رفتن به مطلب

سیب زمینی شکم پر با خرده نان


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

500 گرم گوشت گوساله کم چربی یا گوشت بوقلمون

1 فنجان برنج قهوه ای

4 سیب زمینی پخته بزرگ تو خالی (داخل آن را خالی کنید)

2/1 قاشق چایی خوری نمک

مقداری فلفل برای طعم دار کردن

2/1 فنجان نخودفرنگی پخته شده

4/1 فنجان پیاز قرمز خرد شده

2/1 فنجان پنیر پارمیگیانو (پنیر ایتالیایی)

1 قاشق چایی خوری جعفری خرد شده

1فنجان خرده نان (نان سفید)

2 قاشق چایی خوری روغن زیتون

1 سیر کوچک ، خرد شده

ارزش غذایی:

کالری: 390 کیلوکالری

کربوهیدرات : 44 گرم

فیبر: 5 گرم

چربی : 16 گرم

پروتئین : 17 گرم

قند : 8 گرم

طرز تهیه:

1- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 350 درجه تنظیم کنید.

2- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.

3- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید.

4- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

5- نخود فرنگی ، پیاز و 4/1 پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین 4 سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید.

6- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...