afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم: 500 گرم گوشت گوساله کم چربی یا گوشت بوقلمون 1 فنجان برنج قهوه ای 4 سیب زمینی پخته بزرگ تو خالی (داخل آن را خالی کنید) 2/1 قاشق چایی خوری نمک مقداری فلفل برای طعم دار کردن 2/1 فنجان نخودفرنگی پخته شده 4/1 فنجان پیاز قرمز خرد شده 2/1 فنجان پنیر پارمیگیانو (پنیر ایتالیایی) 1 قاشق چایی خوری جعفری خرد شده 1فنجان خرده نان (نان سفید) 2 قاشق چایی خوری روغن زیتون 1 سیر کوچک ، خرد شده ارزش غذایی: کالری: 390 کیلوکالری کربوهیدرات : 44 گرم فیبر: 5 گرم چربی : 16 گرم پروتئین : 17 گرم قند : 8 گرم طرز تهیه: 1- فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 350 درجه تنظیم کنید. 2- گوشت گوساله یا بوقلمون را در یک ماهیتابه با حرارت بالا سرخ کنید آن را با قاشق زیر و رو کنید تا سرخ شود و سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. 3- برنج سرخ کرده را به گوشت اضافه کنید. 4- سیب زمینی های پخته را با یک قاشق چایی خوری خالی کنید و مقداری از گوشت و برنج سرخ شده داخل کاسه را داخل آنها بریزید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. 5- نخود فرنگی ، پیاز و 4/1 پنیر ، جعفری و باقیمانده نمک و فلفل را به مخلوط برنج اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید. مایع داخل سیب زمینی ها آماده است ؛ حالا آنها را به طور مساوری بین 4 سیب زمینی تقسیم کنید . باقیمانده پنیر ، خرده نان ها ، روغن و سیر را نیز در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.آن را روی سیب زمینی و مخلوط داخل آن بریزید. 6- سیب زمینی ها را داخل فر گذاشته و بگذارید به خوبی بپزند تا حدی که سیب زمینی ها کاملا سفت و برشته شده و مخلوط داخل آن به رنگ طلایی در بیاید. غذا آماده سرو است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده