رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

halim-bademjoon.jpg

 

برنح 1 پيمانه -گوشت نيم كيلو -بادنجان 5/1 كيلو -پياز داغ و نعناع داغ به ميزان لازم -كشك نيم كيلو -نمك و فلفل به ميزان دلخواه

برنج را با اب و كمي نمك ميپزيم به حدي كه وا برود.گوشت كه بهتره گوشت گردن باشه رو هم ميپزيم.بادنجانها را سرخ و كمي ميپزيم و بعد برنج و بادنجانها را با هم كوبيده تا به خورد هم رود و سپس گوشت را افزوده و دوباره ميكوبيم و در اخر كشك را افزوده و حدود نيم ساعت ميگذاريم بجوشد با حرارت ملايم و بعد با پياز و نعناع داغ تزيين ميكنيم.

ميتونيد بنا بر سليقه پياز داغ را داخل خود حليم بادنجان هم بريزيد.

به جاي كوبيدن هم ميتوانيد مواد را چرخ كنيد.

گوشت و لوبيا :گوشت گوسفند به همراه لوبيا سفيد و سبزي (تره - جعفري - شنبليله )را ميگذاريم با هم بپزند البته نمك وفلفل يادتون نره.سبزي ها را خيلي ريز نكنه چند تكه كنيد كافيه.بعد از پخت مواد را از قابلمه خارج كنيد و بكوبيدشون .با اب غذا ميتونيد تليد كنيد (مثل ابگوشت) .

اين غذا خيلي خوشمزه هستش مخصوصا وقتي سرد ميشه خيلي دوست دارم.يادمه وقتي بعنوان تغذيه ميبردم مدرسه چه مزه اي ميداد يا وقتي از ظهر اضافه ميومد و عصر كه ميشد ميخورديم.

اميدوارم درست كنيد و خوشتون بياد

راستي كمي هم برنج ميتونيد به مواد اضافه كنيد براي لعاب غذا.

  • Like 8
لینک به دیدگاه

نیم کیلو گوشت واسه حلیم !!!!

 

اگه برنجش حذف بشه و عدس بیاد جاش،پیاز داغش هم حذف بشه،به نظر من نزدیکتر است.

  • Like 4
لینک به دیدگاه
نیم کیلو گوشت واسه حلیم !!!!

 

اگه برنجش حذف بشه و عدس بیاد جاش،پیاز داغش هم حذف بشه،به نظر من نزدیکتر است.

 

 

ما توی حلیم بادمجونمون برنج نمیکنیم و عدس میذاریم.....خوشمزه تر میشه

ولی دلت میاد من که عاشق پیاز داغ هستم مخصوصا وقتی برای آش یا حلیم بادمجون باشه خالی خالی دخلشو میارم....

  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

روشی که من پختم و بسیار خوشمزه شده بود(فکر کنم دقیقا همونی بود که یه بار اصفهان گرفتیم)

خب حالا مواد لازمی که من استفاده کردم:

گوشت گردن پخته 250-350 گرم

بادمجان به مقدار 6 عدد بادمجان قلمی

عدس 1/2 پیمانه

برنج 1/4 پیمانه

بلغور 1/8 پیمانه

کشک برای سرو

پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ

نمک و فلفل

 

طرز تهیه: گوشت گردن رو که خوب پخت بعد 7-8 ساعت ، کمی نمک بهش میپاشیم و بعد گوشتش رو از استخوان ها جدا میکنیم و با گوشت کوب میکوبیم...بعد بادمجان را که سرخ کرده ایم به همراه 2-3 قاشق پیاز داغ به گوشت اضافه میکنیم .بعد عدس و برنج و بلغور را که شستیم به مواد اضافه میکنیم اگر آب گوشت مقدارش خوب بود که میذاریم تا با همون بپزه ولی اگر کمتر بود 1 لیوان آب جوش هم اضافه کرده و نمک و فلفل رو تنظیم میکنیم و میگذاریم تا روی شعله کم خوب بپزه تا حسابی جا بیفته....حدود 1 ساعت....

و با کشک سرو میکنیم...

نوش جان...:ws37:

 

8kvszbxzdky31j5neqwv.jpg

  • Like 7
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...