peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ برنح 1 پيمانه -گوشت نيم كيلو -بادنجان 5/1 كيلو -پياز داغ و نعناع داغ به ميزان لازم -كشك نيم كيلو -نمك و فلفل به ميزان دلخواه برنج را با اب و كمي نمك ميپزيم به حدي كه وا برود.گوشت كه بهتره گوشت گردن باشه رو هم ميپزيم.بادنجانها را سرخ و كمي ميپزيم و بعد برنج و بادنجانها را با هم كوبيده تا به خورد هم رود و سپس گوشت را افزوده و دوباره ميكوبيم و در اخر كشك را افزوده و حدود نيم ساعت ميگذاريم بجوشد با حرارت ملايم و بعد با پياز و نعناع داغ تزيين ميكنيم. ميتونيد بنا بر سليقه پياز داغ را داخل خود حليم بادنجان هم بريزيد. به جاي كوبيدن هم ميتوانيد مواد را چرخ كنيد. گوشت و لوبيا :گوشت گوسفند به همراه لوبيا سفيد و سبزي (تره - جعفري - شنبليله )را ميگذاريم با هم بپزند البته نمك وفلفل يادتون نره.سبزي ها را خيلي ريز نكنه چند تكه كنيد كافيه.بعد از پخت مواد را از قابلمه خارج كنيد و بكوبيدشون .با اب غذا ميتونيد تليد كنيد (مثل ابگوشت) . اين غذا خيلي خوشمزه هستش مخصوصا وقتي سرد ميشه خيلي دوست دارم.يادمه وقتي بعنوان تغذيه ميبردم مدرسه چه مزه اي ميداد يا وقتي از ظهر اضافه ميومد و عصر كه ميشد ميخورديم. اميدوارم درست كنيد و خوشتون بياد راستي كمي هم برنج ميتونيد به مواد اضافه كنيد براي لعاب غذا. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نیم کیلو گوشت واسه حلیم !!!! اگه برنجش حذف بشه و عدس بیاد جاش،پیاز داغش هم حذف بشه،به نظر من نزدیکتر است. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نیم کیلو گوشت واسه حلیم !!!! اگه برنجش حذف بشه و عدس بیاد جاش،پیاز داغش هم حذف بشه،به نظر من نزدیکتر است. ما توی حلیم بادمجونمون برنج نمیکنیم و عدس میذاریم.....خوشمزه تر میشه ولی دلت میاد من که عاشق پیاز داغ هستم مخصوصا وقتی برای آش یا حلیم بادمجون باشه خالی خالی دخلشو میارم.... 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ روشی که من پختم و بسیار خوشمزه شده بود(فکر کنم دقیقا همونی بود که یه بار اصفهان گرفتیم) خب حالا مواد لازمی که من استفاده کردم: گوشت گردن پخته 250-350 گرم بادمجان به مقدار 6 عدد بادمجان قلمی عدس 1/2 پیمانه برنج 1/4 پیمانه بلغور 1/8 پیمانه کشک برای سرو پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ نمک و فلفل طرز تهیه: گوشت گردن رو که خوب پخت بعد 7-8 ساعت ، کمی نمک بهش میپاشیم و بعد گوشتش رو از استخوان ها جدا میکنیم و با گوشت کوب میکوبیم...بعد بادمجان را که سرخ کرده ایم به همراه 2-3 قاشق پیاز داغ به گوشت اضافه میکنیم .بعد عدس و برنج و بلغور را که شستیم به مواد اضافه میکنیم اگر آب گوشت مقدارش خوب بود که میذاریم تا با همون بپزه ولی اگر کمتر بود 1 لیوان آب جوش هم اضافه کرده و نمک و فلفل رو تنظیم میکنیم و میگذاریم تا روی شعله کم خوب بپزه تا حسابی جا بیفته....حدود 1 ساعت.... و با کشک سرو میکنیم... نوش جان... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده