soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ به نظر شما واقعا ارزششو داره که آدم گاهی اوقات بر خلاف جریان آب شنا کنه؟ حتی اگر نظر ما خلاف جمع باشه بازم خوب نیست که وجهه مردمیمونو اینطوری خدشه دار کنیم .. . . . . . . . . 19 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ درست شد چرا قندشکنم خرابه لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ افرادی مثل خواننده -بازیگرا- مجریا و... که دارن براساس تفکرات یه افراد دیگه عمل میکنند (شاعر نویسنده و...)هرکاری بکنند برای بنده مهم نیس(البته هرکاری در زمینه اعتقادات وگرایشات خودشون)اگر بازی یا صداشونو دوست داشته باشم همچنان کاراشونو دنبال میکنم زمانی تفکرات یه ادم برام مهمه که مثلا طرف نویسنده باشه اونوقت عمرا برم کتابشو بخرم چون کلا تفکراتش بامن زمین تا اسمون فرق دارند یکی از دوستان پارسال یه لیست تحریم درست کرده بود که یکیشون همین افتخاری بود کلا عادت دارم دیگرانو ادب کنیم (حالا شاید طرف کار درستی کرده وماعقلمون نمیرسه.این موردو نمیگم.کلی گفتم) مثل رانندگی که گاز میدیم برسیم به طرف یه فحش بدیم جیگرمون حال بیاد همه ازادند هرجوری که دوست دارند فکر کنند 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ افرادی مثل خواننده -بازیگرا- مجریا و... که دارن براساس تفکرات یه افراد دیگه عمل میکنند (شاعر نویسنده و...)هرکاری بکنند برای بنده مهم نیس(البته هرکاری در زمینه اعتقادات وگرایشات خودشون)اگر بازی یا صداشونو دوست داشته باشم همچنان کاراشونو دنبال میکنمزمانی تفکرات یه ادم برام مهمه که مثلا طرف نویسنده باشه اونوقت عمرا برم کتابشو بخرم چون کلا تفکراتش بامن زمین تا اسمون فرق دارند یکی از دوستان پارسال یه لیست تحریم درست کرده بود که یکیشون همین افتخاری بود کلا عادت دارم دیگرانو ادب کنیم (حالا شاید طرف کار درستی کرده وماعقلمون نمیرسه.این موردو نمیگم.کلی گفتم) مثل رانندگی که گاز میدیم برسیم به طرف یه فحش بدیم جیگرمون حال بیاد همه ازادند هرجوری که دوست دارند فکر کنند بعضی ها بیخود میکنند جوری که دوست دارند فکر کنن لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ بعضی ها بیخود میکنند جوری که دوست دارند فکر کنن اخه همین بعضیا همین نظرو درمورد ما دارند هرکی فکر میکنه حق باخودشه 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ 1820 تومن ! من میخرم... کسی 20 تومنی داره به من بده؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ همه آزادند در تفکر،اما آیا اون کسانیکه از آزادی برای همه دم میزنند،بر آزادی یاران یزید هم در کشتار مردم،تاکید میکنند؟ یا مرتبا آنها را لعن و نفرین میکنند؟ آزادی برای کسیکه دستش به خون آلوده باشه و همچنین کسیکه پاچه خواری او را بکنه،هیچ ارزشی ندارد. 10 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ نمیشه یه جمله رو برای همه موارد به کاربرد اما خوشم میاد خودمون جرات نداریم کاری انجام بدیم وبه قول یکی از دوستان اون روزا پای نت بودیم تا خبر ...رو بشنویم اما از دیگران انتظار داریم از مردمی بزدلی همچون ما دفاع کنند وخودشونو فدا کنند اقای رامین... بازیگره بوداااااا اون خودشو قربانی کرد کسی برای دفاعش بلند شد این یه نفر یه نفر اعتراض کردنا خودکشیه نه پیروزی چه انتظارا از مردم داریم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ افرادی مثل خواننده -بازیگرا- مجریا و... که دارن براساس تفکرات یه افراد دیگه عمل میکنند (شاعر نویسنده و...)هرکاری بکنند برای بنده مهم نیس(البته هرکاری در زمینه اعتقادات وگرایشات خودشون)اگر بازی یا صداشونو دوست داشته باشم همچنان کاراشونو دنبال میکنمزمانی تفکرات یه ادم برام مهمه که مثلا طرف نویسنده باشه اونوقت عمرا برم کتابشو بخرم چون کلا تفکراتش بامن زمین تا اسمون فرق دارند یکی از دوستان پارسال یه لیست تحریم درست کرده بود که یکیشون همین افتخاری بود کلا عادت دارم دیگرانو ادب کنیم (حالا شاید طرف کار درستی کرده وماعقلمون نمیرسه.این موردو نمیگم.کلی گفتم) مثل رانندگی که گاز میدیم برسیم به طرف یه فحش بدیم جیگرمون حال بیاد همه ازادند هرجوری که دوست دارند فکر کنند دوست عزیز اگر ایشون تو اهنگاشون به جای آهو و چشم خمار یار از آغاشون تمجید میکردن اونوقت هم اینقدر مطمئن بودی؟ حالا شاید طرف کار درستی کرده وماعقلمون نمیرسه اگر خودتونو ناقص العقل میدونید اون یه بحث جداس....ما اینطوری نیستیم ولی یه عزیز بود میگفت اگر فک میکنی اطرافیانت همشون احمقن بدون تو از همه احمقتری بهتره هر کس تو حیطه هنرش فعالیت کنه اگر اعتراضی داره تو همون محدوده بیان کنه مردم هم عقل دارن و میتونن فرق خوب و بد رو تمیز بدن 4 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ دوست عزیز اگر ایشون تو اهنگاشون به جای آهو و چشم خمار یار از آغاشون تمجید میکردن اونوقت هم اینقدر مطمئن بودی؟ اگر خودتونو ناقص العقل میدونید اون یه بحث جداس....ما اینطوری نیستیم ولی یه عزیز بود میگفت اگر فک میکنی اطرافیانت همشون احمقن بدون تو از همه احمقتری بهتره هر کس تو حیطه هنرش فعالیت کنه اگر اعتراضی داره تو همون محدوده بیان کنه مردم هم عقل دارن و میتونن فرق خوب و بد رو تمیز بدن عادت دارید توهین کنید من نظرمو کلی گفتم من گفتم دیگر ناقص العقلند ومن کامل؟؟؟؟؟؟؟؟ من گفتم اگرکسی کاری انجام میده ومادلیلشو نمیدونم نمیشه برچسب حماقت رو بهش چسبوند . . ولش کن الان میاد یه ناسزای توپول تر میگید واقعا براتون متاسف شدم به توهین کردن ادامه بدید ببینیم به کجا خواهیم رسید 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ارزش ادما به فکرشون و کاراشونه. انهایی که انجام نمیدهند با انهایی که انجام میدهند برابرند؟؟؟فرق شجریان با افتخاری چیه؟؟؟؟؟ هنر روح و فکر ادمو تعالی میده غیر از اینم بود اون انسان هنرمند نیست.کار هنری غیر هنرمند هم ارزش نداره. اصلا حاضر نیستم کاراشو گوش بدم. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ایران خاک دلیران، ایران غرش شیران، ایران همیشه جاویدان ......... 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ایران خاک دلیران، ایران غرش شیران، ایران همیشه جاویدان ......... من میخوام از ایران برررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من میخوام از ایران برررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررم نرو، تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرووووووووو.... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ نرو، تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرووووووووو.... خودمم میدونم شاید نتونم دووم بیارم.من عاشق ایرانم.من اگه یه شب با دوستام نرم بیرون دیوونه میشم.اگه هر تابستون نرم شمال انگار یه چیزی کم دارم.اگه یه روز نرم تو فیس بوک تو گروه خانوادگیمون دلتنگ میشم. اما نمیتونم.بیشتر از این نمیتونم فشار رو تحمل کنم.این خدمت لعنتی درست بشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده