مركز شماره 1و2 بخش برق ايمان دارم)

به نظر بنده استدلال شما درست نيست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

با عرض سلام

دوست عزيز بفرمائيد براي چه مسله اي نياز داريد اصول اوليه الكترونيك(احتمالا مدار) رو بدونيد؟

تا جائي كه بنده اطلاع دارم يك مهندس مكانيك در مباحث تحليلي (مانند مدل سازي سيستم هاي مكانيكي ) به مدار الكتريكي نياز دارد

اگر مورد نيازتون رو بفرمائيد راحت تر ميشه بحث كرد

موفق و مويد باشيد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

• Like 4
لینک به دیدگاه
با سلام

جواب شما از دو نظر قابل تامله

1- چون مدرس دوره يه بنده دائي خوب نبوده تمام كل سازمان فني حرفه اي بدون فايد و مدرسان سازمان بي سواد هستند؟؟؟

2- به نظر شما چون كسي سازمان فني حرفه اي با حقوق ناچيز تدريس ميكنه بي سواده؟؟؟ و يا اينكه بيرون توانائي درآمد زائي رو ندارد؟؟؟؟؟

من تا حالا مهندسان قابلي سازمان فني حرفه اي ديدم كه سواد فني خوبي داشته و نسبت به مسائل مورد نياز در صنعت اطلاعات خوبي داشتند(حداقل اين مورد رو در مورد به سازمان فني حرفه اي استان آذربايجان شرقي مركز شماره 1و2 بخش برق ايمان دارم)

به نظر بنده استدلال شما درست نيست.

البته نظر شمام قابل احترامه

ولی چیزایی که تو فنی حرفه ای میگن اونقد قدیمی که تو بازار کار خداوکیلی بدردت نمی خوره مثلا تو یکی از مراکز هنوز اموزش تعمیر تلویزیون سیاه سفید میدن حالا شما بیا برو بگرد دنبال این تلویزیونا بینم پیدا میکنی تعمیرش کنی، البته دوره های جدیدم میذارن( بعضی جاها ) ولی به صرف وقتش نمی ارزه ،بری بیرون ی جایی شاگردی کنی خیلی خیلی بهتره :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام

بله شما حق داريدولي بايد اين مسله را در نظر داشته باشيد كه اين دوره ها براي چه كساني ارائه مي شود.

در دوره ها افراد سطح فني يكساني ندارند(چه بسا افرادي در دوره ها ثبت نام مي كنند كه رشته تحصيلي و شغل مرتبط آنها اصلي ربطي به دوره مذكور نداره )

اينجا سازمان مجبوره كه بعضي از دوره هاي پايه اي رو برگزار بكند

ببه عنوان مثال به نظر شما تعميرات تلويزيون سياه و سفيد و يادگيري آن بي مورد باشه؟؟؟

ولي به نظر شما كسي كه سررشته الكترونيك ندارد آيا شروع كردن از اين نقطه مناسب نيست؟؟؟ به نظر شما چنين فردي در برخورد اول روي تعميرات تخصصي مثل تلويزيون ها lcd كار بكند مي تواند به فهم و درك موضوع برسد؟؟؟

به نظر بنده خيلي جاها با برداشت هاي موردي نميشه روي خوب يا بد بودن مسائلي قضاوت كرد. شما به علت داشتن پيش زمينه ممكنه بعضي از شرايط رو نسبت به اوضاع خودتون تفسير بكنيد ولي خوب اين مسله ممكنه براي خيلي از دوستان مصداق نداشته باشد.

اميدوارم همه باهم شاهد پيشرفت روز افزون همه دوستان عزيز باشيم

موفق و مويد باشي

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 11 ماه بعد...
البته نظر شمام قابل احترامه ولی چیزایی که تو فنی حرفه ای میگن اونقد قدیمی که تو بازار کار خداوکیلی بدردت نمی خوره مثلا تو یکی از مراکز هنوز اموزش تعمیر تلویزیون سیاه سفید میدن حالا شما بیا برو بگرد دنبال این تلویزیونا بینم پیدا میکنی تعمیرش کنی، البته دوره های جدیدم میذارن( بعضی جاها ) ولی به صرف وقتش نمی ارزه ،بری بیرون ی جایی شاگردی کنی خیلی خیلی بهتره :a030:
سلام...یه کم دیربه این بحث رسیدم ....همین جواب شماتقریبامشخص میکندهیچ شناختی ازبحث تعمیرات ندارید....اینکه تلویزیون سیاه وسفیددراین کلاسهاتدریس میشودبه دلیل اینستکه بیس تمام تلویزیونهایکی ست وشمامیبایست اول بیس کاررویادبگیریدبعدکم کم دانش خودرادرروی این پایهبه تکامل برسانید....همیشه برای رسیدن به کل بایدازجزءشروع کرد..حتی جدیدترین تلویزیونهای تولیدشده همان مبنارادارندکه یک تلویزیون سیاه وسفیددارد....کلیت یکیست اختلاف درجزئیات است..هیچگاه شمانمیتوانیدیکال سی دی راتعمیر کنیدبدون اطلاع ازمبانی تلویزیون که همانتلویزیونهای سیاه وسفیدهستند....زمانی من خودم به این مطلب پیبردم که مدتهاازفارغ التحصیلی ممیگذشت وواردبازارکارشده بودم وچقدرحسرت خوردم چراکامل تلویزیونهای سیاه وسفیدرافرانگرفتم...
  • Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...