*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ خیلی هاشو من به عنوان یک مرد قبول ندارم!! اخلاقیات هر مردی هم با مرد دیگه تفاوت داره.. بهتره زیاد خودتونو با این شماره ها درگیر نکنید 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ممنون سپیده جون:rose: اما دختر خانوما اگه می خواین بهتر بفهمین چرا تو هر زمینه ای رابطه تون با پسر ها به بن بست می رسه پیشنهاد می کنم کتاب: زنانی که مردان آنها را دوست دارند زنانی که مردان آنها را ترک می کنند را حتما بخوانید ریز مطالب رو با مثال عنوان کرده خیلی کمک می کنه 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ از همون ب بسم الله که ایراد دارد این تئوری. خوب میره سراغ یکی دیگه،چیزی که زیاده دختر،به قول مادر شوهر پس از شکست پسر در خواستگاری. :JC_thinking: بلی خب این مطلب خیلی در مورد شیاخینی که شونصدتا صیغه ای دارن صدق نمیکنه....:4chsmu1: یه طوری راجع به مردا صحبت میکنین انگار موجودات خطرناک و ناشناخته ای هستن که از فضا اومدن. دخترا هر چقدر بیشتر سخت بگیرن بیشتر اذیت میشن مگه از فضا نیومدن؟ پس از کجا اومدن؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ خیلی هاشو من به عنوان یک مرد قبول ندارم!! اخلاقیات هر مردی هم با مرد دیگه تفاوت داره.. بهتره زیاد خودتونو با این شماره ها درگیر نکنید شما هم خودتو درگیرشون نکن اعصابتو نریز به هم :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ممنون سپیده جون:rose:اما دختر خانوما اگه می خواین بهتر بفهمین چرا تو هر زمینه ای رابطه تون با پسر ها به بن بست می رسه پیشنهاد می کنم کتاب: زنانی که مردان آنها را دوست دارند زنانی که مردان آنها را ترک می کنند را حتما بخوانید ریز مطالب رو با مثال عنوان کرده خیلی کمک می کنه رازهایی در مورد مردان رازهایی در مورد زنان از خانم باربارا دی آنجلس رو م بخونید 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اول بگم که سپیده موضوعت خیلی عالی بود :wubpink::w36:، برای کسانی که گوش شنوا دارن خیلی کارسازه 4 هیچوقت خودتان را برای رابطه ای که ارزشش را ندارد تغییر ندهید. 10 هیچوقت به خاطر اینکه فکر می کنید گذر زمان ممکن است اوضاع را بهتر کند، در یک رابطه نمانید. ممکن است یکسال بعد به خاطر اینکار از خودتان عصبانی شوید، چون اوضاع هیچ تغییری نکرده است. 16 شما نمی توانید رفتار هیچ مردی را تغییر دهید. تغییر از درون ناشی می شود. 21 اگر به کس دیگری خیانت کرد، مطمئن باشید که به شما هم خیانت خواهد کرد. 28 کاری کنید که بعضی وقت ها دلش برایتان تنگ شود. وقتی مردی همیشه بداند که کجا هستید و همیشه در دسترسش باشید، کم کم نادیده تان می گیرد. 29 هیچوقت به مردی که همه آن چیزهایی که از رابطه می خواهید را به شما نمی دهد، به طور کامل متعهد نشوید به تمام این ها ایمان دارم :flowerysmile: به نظرم مهم ترین هاست توی یه رابطه 7 اگر رابطه تان به این خاطر که مردتان آنطور که لیاقتش را دارید، با شما رفتار نمی کند، به اتمام رسید، هیچوقت سعی نکنید که با هم دو دوست معمولی باشید.با این حساب باید توی رابطه با اطرافیانم یه کم تجدید نظر کنم :JC_thinking: 23 همه مردها بد نیستند. همه مردها خوب نیستن ؛ این طوری بهتر نیست ! 26 هیچوقت نباید دنبال کسی باشید که مکمل شما باشد. یک رابطه از دو فرد کامل تشکیل می شود. دنبال کسی باشید که مشابهتان باشد نه مکملتان.مطمئنی ؟! مثلا به دنبای شخصی مشابه خودم برای زندگی باشم که اون زندگی می شه جهنم یه سر خونه دست منه یه سر خونه دست اون ! :icon_pf (34): دو تا مشابه مثل دو قطب هم نام آهن ربا نمی تونن در کنار هم باشن ! 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مطمئنی ؟! مثلا به دنبای شخصی مشابه خودم برای زندگی باشم که اون زندگی می شه جهنم یه سر خونه دست منه یه سر خونه دست اون ! دو تا مشابه مثل دو قطب هم نام آهن ربا نمی تونن در کنار هم باشن ! سپید فکر کنم مشابه بهتر باشه کسی که سلایق و خواسته هاش مثله خودت باشه چیزایی که تو دوست داری دوست داشته باشه مسایلی که بهشون علاقمندی جزو علایقه اونم باشه و..... 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مگه از فضا نیومدن؟ پس از کجا اومدن؟؟ مردو زن جفت آفریده شدن .. یعنی باهم بودن و هستن حالا از کجا اومدن و نمیدونم:ws2: لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ 14 اگر چیزی ناراحتتان می کند، حتماً با او درمیان بگذارید.15 هیچوقت اجازه ندهید، طرفتان همه چیزتان را بداند. ممکن است بعدها بر ضد شما از آن استفاده کند. 29 هیچوقت به مردی که همه آن چیزهایی که از رابطه می خواهید را به شما نمی دهد، به طور کامل متعهد نشوید این سه مورد از نظر من تناقض داره. ممکنه زمانی باشه که چیزی خانم هارو ناراحت میکنه ولی ممکنه کسی بر ضد اونا استفاده کنه. حتی یکی از شرایط مهم در ازدواج صداقت هست که با مورد 15 در تناقضه. ولی خب ، اگه منظور جمله ی 14 این باشه که "چیزی از برخورد اون آقا شما رو ناراحت میکنه " شاید بشه تناقضش رو با 15 برطرف کرد ولی خودش با شماره ی 19 متناقض میشه. شایدم نتیجه گیری من مورد داشته باشه. 8یک دوست با دوست خود بدرفتاری نمی کند.19 اجازه ندهید مردی هویت و وجود شما را توصیف کند. از خصوصیات یک دوست خوب اینه که تمام چیزایی که در وجوود شما میبینه رو بدون کم و کاست و بطور مودبانه بگه. اینم از نظر من کمی متناقض هست. 23 همه مردها بد نیستند. و در آخر این جمله خط بطلانی میکشه روی تمام نظریات. ساده ترین دلیلش اینه که عکس این قضیه هم درسته! همه ی خانم ها خوب نیستند. ولی به هر حال اگه باز هم اینطور در نظر بگیریم که تمام این بیست و چند مورد ، یه سری نکات کلی بوده باشه و استثناعات رو در اون وارد نکرده باشه به نظر من کمی خودخواهانه چیده شده این نظرات. ( هرچند بطور کلی) :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ شما هم خودتو درگیرشون نکناعصابتو نریز به هم :girl_yes2: نه خواهش میکنم چرا باید عصبانی یشم!!! هر کسی نظر خودشو میده من هم غلط یا درست نظر خودمون رو گفتیم چون راجع به مردا بود . حالا شما اینارو خودت نوشتی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این سه مورد از نظر من تناقض داره.ممکنه زمانی باشه که چیزی خانم هارو ناراحت میکنه ولی ممکنه کسی بر ضد اونا استفاده کنه. حتی یکی از شرایط مهم در ازدواج صداقت هست که با مورد 15 در تناقضه. ولی خب ، اگه منظور جمله ی 14 این باشه که "چیزی از برخورد اون آقا شما رو ناراحت میکنه " شاید بشه تناقضش رو با 15 برطرف کرد ولی خودش با شماره ی 19 متناقض میشه. شایدم نتیجه گیری من مورد داشته باشه. منظور همون ناراحتی راجع به رفتار خوده آقا بوده و در آخر این جمله خط بطلانی میکشه روی تمام نظریات. ساده ترین دلیلش اینه که عکس این قضیه هم درسته! همه ی خانم ها خوب نیستند. ولی به هر حال اگه باز هم اینطور در نظر بگیریم که تمام این بیست و چند مورد ، یه سری نکات کلی بوده باشه و استثناعات رو در اون وارد نکرده باشه به نظر من کمی خودخواهانه چیده شده این نظرات. ( هرچند بطور کلی)اینم گفتم اینارو به دختر خانوما گفته ایشالا یه تاپیکم باشه واسه آقا پسرا راجع به دخملا بحث میشه :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نه خواهش میکنم چرا باید عصبانی یشم!!!هر کسی نظر خودشو میده من هم غلط یا درست نظر خودمون رو گفتیم چون راجع به مردا بود . حالا شما اینارو خودت نوشتی؟؟ مرسی که اومدی و شرکت کردی :flowerysmile: من اینارو جایی خوندم خوشم اومد گفتم بقیه هم بخونن خوبه :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مرسی که اومدی و شرکت کردی :flowerysmile:من اینارو جایی خوندم خوشم اومد گفتم بقیه هم بخونن خوبه :girl_yes2: خواهش میکنم:ws2: . مرسی .. لطف کردی 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ همه مردها بد نیستند این خیلی بانمک بود... دستش درد نکنه که این مسئله رو روشن کرد... 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این چیزهایی که اینجا نوشته... یک سری رو اگر دنبال کنید و اونطور برخورد کنید نه تنها هیچ مردی با شما نمیمونه بلکه هیچ فردی هم با شما نمیمونه... من نمیدونم کدوم انسان فهمیده ای یک سری از اینها رو اختراع کرده برای خودش... 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این چیزهایی که اینجا نوشته... یک سری رو اگر دنبال کنید و اونطور برخورد کنید نه تنها هیچ مردی با شما نمیمونه بلکه هیچ فردی هم با شما نمیمونه... من نمیدونم کدوم انسان فهمیده ای یک سری از اینها رو اختراع کرده برای خودش... اما اکثر اینا مواردی هستن که دخترا داره یادشون می ره و عین حقیقته رعایت نکردن همین هاست که باعث زیر سوال بردن خودشون و بی ثباتی روابط شون می شه ! ولی چون آقایون حس می کنن بر ضدشون صحبت شده این نوشته رو محمل می دونن ! 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اما اکثر اینا مواردی هستن که دخترا داره یادشون می ره و عین حقیقته رعایت نکردن همین هاست که باعث زیر سوال بردن خودشون و بی ثباتی روابط شون می شه ! ولی چون آقایون حس می کنن بر ضدشون صحبت شده این نوشته رو محمل می دونن ! خیر به هیچ وجه اینطور نیست... شما دیدتون به مسئله مشکل داره... این مسائلی که در این مطلب مطرح شده برای آقایون هم کاملا قابل استفاده هست... کی گفته چون برای شماست ما فکر میکنیم بر ضدمون صحبت شده... این حرف ها هم برای خانوم ها میتونه باشه و هم برای آقایون... ولی مسئله اینه که بعضی هاش اصلا از نظر روانی مشکل ساز هستند... خیلی چیزها رو زیر سوال میبرند... کی گفته که انسان ها یک الگوریتم رفتاری دارند که من نوعی هر چقدر هم که تجربه داشته باشه بتونه "قوانین" براش مشخص کنه و اون رو شماره گذاری کنه... مگر ما ماشین هستیم که برامون guide line های رفتاری مشخص کنند... خیر ما تفکر dynamic داریم و یک سری قوانین رو نمیشه یاد گرفت و در رابطه ها اجرا کرد... من خیلی دوست دارم بدونم که چه کسی این حرف رو زده : کاری کنید که بعضی وقت ها دلش برایتان تنگ شود. وقتی مردی همیشه بداند که کجا هستید و همیشه در دسترسش باشید، کم کم نادیده تان می گیرد یک فرد باید بی نهایت نادان باشه که فکر بکنه برای ثبات در رابطه ای به چنین رفتاری نیاز هست... 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ خیر به هیچ وجه اینطور نیست... شما دیدتون به مسئله مشکل داره... این مسائلی که در این مطلب مطرح شده برای آقایون هم کاملا قابل استفاده هست... کی گفته چون برای شماست ما فکر میکنیم بر ضدمون صحبت شده... این حرف ها هم برای خانوم ها میتونه باشه و هم برای آقایون... ولی مسئله اینه که بعضی هاش اصلا از نظر روانی مشکل ساز هستند... خیلی چیزها رو زیر سوال میبرند... کی گفته که انسان ها یک الگوریتم رفتاری دارند که من نوعی هر چقدر هم که تجربه داشته باشه بتونه "قوانین" براش مشخص کنه و اون رو شماره گذاری کنه... مگر ما ماشین هستیم که برامون guide line های رفتاری مشخص کنند... خیر ما تفکر dynamic داریم و یک سری قوانین رو نمیشه یاد گرفت و در رابطه ها اجرا کرد... من خیلی دوست دارم بدونم که چه کسی این حرف رو زده : یک فرد باید بی نهایت نادان باشه که فکر بکنه برای ثبات در رابطه ای به چنین رفتاری نیاز هست... اینکه در مورد همه نمیشه یه خط فکری مشخص کرد و نمیشه یه حکم صادر کرد باهات موافقم اما این قسمت قضیه رو هم باید در نظر گرفت که یه سری خصوصیات و بودش ها تو جنسیت ها مشترکه ....ممکنه خفیف و شدید داشته باشه ولی به هر حال مشترکه شاید یه سری استثنا وجود داشته باشن اما نمیشه روی اون استثناها حساب کرد هرکسی به خودش نگاه میکنه و جواب میده ولی شاید تو یکی از اون استثناها باشی.... در مورد جمله هایی که ازشون انتقاد کردی کل جامعه رو در نظر بگیر تازه خیلیاشم کاملا منطقی و درست بود :اینکه همیشه ارام بودن بهتره....اینکه مرد کس دیگه ای رو قرض نگیرید، کسی که یک بار به همسرش خیانت کرده احتمالا میتونه این خیانت و دوباره تکرار کنه،اینکه سعی نکنید بنیاد کسی رو تغییر بدید تا خودش نخواد تغییر نمیکنه و خیلی چیزای دیگه ! حالا میشه بگی چرا اینا رو زیر سوال میبری؟ 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ خیر به هیچ وجه اینطور نیست... شما دیدتون به مسئله مشکل داره... این مسائلی که در این مطلب مطرح شده برای آقایون هم کاملا قابل استفاده هست... کی گفته چون برای شماست ما فکر میکنیم بر ضدمون صحبت شده... این حرف ها هم برای خانوم ها میتونه باشه و هم برای آقایون... ولی مسئله اینه که بعضی هاش اصلا از نظر روانی مشکل ساز هستند... خیلی چیزها رو زیر سوال میبرند... کی گفته که انسان ها یک الگوریتم رفتاری دارند که من نوعی هر چقدر هم که تجربه داشته باشه بتونه "قوانین" براش مشخص کنه و اون رو شماره گذاری کنه... مگر ما ماشین هستیم که برامون guide line های رفتاری مشخص کنند... خیر ما تفکر dynamic داریم و یک سری قوانین رو نمیشه یاد گرفت و در رابطه ها اجرا کرد... من خیلی دوست دارم بدونم که چه کسی این حرف رو زده : یک فرد باید بی نهایت نادان باشه که فکر بکنه برای ثبات در رابطه ای به چنین رفتاری نیاز هست... فکر نمی کنم این جمله مناسبی باشه که بگین دید من مشکل داره اگر این طور باشه که من هم باید بگم دید شما هم مشکل داره ! در صورتی که ما فقط دیدگاه های متفاوت داریم اما من فکر نمی کنم به اینا بشه گفت قانون ! این گفته ها بیشتر حکم تجربه داره که با آزمایش توی جامعه و روی افراد با جنسیت های متفاوت تونستن ثابتشون کنن علم روانشناسی ریاضی و فیزیک نیست که بشه براش فرمول تعیین کرد درسته که آدما خصوصیت و اخلاق و شخصیت های متفاوتی دارن اما یه سری مسائل در مورد همه یکسانه دقیقا همین جمله ای که شما ازش نقل قول گرفتین از لحاظ روانشناسی ثابت شده است معمولا تا زمانی که چیزی یا کسی هر وقت که می خوای در دسترست باشه وجودش برات عادی و عادت می شه و بعد از مدتی هم کاملا نادیده گرفته می شه اما زمانی که نبودش رو حس می کنی تازه متوجه کمبودش و خالی بودن جایگاهش توی زندگی می شی 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ 3 دست از بهانه گیری برای یک مرد و رفتار او بردارید. 4 هیچوقت خودتان را برای رابطه ای که ارزشش را ندارد تغییر ندهید. 6 قبل از اینکه بفهمید واقعاً چه چیز خوشحالتان می کند، با کسی ارتباط برقرار نکنید. 8 یک دوست با دوست خود بدرفتاری نمی کند. 10 هیچوقت به خاطر اینکه فکر می کنید گذر زمان ممکن است اوضاع را بهتر کند، در یک رابطه نمانید. ممکن است یکسال بعد به خاطر اینکار از خودتان عصبانی شوید، چون اوضاع هیچ تغییری نکرده است. 11 تنها کسی که در رابطه می توانید کنترلش کنید، خودتان هستید. 12 از مردانی که پیش از ازدواج تقاضای رابطه جنسی میکنند دوری گزینید. 14 اگر چیزی ناراحتتان می کند، حتماً با او درمیان بگذارید. کاش موارد رو کلی بیان میکردید اینهایی که نقل قول گرفتم بنظرم خیلی جالب بودن ، البت برای 2طرف... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده