رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

حتما واژه گارانتی به گوشتون خورده تاحالا!!خرید هر وسیله از لوازم منزل یا وسایل سرگرمی که میریم اولین چیزی که سوال میکنیم اینه که :«ببخشید؟گارانتی که داره؟»

واقعا چقدربه این علامت اطمینان دارید؟guarantee.jpgتابه حال شده است وسیله ای بگیرید واز گرانتی آن استفاده کنید؟اصلا گارانتی مال چه محصولاتی است؟

من خودم بنابه مقتضیات شغلم زیاد این سوال ازم میشه بعضی مواقع واقعاکلافه میشم:w74:

شماچی؟تاحالاموردی داشتیدکه گارانتی داشته باشه اما بی فایده؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

گارانتی تو ایران بزرگترین دروغی است که تا حالا شنیده ام !!!

بهتره اسم آن از Guarantee به Donkey Costumer تغییر پیدا کنه.

هر جنس که گارانتی داشته،وقتی خراب شده، اون طرف صاحب گارانتی گفته این شامل گارانتی نمیشه،باید پولش را بدهی !!!

تا حالا در زندگی استفاده نکردیم،همیشه پول قطعه خراب را دادیم،البته برای تلویزیون یکبار طرف 30 درصد تخفیف داد !!!

• Like 13
لینک به دیدگاه

گارانتی بعضی شرکتها معتبر هستند.مثلا مامان بزرگمینا ال سی دی سامسونگ خریدن با گارانتی سام سرویس.قبل از اتمام گارانتی خراب شد در کمتر از 2 ساعت اومدن بدون هیچ هزینه ای قطعه رو عوض کردن و رفتن.

اما یه زمانی گوشی بابام خراب شد گارانتیش خدمات طلایی نوکیا بود رفته بود به آدرسش طرف کلاه بردار بوده گوشیای ملت رو برداشته فلنگو بسته!

• Like 10
لینک به دیدگاه
گارانتی بعضی شرکتها معتبر هستند.مثلا مامان بزرگمینا ال سی دی سامسونگ خریدن با گارانتی سام سرویس.قبل از اتمام گارانتی خراب شد در کمتر از 2 ساعت اومدن بدون هیچ هزینه ای قطعه رو عوض کردن و رفتن.

اما یه زمانی گوشی بابام خراب شد گارانتیش خدمات طلایی نوکیا بود رفته بود به آدرسش طرف کلاه بردار بوده گوشیای ملت رو برداشته فلنگو بسته!

البته سامسونگ دراین زمینه خیلی داره قوی عمل میکنه وخدمات پس از فروش وگارانتیش واقعا خوبه.:w16:

اما نوکیاروکمترکسی رو دیدم ازش راضی باشه:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

والله من به شخصه تا حالا وسایلی که خریدم نتونستم از گارانتی شون استفاده کنم .یعنی گارانتی در ایران معنی نداره. خوب واقعیه یه مملکتی که اکثر کالاهاش وارداتی یه و اکثره اون وارداتیا قاچاقی معلومه که گارانتی مفهومی نداره. حالا فروشنه ها هم هم از این بحث خوب استفاده می کنند و وقتی جنسی رو می خان بفروشن میبنی یه درصدی هم روش می کشن می گن گارانتی داره در حالی که خودشون هم میدونند همش کشکه !!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
والله من به شخصه تا حالا وسایلی که خریدم نتونستم از گارانتی شون استفاده کنم .یعنی گارانتی در ایران معنی نداره. خوب واقعیه یه مملکتی که اکثر کالاهاش وارداتی یه و اکثره اون وارداتیا قاچاقی معلومه که گارانتی مفهومی نداره. حالا فروشنه ها هم هم از این بحث خوب استفاده می کنند و وقتی جنسی رو می خان بفروشن میبنی یه درصدی هم روش می کشن می گن گارانتی داره در حالی که خودشون هم میدونند همش کشکه !!!

کاملا درسته :w16:

البته این دونستن منحصربه فروشنده نمیشه من خودم بسیاری از اجناس رو که میخوام بفروشم با اینکه هم من هم خریدار میدونیم این جنس چینی درجه4 هم نیست اما اگه یه برگه الکی به اسم گارانتی روش باشه هم من میتونم بهتر بفروشم هم خریدار راحت تر اعتماد میکنه:gnugghender::icon_gol:

حالا این برگه الکی که هم من هم خریدار میدونیم الکی هست چه ضمانتی بهش میده که جنس با برگه گارانتی رو بهتر میخرند:ws52::icon_gol:نمیدونم واقعا

• Like 4
لینک به دیدگاه
کاملا درسته :w16:

البته این دونستن منحصربه فروشنده نمیشه من خودم بسیاری از اجناس رو که میخوام بفروشم با اینکه هم من هم خریدار میدونیم این جنس چینی درجه4 هم نیست اما اگه یه برگه الکی به اسم گارانتی روش باشه هم من میتونم بهتر بفروشم هم خریدار راحت تر اعتماد میکنه:gnugghender::icon_gol:

حالا این برگه الکی که هم من هم خریدار میدونیم الکی هست چه ضمانتی بهش میده که جنس با برگه گارانتی رو بهتر میخرند:ws52::icon_gol:نمیدونم واقعا

هیچ ضمانتی عزیز..

چون کسی که می خاد یه جنسی رو بگیره دیگه با گارانتی یا بدون گارانتی می گیره چون مجبوره و همه جای ایران همینطوری هست یه جورایی خودش رو قانع می کنه که اون جنس رو بخره همین.

• Like 4
لینک به دیدگاه

گارانتی به نظرم تو بعضی اجناس حداقل اطمینان میده به آدم!

چند وقت پیش رفته بودم دوربین بگیرم قیمتش همه جا بود 260 یه جا میداد 250 ولی رنگ دوربینی که روی جعبه بود صورتی بود ولی دوربین توش نقره ای:icon_pf (34):

بعد رفتم با گارانتی پارس الرمس خریدم که تو دفترچه کانن نوشته اسمشو دوربینم کاملا پلمب بود.حداقل خیالم راحته قطعاتش عوض نشده

• Like 5
لینک به دیدگاه

این جالبه اجناس ایرانی(البته شرکت پارس استثنا است گرچه این شرکت هم چون تلفیقی ازپارس الکتریک ایران وگروندیک آلمان هست )گارانتی هاشون اعتبارش از اجناس وارداتی خیلی کمتره واین جای تأسف داره.:icon_pf (34):

یاز این نمونه شرکتهای داخلی میشه یه اوسان یا اسنوا یا حتی صاایران اشاره کرد که واقعا گارانتی میشه گفت ندارند

درمقابل شرکتjvc یا pioneer یاpanasonicواقعا گارانتی هاشون معتبره

• Like 6
لینک به دیدگاه

من از گارانتی زیاد استفاده کردم ولی خیلی از گارانتی ها بیخودیه

وسیله الکترو نیکی میخری میگی گارانتی داره میگه داره ولی تا لحظه ای که از در مغازه خارج بشی بعد با خودته شرکتای معتبر هم طوری گارانتی میدن که ندن بهتره وسیله نو رو میبری خونه یه هفته نشده میسوزه میبری گارانتی بجای نو همون رو برات تعمیر میکنه اخه این شد وضع گارانتی

• Like 8
لینک به دیدگاه

وسیله الکترو نیکی میخری میگی گارانتی داره میگه داره ولی تا لحظه ای که از در مغازه خارج بشی بعد با خودته شرکتای معتبر هم طوری گارانتی میدن که ندن بهتره وسیله نو رو میبری خونه یه هفته نشده میسوزه میبری گارانتی بجای نو همون رو برات تعمیر میکنه اخه این شد وضع گارانتی

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام دوستان

حتما واژه گارانتی به گوشتون خورده تاحالا!!خرید هر وسیله از لوازم منزل یا وسایل سرگرمی که میریم اولین چیزی که سوال میکنیم اینه که :«ببخشید؟گارانتی که داره؟»

واقعا چقدربه این علامت اطمینان دارید؟guarantee.jpgتابه حال شده است وسیله ای بگیرید واز گرانتی آن استفاده کنید؟اصلا گارانتی مال چه محصولاتی است؟

من خودم بنابه مقتضیات شغلم زیاد این سوال ازم میشه بعضی مواقع واقعاکلافه میشم:w74:

شماچی؟تاحالاموردی داشتیدکه گارانتی داشته باشه اما بی فایده؟

همین چند روز پیش یه led lgخریده بودم دوهفته نشده سوخت شرکتش یه نو برامون فرستاد

• Like 6
لینک به دیدگاه

البته این نکته رو شاید بنابه شغل ورشته کاریم میگم امابیشتر خرابی دستگاههای الکترونیکی به عدم استفاده صحیح خودما برمیگرده.وسایلی الکترونیکی امروزی به دلیل دیجیتالی شدن خیلی به نوسانات برق حساس هستند وحتما باید یه محافظ برق مطمئن سرراه اونها قرار داد.یا خیلی شرایط دیگه که بازبه نحوه استفاده ما برمیگرده

ناگفته نماند بسیاری از شرایطی که شرکتهابرای اینکه محصول رو شامل گارانتی کنند قرار میدن مسخره وخنده داره:w16::icon_gol:

یه دستگاه ضبط خانگی بود یه روز درمغازه که بیکار بودم نشستم شرایط گارانتی شو خوندم واقعا خنده ام گرفت شرایطی عنوان کرده بود که هیچ آدم عاقلی دستگاه رو تو اون شرایط قرار نمیداد تقریبا میشد خلاصه اش کرد تو یه جمله:

آقادستگاه رونیار گارانتی:brodkavelarg:

• Like 4
لینک به دیدگاه

در کنار این گارانتی هم کلمه ای هست به نام نصب رایگان :icon_pf (34):

تا حالا نشده بیان وسیله ای رو نصب کنن و ازمون پول نگیرن :167:

میگن این جز نصب نیست

یا فلان چیز باید اضافه بشه و...........

از این حرف ها

البته اومدن لباس شویی نصب کردن برامون نصب رایگان اما نصابه گفت شلنگ های اب کارخونه به درد نمی خوره خودش شنگ اب انداخت از قیمت مغازه بالا تره :icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

تنها گارانتي كه استفاده كردم دو هفته پيش واسه لپ تاپم بود

آقاهه گفت مادر بردت سوخته درست نميشه يه لب تاپ دست دوم در حد نو ميدم بهت:icon_pf (34): ديگه قبول نكردم اونم يه مادر برد نو گذاشت تو لبتاپم

• Like 7
لینک به دیدگاه

تنها باری که استفاده کردم درباره هارد لپ تاپم بود که به فنا رفت.

شانس آوردم یک ماه قبل از پایان گارانتی بود وگرنه کلی باید پیاده میشدم....

• Like 5
لینک به دیدگاه

ماهم چندبار استفاده کردیم

یک آبگرم کن داشتیم بوتان چند سال پیش دو روز مونده به پایان گارانتیش مخزنش سوراخ شد البته یک بارم همون اولش که خریده بودنش کل مخزنش منفجر شده بود تعویض کردند...بعد اومدند بردنش وقتی آوردنش بحد مرگ میلرزید بعد باز بازش کردیم دیدیم طرف توی لوله هاش چسب ریخته بوده:banel_smiley_4: خودمون بردیمش بیرون جوشش دادیم......بعدم کلا نابود شد عوضش کردیم

مادر برد پی سیمم مشکل داشت عوضش کرد ....

آخرین باری هم که از گارانتی استفاده کردم اسپیکر خریده بودم سوخت بعد از سه هفته خوابیدن در مغازه طرف جاش یکی دیگه برداشتیم..

در کل فکرکنم فقط ال سی دی و ال ای دی و وسایل کامپیوتری درحال حاضر گارانتیشون مثل آدم کارمیکنه

• Like 6
لینک به دیدگاه

تنها چیزی که از گارانتی یادمه که همیشه هم شنیده میشهاینه : مشکل از برق شما ست که شامل گارانتی نمیشه.

البته نمایندگی هاشون هم میگن تا یه هزینه ی محدودی شامل گارانتی میشه بیشتر از اون نه؟!!!!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

ااا پیمان خان شما که خودت تو کار تعمیراتی چرا ؟!!

لوازم برقی و صوتی و تصویری همشون گارانتی دارن و گارانتی هاشون هم معتبره فقط باید به نمایندگی های مجازشون مراجعه بشه

شرکت هایی مثل ال جی ، سامسونگ ، سونی ، مارشال ، های سنس ، راک ، پاناسونیک و ... تمامشون تو ایران نمایندگی خدمات پس از فروش دارن و اگه دستگاه قبل از اتمام گارانتی خراب بشه بدون هیچ هزینه ای تعمیر می کنن

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...