سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ با تمام این تفاسیر باز نمیشه نتیجه کلی گرفتمن خودم زوجی رو میشناسم که هر دو جراح هستن و واقعا فضایل اخلاقی از این دوتا همینطور فوران میکنه نمونه های زیادی میشه شمرد ولی در کل تبحر در هر تخصصی برای خود شخص غرور آفرینه ...حال اگر انسان در بند این غرور باشه و بنده اون باشه نتیجش میشه همین بازخورد هایی که شمردین باده نوشیدن و هشیار نشستن سهل است گر به دولت برسی و مست نگردی مردی جان کلام 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ یه بار یکی می گفت و چقدر گل می گفت که حاصل ضرب توان در ادعا همیشه همیشه یه عدد ثابته! اونی که توانش بیشتره ادعاش کمتره و اونی که ادعاش بیشتره توانش کمتر!! دکتر جماعت هم همینه! آدم حسابیش رو ببینی عمرا بگه دکتره ولی امان از اون روزی که اونی که به پستت می خوره از اونایی باشه که فقط واسه اینکه بگه دکتره رفته دکتر شده!! اولین چیزی رو که می کنه تو چشمت اینه : من دکتر این مملکتم! به من درست نگاه کن!! اما اونی که توانش بیشتره نه ... کم شدن خیلی می دونم اما نادر هاش واقعا کیمیا هستن 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ حاصل ضرب توان در ادعا همیشه همیشه یه عدد ثابته! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده