هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ نه عزیزم بچه نیستی.اما این عکس پیرمردها و پیرزن ها رو هم تحت تاثیر قرار میده.میتونستی همین عکس رو بذاری بگی خونه سعدی یا حافظ یا هر کس دیگه ای. همین عکس و بزارم بگم سعدی یا حافظه؟؟؟؟یعنی چی؟ کجا به زور شمشیر؟دین اسلام دین زور نیست داداش من ایران در تمام دنیا به جمهوری اسلامی ایران معروف هست.اگه اسلام نبود ایران یه خرابه میشد.ما هر چه داریم از اهل بیت داریم دوست عزیز.بیت المال هم چه بهتر که خرج اهل بیت بشه.افتخاری هست واسه ما. شما وقتی میخوای برای خانمت یه کادو بگیری مثلا میری یه دست بند طلا میگیری نه تیتان.واه اینکه نشون بدی علاقه ات زیاد هست.خب یه چیز میگیری که ارزشش بالا باشه.اینا هم با یه چیز با ارزش عاقه ی بسیار خودشون رو نشون میدن الان ایران آباده به نظر شما؟ بله برایخانممون هم طلا میگیریم ولی نمیریم از کسی بدزدیم و هدیه بدیم به کس دیگه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه عزیز من 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ بلی میتونم.نمیگم شاعر خیلی ماهری هستم نه.اما چند تا شعر بلند و چند تایی هم کوتاه دارم به اضافه ی دو تا نثر.معلومه فردوسی فقط یکی بوده.شما هم فقط یکی هستی.از هر انسانی فقط یه دونه هست.این که دلیل نمیشه.فردوسی هم اونقدر مقامش بالا نیست که اینجوری سنگشو به سینه میزنید شعری که فردوسی گفتته رو میگم..... شما چرا با فردوسی مشکل داری؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ شعری که فردوسی گفتته رو میگم..... شما چرا با فردوسی مشکل داری؟؟؟؟؟؟؟ ولش کن بابا با کسایی که هنوز نمی دونه چیه و کیه و نمی دونه چی می خاد بهتره صحبت نکنی و محلش نزاری .... 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ مهم نیست که خونه فردوسی باشه یا نباشیاگر هم بود حال و روزش همین بود یا بدتر... امثال این چیزا توی کشور ما زیاد،آثار باستانی زیادی رو داریم که داره نابود میشه و اصلا هیچ رسیدگی نمی کنن ولی هر سال ضریح امام حسین درست می کنن با طلا اطراف کاشان کلی بنای تاریخی هست که داره خراب میشه چند تا قطعه بزرگ از دوره ساسانیان هست به چه عظمت ولی متاسفانه چند سال دیگه همش با خاک یکی میشه رفتم پیگیری کردم میگم چرا بهش نمیرسید میراث فرهنگی گفت که ما بودجه نداریم خرجش کنیم...... کلی گنج داشته اون منطقه که اومدن همه رو جمع کردن و بردن.اگر پول هایی که از اونجا پیدا کردند و دزدیدن و خرجش می کردن الان شده بود گلستان.... تخت جمشيد و پاسارگاد كه بزرگترين سمبل تاريخ و فرهنگ ايرانه، واقعا باعث تأسفه كه ديگه چيزي تا نابوديش نمونده؛ كاري كه خلخالي نتونست انجام بده در طول زمان به انجام رسوندن، چيزاي ديگه كه جاي خود داره؛ جايي داريم زندگي ميكنيم كه كسايي كه به خشك شدن درياچه اروميه اعتراض كردن، دستگير شدن!! جايي داريم زندگي ميكنيم كه مجسمه آريوبرزن رو كه خودش سمبل شهيد راه وطنه، بي احترامي به شهدا ميدونن! چه انتظاري ميشه داشت؟ تا حالا همش غارت بوده و غارت! راهكار چيه؟ چند وقت پيش شنيدم كه تركيه خونه مولانا رو تو افغانستان بازسازي ميكنه رو اسكناساي تاجيكستان عكس فردوسي هست ما كجاييم؟ :icon_pf (34): ولی این فردوسی راسته که به پروپای ترکها زیاد پیچیده من تا حالا شاهنامه رو نه دیددم نه خوندم ...؟ چجوریاست؟ :icon_pf (34): آخه چرا؟!! ریشمون عرب نیست.منم ایرانی هستم.اما پیامبر و امامانمون عرب بودند.بزرگترین انسان های روز زمین.در تمام طول تاریخ بشر.این کارهایی هم که میکنند برای ضریح امامان چون میخواد علاقه ی خودشون رو نشون بدن.یه جور احترام گذاشتن هست.مگه فردوسی چیکار کرده برای ما که بخوایم خونشو مرمت کنیم؟چه گلی به سر ما زده آخه؟غیر اینکه 4 خط شعر گفته.اگه اینجوریه که باید خونه تمام شاعرا رو درست کنن.میدونی چند تا شاعر هست؟چرا هزینه ی الکی کنن آخه؟واسه کی؟فردوسی؟ بلی میتونم.نمیگم شاعر خیلی ماهری هستم نه.اما چند تا شعر بلند و چند تایی هم کوتاه دارم به اضافه ی دو تا نثر.معلومه فردوسی فقط یکی بوده.شما هم فقط یکی هستی.از هر انسانی فقط یه دونه هست.این که دلیل نمیشه.فردوسی هم اونقدر مقامش بالا نیست که اینجوری سنگشو به سینه میزنید ناسيوناليست تر از تو خودتي! الانم ملي گراييت اُوِردوز كرده انگار!! فردوسي چيكار كرد؟ فردوسي تمام زندگي و عمر و ثروت خودشو به پاي شاهنامه و احياي اين زبوني كه داري باهاش حرف ميزني ريخت! شاعراي ديگه بنايي رو ساختن كه امثال فردوسي شالودشو گذاشتن 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ الان ایران آباده به نظر شما؟ بله برایخانممون هم طلا میگیریم ولی نمیریم از کسی بدزدیم و هدیه بدیم به کس دیگه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه عزیز من مطمئن باشید اگه اسلام به ایران نمیومد خیلی وضع از الان بدتر بود.دزدی از کی؟بعدشم مگه چیکار کردن با پولا؟رفتن واسه امامان بزرگمون ضریح ساختن.کار بدیه؟ شعری که فردوسی گفتته رو میگم..... شما چرا با فردوسی مشکل داری؟؟؟؟؟؟؟ من با فردوسی مشکل ندارم.شما انگار با امامان مشکل دارین ولش کن بابا با کسایی که هنوز نمی دونه چیه و کیه و نمی دونه چی می خاد بهتره صحبت نکنی و محلش نزاری .... جواب اینجور افراد و اینجور پست ها رو نمیدم.کسی که تو صحبتاش توهین کنه وقتی که کم میاره بهتره محلش نذاری.اگه نمیتونی جواب بدی پس سکوت کن و بذار بقیه صحبت کنن تخت جمشيد و پاسارگاد كه بزرگترين سمبل تاريخ و فرهنگ ايرانه، واقعا باعث تأسفه كه ديگه چيزي تا نابوديش نمونده؛ كاري كه خلخالي نتونست انجام بده در طول زمان به انجام رسوندن، چيزاي ديگه كه جاي خود داره؛ جايي داريم زندگي ميكنيم كه كسايي كه به خشك شدن درياچه اروميه اعتراض كردن، دستگير شدن!! جايي داريم زندگي ميكنيم كه مجسمه آريوبرزن رو كه خودش سمبل شهيد راه وطنه، بي احترامي به شهدا ميدونن! چه انتظاري ميشه داشت؟ تا حالا همش غارت بوده و غارت! راهكار چيه؟ چند وقت پيش شنيدم كه تركيه خونه مولانا رو تو افغانستان بازسازي ميكنه رو اسكناساي تاجيكستان عكس فردوسي هست ما كجاييم؟ :icon_pf (34): :icon_pf (34): آخه چرا؟!! ناسيوناليست تر از تو خودتي! الانم ملي گراييت اُوِردوز كرده انگار!! فردوسي چيكار كرد؟ فردوسي تمام زندگي و عمر و ثروت خودشو به پاي شاهنامه و احياي اين زبوني كه داري باهاش حرف ميزني ريخت! شاعراي ديگه بنايي رو ساختن كه امثال فردوسي شالودشو گذاشتن نوشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی. تو که میدونی من یه ذره خاک ایران رو با کل اسلام از محمد گرفته تا مهدی اون وسط هم علی و نقی مع شفی ( نه مع شفی نداشتن) محمد تقی و امثالهم عوض نمیکنم.چه خبرا خوبی؟فردوسی کاری کرد که خدای مسلمونا تو قران نتونست انجام بده.میدونی من کی شاهنامه رو خوندم؟وقتی کلاس پنجم دبستان بودم.خیلیاش یادم رفته.درسا چطور پیش میره راستی؟شاعرای دیگه بنایی رو ساختن که فردوسی (نه امثال فردوسی.جون ما مثل قردوسی در تاریخ ایران نداریم.) و فقط فردوسی شالودش رو گذاشت.اون موقع شالوده میذاشتن واسه بنا؟ میگم تو هنو شوور نکردی؟ دوستان همونجور که فهمیدین من چجور ادمی هستم.من ناسیونالیست هستم و افتخار میکنم که در سرزمین پارس زندگی میکنم و شاید بعضی هاتون ناراحت بشین از این حرفم اما من نژاد پارس رو برتر از بقیه نژاد ها میدونم.این نظر شخصی من هست.نمیگم بقیه ی نژاد ها عیب دارن نه.اما چون خودم پارس هستم و ریشه ی خانوداگیم هم برمیگرده به قبل از اسلام و احتمالا آریوبرزن هم اقواممون بوده دلتون بسوزه به همین خاطر تعصب دارم روش و اینا ببخشید اگه جور دیگه وانمود کردم.اما دوست داشتم ببینم چجور میخواین از سرزمینتون در مقابل یه مذهبی که یه مقدار افراطی هست دفاع کنید.دوست داشتم منو به خاک بمالونید.دوست داشتم افتخار و قدمت ایران رو به رخم بکشید.دوست داشتم کوروش کبیر رو و کارهایی که کرده رو بزنید تو صورتم.دوست داشتم مثل اریوبرزن باهام بجنگید مثل کوروش با منطق جلوم بایستید و دفاع کنید از سرزمینتون.بدون توهین کردن.دوست داشتم بگین افتخار میکنم که ایرانی هستم. 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مطمئن باشید اگه اسلام به ایران نمیومد خیلی وضع از الان بدتر بود.دزدی از کی؟بعدشم مگه چیکار کردن با پولا؟رفتن واسه امامان بزرگمون ضریح ساختن.کار بدیه؟ اسلام اومد که وضع ما شده این اگر دین از سیاست جدا بشه همه مشکلات حل میشه ملت نون ندارن بخورن اون وقت برن ضریح بسازن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بله که کار بدیه از زنا هم بدتره به نظر من:w00: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ اسلام اومد که وضع ما شده این اگر دین از سیاست جدا بشه همه مشکلات حل میشه ملت نون ندارن بخورن اون وقت برن ضریح بسازن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بله که کار بدیه از زنا هم بدتره به نظر من:w00: ای باباومگه پست قبلیم رو کامل نخوندی؟بخدا من واسم مهم نیست اون ضریح باشه یا نباشه.نباشه چه بهتر اصن. پست قبلیمو بخون 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ ای باباومگه پست قبلیم رو کامل نخوندی؟بخدا من واسم مهم نیست اون ضریح باشه یا نباشه.نباشه چه بهتر اصن.پست قبلیمو بخون خوندم عزیزم خواستم جواب بدم که واسم عقده نشه 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ خوندم عزیزم خواستم جواب بدم که واسم عقده نشه چاکریم.به امید ایرانی ازاد.دور از هر دین و مذهبی 1 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ آقای حمید صفا انسانهایی مثل تو که کلا منطق ندارن و نمی دونند ریشه خودشون از کجاست و فعلا تا آخر عمرشون منتظر ظهورن !!؟؟بس همون بهتر جواب داده نشه یه زمانی یه مصطفی نخودچیان بود خیلی کنف اش کردم آخرش هم بی خیال جواب های من شد .آقای محترم شما هنوز فرق بین فردوسی و امام حسین رو ندونستی ... چرا ضریح از طلاست این بگو؟ راستی در یکی از پست هات گفتی فردوسی هم انسانه و یه دونه هست ما هم انسانیم وهر کسی یه دون هست ببخشین این امام حسین هم انسان بود دیگه بس ایشون هم یه دونه بودند دلیل نداره این همه به خاطرش خودمون رو به دردسر و ناراحتی بزنیم. 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ آقا یا خانوم بی_دی برو پستام رو بخون بعدش جواب بده؛اگه یک بار دیگه از این ادبیات استفاده کنی جوابتو نمیدم 1 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ آقا یا خانوم بی_دی برو پستام رو بخون بعدش جواب بده؛اگه یک بار دیگه از این ادبیات استفاده کنی جوابتو نمیدم پست هاتو خوندم جواب قانع کننده ای نمی دی 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ در این خاک زرخیز ایران زمین نبودند جز مردمی پاک دین همه دینشان مردی و راد بود کزان کشور آزاد و آباد بود بزرگی به مردی و فرهنگ بود گدایی در این بوم و بر ننگ بود از آن روز دشمن به ما چیره گشت که ما را روان و خردتیره گشت از آن روز این خانه ویرانه شد که نام آورش مرد بیگانه شد بسوزد گرت در آتش جان و تن به از بندگی کردن و زیستن اگر مایه زندگی بندگیست دوصد بار مردن به از زندگیست ((فردوسی)) واقعا براشون متاسفم !! چرا باید اینطور باشه... فردوسی یکی از بزرگترین شاعر های کشورمون بوده... کشور های اسیای شرقی ؛ برای خودشون اسطوره های تخیلی درست میکنن و کلی بزرگشون میکنن ؛ اون وقت ما با کلی افراد بزرگ میایم کوچیکشون میکنیم همانگونه که دارن با کوروش برخورد میکنن..... اقایی که میای به فردوسی توهین میکنی و میگی فردوسی کی بوده ...... برید تو این سایت شاید کمی فردوسی رو بشناسید....... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ عرب هر که باشد به من دشمن است کژاندیش و بدخوی و اهریمن اســـــت زشیر شتر خوردن و سوســـــمار عرب را به جایی رسید است کار که فر کیانی کنــــــــــــد آرزو تفو بر تو ای چرخ گردون تــفو فردوسی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده