*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ یکی رشته علوم تجربی رفت ثبت نام کرد برا کنکور .... تو کافی نت آقاهه به جای علوم تجربی براش زده علوم ریاضی و فنی ... الان که کارت رو گرفته دیده و باهاس فردا بره با گروه ریاضی امتحان بده ... تو قسمت رفع نواقص هم در این مورد چیزی گفته نشده( یعنی من ندیدم ) ... کسی نمیدونه باهاس چیکار کرد ؟؟:w821: فردا بره امتحان بده یعنی ؟ 13 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ یکی رشته علوم تجربی رفت ثبت نام کرد برا کنکور .... تو کافی نت آقاهه به جای علوم تجربی براش زده علوم ریاضی و فنی ... الان که کارت رو گرفته دیده و باهاس فردا بره با گروه ریاضی امتحان بده ... تو قسمت رفع نواقص هم در این مورد چیزی گفته نشده( یعنی من ندیدم ) ... بکسی نمیدونه اهاس چیکار کرد ؟؟:w821:فردا بره امتحان بده یعنی ؟ واااااااااو فک نکنم اینو بشه کاریش کرد الان دیگه شماره صندلیو همه چی تعیین شدست 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ وا !!!!!! اونموقع که شما ثبت نام میکنی،بهت رسید میدن و تو رسید تمام مشخصات میاد. دو مرحله بعد از ثبت نام هم بهت مهلت اصلاح میدن. اگر کسی در این سه مرحله دقت نکنه،مقصر اصلی خودش است و دیگر هیچ کاری نمیتوان کرد. 12 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ عجب گافی ! خب پرینتشو مگه نگرفته؟ 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ چقدر بي دقت:icon_pf (34): زده رو دست من 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ عجب گافی ! خب پرینتشو مگه نگرفته؟ گرفته ولی مثل اینکه اصلا دقت نکرده . . . :w821: 1 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ستیا تو چکار کردی مکه؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :jawdrop: من نمیدونم چی کار میشه کرد ولی به نظر منم مقصر اصلی خودش .... ************ وای ... یه سال دیگه 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ستیا تو چکار کردی مکه؟؟؟؟؟؟؟ من تو كارام بي دقتم»» اشتباه زياد دارم:icon_pf (34): ولي ديگه واسه كنكور يا كاراي حساس حواسم جمه 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ مطمئنا کاری نمی تونه بکنه !!! چون بعد از ثبت نام تا دو مرحله دیگه بهت مهلت می دن که اگر خطایی هست تصحیح کنی در ضمن امسال که باید سوابق تحصیلی می گرفتن و کار خیلی پیچیده تر بود آموزش و پرورش هم اگر تاییدیه می داد سازمان سنجش با توجه به اطلاعاتی که ازش داشته تاییدش نمی کرده ! شاید اگر زودتر کارتش رو می گرفت می تونست بره سازمان اقدام کنه (هر چند فکر نمی کنم تاثیری داشته باشه ) خدا صبرش بده یه سال دیگه ..... :obm::obm: 6 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ ایشاا.. سال بعد حالا دختر باشه زیاد ایرادی نداره .. پسر باشه بیچاره باید بره سربازی و مکافات . از این اشتباهات برا همه پیش میاد 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ حالا تجربی و ریاضی به غیر از درس زیست شناسی زیاد فرقی ندارند. فیزیک و شیمی که تقریبا یه جوره،فقط ریاضی براش سخت میشه،عمومی ها هم که مشترکه. 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ زیاد نگران نباشه می تونه قبول بشه. یه خورده بهش روحیه بدین. دروس عمومی که یکسانه.دروس تخصصی هم ماله ریاضی کمتره(ریاضی،فیزیک،شیمی) فیزک که فقط یه فصل فرق می کنه شیمی هم که همونه یه خورده ریاضی متفارته رویه هم رفته می تونه قبول بشه. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ این بدبختیه الان؟ بره امتحان بده تجربی که پزشکی قبول شدن سخته اما اینطوری حتما مهندس میشه 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ خوب کاریه که شده... بهش بگید غصه نخوره...به فال نیک بگیره بره سر جلسه... رئیس سازمان سنجش هم گفته امسال همه کنکوری ها قبول میشن.... شاید یه رشته خوب قبول بشه... ایشالا که موفق باشه.... امسال همه کنکوریها دانشجو میشوند رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام ظرفیت پذیرش حدود یک میلیون و 250 هزار نفر و شرکت یکمیلیون و 150 هزار نفردر کنکور 90، گفت: ظرفیت پذیرش کنکور امسال از شمار داوطلبان پیشی گرفت. محمد حسین سرورالدین در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری کنکور سراسری از روز پنجشنبه نهم تا شنبه 11 تیرماه با شرکت یک میلیون و 150 هزار داوطلب، گفت: از این تعداد60.5درصد داوطلبان را همانند سال گذشته زنان تشکیل میدهند.وی با اشاره به شرکت 150 هزار نفر در گروههای آزمایشی شناور زبان و هنر علاوه بر گروه آزمایشی اصلی، اظهار کرد: برای حدودیک میلیون و 300 هزار داوطلب کارت ورود به جلسه صادر شده است. سرورالدین با اشاره به کاهش 150 هزارنفری شمار داوطلبان کنکور 90 نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: خوشبختانه ظرفیت دوره کارشناسی و کاردانی بسیار افزایش یافته است بهگونهای که بیش از تعداد داوطلبان ظرفیت پذیرش وجود دارد. رئیس سازمان سنجش با بیان اینکه برای این دوره از آزمون3 میلیون و 100 هزار دفترچه سؤال صادر شده است، تصریح کرد: همچنین برای داوطلبان نابینا 444 دفترچه به خط بریل و برای داوطلبان کمبینا 788 دفترچه با خط درشت طراحی شده است.وی با بیان اینکه برای داوطلبان خارج از کشور نیز یک هزار و750 دفترچه سؤال چاپ شده است، اظهار کرد: آزمون سراسری امسال در 310 شهرستان و بخش در 400 حوزه در داخل و 7 کشور خارجی و 31 حوزه در خارج از کشور برگزار میشود. 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ زمان ما بچه هاي تجربي نميتونستم رياضي شركت كنن يا اگه هم شركت ميكردن نميشد برن دانشگاه:w127: الان اينجوري نيست؟ 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ زمان ما بچه هاي تجربي نميتونستم رياضي شركت كنن يا اگه هم شركت ميكردن نميشد برن دانشگاه:w127: الان اينجوري نيست؟ دختر دایی منم ریاضیه اومده تجربی شرکت کنه زیست 1 و 2 رو امتحان داده باید دیپلمت بخوره اما پیش مهم نیست اما یکیشون تجربیه اومده ریاضی امتحان داده هیچی رو امتحان نداد الانم معماری داره میخونه چجوریاس؟ حتما اجباری نیست 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ یکی رشته علوم تجربی رفت ثبت نام کرد برا کنکور .... تو کافی نت آقاهه به جای علوم تجربی براش زده علوم ریاضی و فنی ... الان که کارت رو گرفته دیده و باهاس فردا بره با گروه ریاضی امتحان بده ... تو قسمت رفع نواقص هم در این مورد چیزی گفته نشده( یعنی من ندیدم ) ... کسی نمیدونه باهاس چیکار کرد ؟؟:w821: فردا بره امتحان بده یعنی ؟ این شاسکول که می گن دقیقا ایشونه خوبه چند بار سازمان سنجش اجازه ویرایش اطلاعات رو می ده حالا بره امتحان بده، ایشالا سال بعد موقع کنکور بیشتر دقت می کنه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ این شاسکول که می گن دقیقا ایشونه خوبه چند بار سازمان سنجش اجازه ویرایش اطلاعات رو می ده حالا بره امتحان بده، ایشالا سال بعد موقع کنکور بیشتر دقت می کنه پیش میاد دیگه منم میخواستم برق بزنم رفتم زذم یه روز مونده به کنکور فهمیدم کامپیوترهاشتباهات پیش میاد:ws2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده