pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ دیدم تو خیلی داری حرصشونو میزنی گفتم بیام کنار ، شاید یه نگاه به تو بندازن ، ذوق مرگ شی پس اعتراف کردی خودت اره :167: سلام بابا مهلداد.... خوفی؟؟؟ بابا این پسل ایلانیو بزنم؟؟؟؟خیلی پلوووههه.... بر بابا جوجه :w00: سلام مجتبی جونمپسر ورزشکار بابا آره پسرم ، بزن ، خودم هواتو دارم بمیرم چراا بچه ات رو می فرستی جلو 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ یعنی جذبم این همه بود خودم خبرنداشتم تا الان کشف شده که مامان ستی جون من و اجی و داداش های بی نهایتم شخصیت زیر رو دارد دختر اروم سر به زیر اصلا تو کار اسپم نیست کلا نمی دونه اسپم چیه خوردنی یا پوشیدنی:jawdrop: تو بیرونم اون قدر حرف می زنه همه از دستش شاکین افتاب ندیدست کی گفته زیاد می ره گردش:girl_yes2: دیگه چیا گفتید یادم رفت اره اصلانم فراموش کار نیست که همیشه هم املاش 20 می شه بعضی وقتها بهش 21 هم می دادن اما تو خوشگلیش شک نکنید:aghosh::give_present: فعل معکوس بود یا مستقیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w127: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ دختر خوبی به نظر میرسه من زیاد باهاش برخورد نداشتم ولی همین مدت کم به نظر دختر خوبی میرسید و ی کمی هم شیطون و پر جنب و جوش فقط به نظر میرسه:4chsmu1: :wubpink: ممنون هادی جون 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلومتحلیل: بسیار محجوب زیرک مرموز شیطون خونگرم صمیمی دلسوز همینا علیک سلوم:4chsmu1: من مرموزم؟:w127: دلسوزی بده یا خوبه؟ به ان نتیجه رسیدم خوب نیست (یعنی زیادیش خوب نیست) باید ترک بشه :aghosh:ممنون داداش حمیت 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ :vahidrk: یه بار دیگه اسپم کنین اخطار میدم:vahidrk: :w874: بزارین اصلاح بشم برای اسپم به تاپیک تنگه واشی رجوع شود 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام ستی خوبی؟ ستی دختر شیطونو پر جنبو جوشه رو شوهرش غیرت داره و حساسه دختر خوبیه میشه بهش اعتماد کرد و باهاش صمیمی شد با جنبست تا اونجایی که دیدم خیلی براش مهمه بقیه چه فکری در موردش میکنند فعلا همینا 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ستی دختر شیطونو پر جنبو جوشه رو شوهرش غیرت داره و حساسه شوهرش کمی یاد بگیره 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شوهرش کمی یاد بگیره شوهرش یاد بگیره ؟ شوهرشو روز میت مگه ندیدی؟ :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام ستی خوبی؟ ستی دختر شیطونو پر جنبو جوشه رو شوهرش غیرت داره و حساسه دختر خوبیه میشه بهش اعتماد کرد و باهاش صمیمی شد با جنبست تا اونجایی که دیدم خیلی براش مهمه بقیه چه فکری در موردش میکنند فعلا همینا سلاااام سحر جووونم:aghosh: از شووورم فاصله بگیر:4chsmu1: اوهوم همیشه دوست داشتم بدونم بقیه در بارم چی فکر میکنن تاپیکو باید هفته پیش میزدم ولی دیدم بچه ها نیستن همه رفتن درس بخونن از متین اجازه گرفتم که این هفته شروع کنم ممنون سحر جونم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شوهرش یاد بگیره ؟ شوهرشو روز میت مگه ندیدی؟ :persiana__hahaha: دیدم که میگم اون حوری و پری که یکیش رو انداخته بود سمت راستش و یکی رو انداخته بود سمت چپش رو هم دیدم که میگم یاد بگیره 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ پس اعتراف کردی خودت اره :167: بر بابا جوجه :w00: بمیرم چراا بچه ات رو می فرستی جلو واقعا اون روزی می ریسه تو بمیری؟اون روز چه روزی میتونه باشه؟:Ghelyon: جوجه هم خودتی بشه سوسول لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ تمام اسپم ها پاک خواهد شد ... لطفاً از موضوع اصلی تاپیک خارج نشید ... 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ تمام اسپم ها پاک خواهد شد ... لطفاً از موضوع اصلی تاپیک خارج نشید ... فقط پستای پسل ایلانی اسپمن... پس این بالایی چی پست 152 کسی از تو نظر خواست.... نیشتو ببند... لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اوهوم زود رفتي نشد باهات بحرفم:4chsmu1: اتفاقا شلخته ام الان اتاقمو ببيني وحشت ميكني از كجا فهميدي با انظباطم؟:4chsmu1: :aghosh: میدونی که آدمای شلخته خیلی باهوشن عزیزم؟ همینطوری یه ندایی از درون گفت که با انظباطی......:45645: از تیپت هم حدس زدم. خوش تیپ و مرتبی...... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام واقعا نمیدونم چی بگم چن وقتیه جوری شدم که به رنگ و روی آدما توجه نمیکنم اصلا فقط سلام و علیک شاید دوباره ببینمش اصلا نشناسم ولی از نظر اخلاقی دختر سرزنده و شادابیه شیطون و پر انرژی مسئولیت پذیر باشه به نظرم همینا دیگه چیز دیگه ای به کله تو خالیم نمیرسه 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ علیک سلوم:4chsmu1: من مرموزم؟:w127: دلسوزی بده یا خوبه؟ به ان نتیجه رسیدم خوب نیست (یعنی زیادیش خوب نیست) باید ترک بشه :aghosh:ممنون داداش حمیت خوبه اینا رو هم اضاف کنم که اسپم محسوب نشه با جنبه شوخ لطیف 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ و اينك مريم وارد ميشود:ws3: ستي جون===> ماه، مهربون، جيگر، عسل خيلي گله يه زماني آجيم بود بعد شد هووم چند وقت پيشم ميخواستم برم خواستگاريش بعضي وقتام حواس پرت. خيلي مهربون شوخ باجنبه من نميدونم با زن داداشاش چطور ميسازه در كل هيچ بدي ازت نديدم:دي 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ خيلي گله يه زماني آجيم بود بعد شد هووم چند وقت پيشم ميخواستم برم خواستگاريش :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: فکر کنم تا این تحیلی تموم بشه من روانی بشم تو تا ابجی زن یه مرد شدید بعدش می خواستی بری خواستگاری خواهرت :jawdrop: خوابم هم که نمیاد بگم خوابم 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ پس اعتراف کردی خودت اره :167:بر بابا جوجه :w00: بمیرم چراا بچه ات رو می فرستی جلو جوجه خودتی واسه من هنوز بچه ای ، بیام بزنمت برام افت داره تازه همین مجتبی رو هم فرستادم از سرت زیاده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده