هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ خانه حکیم ابوالقاسم فرودسی در روستای پاژ!....؟ میلیاردها تومان هزینه گنبد و گلدسته ضریح تمام طلا هزاران متر مربع فرش تمام ابریشم دست باف برای قبرهای امامان در عراق ! . . . دریغ از یک رنگ به دیوار این خانه خانه ی منتصب به بزرگترین شاعر پارسی . ای وای بر ماااااا..... 21 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ فردوسي خيلي مورد بي مهري قرار گرفته... افسوس كه هنوز تو سرزمين خودش اونطور كه بايد ارزشش دونسته نميشه بزرگترين دِيني كه بر گردن ماست اينه كه اثر جاودانشو بخونيم؛ مخصوصاً تو شرايطي كه سعي در كمرنگ كردنش دارن، هرچند به قول خودش : "نميرم از اين پس كه من زنده ام" پ.ن 1 خيلي بعيده كه اين خونه فردوسي باشه!! با قدمت بيشتر از هزار سال! من اولين باره ميبينم گفته ميشه "خونه منتسب به فردوسي"! (در موردش كم مطالعه نداشتم) پ.ن 2 منتسب :دي 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ پی افکندم از نظم کاخی بلند *** که از باد و باران نیابد گزند بذارید کلبه ی محقرش ویران شود کاخ بلندش را می خواهید چه کنید؟! 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ فردوسي خيلي مورد بي مهري قرار گرفته... افسوس كه هنوز تو سرزمين خودش اونطور كه بايد ارزشش دونسته نميشه بزرگترين دِيني كه بر گردن ماست اينه كه اثر جاودانشو بخونيم؛ مخصوصاً تو شرايطي كه سعي در كمرنگ كردنش دارن، هرچند به قول خودش : "نميرم از اين پس كه من زنده ام" پ.ن 1 خيلي بعيده كه اين خونه فردوسي باشه!! با قدمت بيشتر از هزار سال! من اولين باره ميبينم گفته ميشه "خونه منتسب به فردوسي"! (در موردش كم مطالعه نداشتم) پ.ن 2 منتسب :دي دقیقا......یعنی از قرن 3 تا العان این خونه مونده!!!!:w58: 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ واقعا متاسف کننده است...:ws44: حالا اگه جا پای فلان امامزاده بود،براش چه خرجها که نمیکردن.... 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ تا وقتی که قدمگاه هست و امامزاده چرا به اینجور جاها رسیدگی کنن؟اونا مهم تره.مگه فردوسی کی بوده آخه که با امامان مقایسه میکنید در ضمن منم نظرم اینه که این خونه اون شاعر نیست 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ تا وقتی که قدمگاه هست و امامزاده چرا به اینجور جاها رسیدگی کنن؟اونا مهم تره.مگه فردوسی کی بوده آخه که با امامان مقایسه میکنیددر ضمن منم نظرم اینه که این خونه اون شاعر نیست دقیقا......یعنی از قرن 3 تا العان این خونه مونده!!!!:w58: پ.ن 1 خيلي بعيده كه اين خونه فردوسي باشه!! با قدمت بيشتر از هزار سال! من اولين باره ميبينم گفته ميشه "خونه منتسب به فردوسي"! (در موردش كم مطالعه نداشتم) پ.ن 2 منتسب :دي مهم نیست که خونه فردوسی باشه یا نباشی اگر هم بود حال و روزش همین بود یا بدتر... امثال این چیزا توی کشور ما زیاد،آثار باستانی زیادی رو داریم که داره نابود میشه و اصلا هیچ رسیدگی نمی کنن ولی هر سال ضریح امام حسین درست می کنن با طلا 4 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ واقعا متاسف کننده است...:ws44:حالا اگه جا پای فلان امامزاده بود،براش چه خرجها که نمیکردن.... ولی این فردوسی راسته که به پروپای ترکها زیاد پیچیده من تا حالا شاهنامه رو نه دیددم نه خوندم ...؟ چجوریاست؟ 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ مهم نیست که خونه فردوسی باشه یا نباشیاگر هم بود حال و روزش همین بود یا بدتر... امثال این چیزا توی کشور ما زیاد،آثار باستانی زیادی رو داریم که داره نابود میشه و اصلا هیچ رسیدگی نمی کنن ولی هر سال ضریح امام حسین درست می کنن با طلا شما میای یه عکس نشون میدی که با احساسات بچه ها بازی میکنه بعد میگی مهم نیست که این عکس خانه فردوسی هست یا نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما چطور میتونی امام حسین (ع) رو با فردوسی مقایسه کنی؟انتظار داری ضریح طلا براش درست کنن؟ 3 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ شما میای یه عکس نشون میدی که با احساسات بچه ها بازی میکنه بعد میگی مهم نیست که این عکس خانه فردوسی هست یا نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شما چطور میتونی امام حسین (ع) رو با فردوسی مقایسه کنی؟انتظار داری ضریح طلا براش درست کنن؟ چرا بقیه شیعه ها درست نمی کنند؟ مگه عراق و عرب ها پول ندارن... فردوسی یه نماد و یه فرد ملی و بین المللی هست همون زبونی رو که داری حرف میزنی و الان هم ریشه اش ماندگاره زیره سایه امساله اونه ...چرا همه چی رو شما قاطی می کنید..؟ امام حسین پولکی بود که واسش ضریح طلا ساختند؟ به این کار می گن بیت پرستی یا طلا پرستی..؟ چرا باید ضریح از طلا باشه واسه چی؟ واسه چی پولشو باید این ملت بدن ؟ یه کسی دین داره اعتقاد داره واسه خودش قرار نیست که همه رو صلاخی کنند.. استارتر مگفته طلا کاری بکنند گفتند که خونشو ترمیم کنند یه موزه ای کنند ..همین .یا یه نقاشی.. مگه تاریخ تو کیا هستند نکنه ما ریشه مون عرب بود خبر نداریم هان؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ شما میای یه عکس نشون میدی که با احساسات بچه ها بازی میکنه بعد میگی مهم نیست که این عکس خانه فردوسی هست یا نیست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شما چطور میتونی امام حسین (ع) رو با فردوسی مقایسه کنی؟انتظار داری ضریح طلا براش درست کنن؟ با احساسات کی بازی شده؟چرا بزرگش می کنی قضیه رو؟مگه بچه ایم؟! این عکس توی نت بوده گفته هم شده که خانه فردوسی هست کسی امام حسین رو مقایسه نکرد این شمایی که به خودت گرفتی... امام حسین هم ضریح براش میسازن منم نمیگم که نسازن ولی نیازی نیست هر سال این کار و بکنن اطراف کاشان کلی بنای تاریخی هست که داره خراب میشه چند تا قطعه بزرگ از دوره ساسانیان هست به چه عظمت ولی متاسفانه چند سال دیگه همش با خاک یکی میشه رفتم پیگیری کردم میگم چرا بهش نمیرسید میراث فرهنگی گفت که ما بودجه نداریم خرجش کنیم...... کلی گنج داشته اون منطقه که اومدن همه رو جمع کردن و بردن.اگر پول هایی که از اونجا پیدا کردند و دزدیدن و خرجش می کردن الان شده بود گلستان.... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چرا بقیه شیعه ها درست نمی کنند؟ مگه عراق و عرب ها پول ندارن...فردوسی یه نماد و یه فرد ملی و بین المللی هست همون زبونی رو که داری حرف میزنی و الان هم ریشه اش ماندگاره زیره سایه امساله اونه ...چرا همه چی رو شما قاطی می کنید..؟ امام حسین پولکی بود که واسش ضریح طلا ساختند؟ به این کار می گن بیت پرستی یا طلا پرستی..؟ چرا باید ضریح از طلا باشه واسه چی؟ واسه چی پولشو باید این ملت بدن ؟ یه کسی دین داره اعتقاد داره واسه خودش قرار نیست که همه رو صلاخی کنند.. استارتر مگفته طلا کاری بکنند گفتند که خونشو ترمیم کنند یه موزه ای کنند ..همین .یا یه نقاشی.. مگه تاریخ تو کیا هستند نکنه ما ریشه مون عرب بود خبر نداریم هان؟ اگر قرار بود به این چیزا اهمیت داده بشه که اون آقا برنمیگشت بگه کوروش اسرائیلی بوده... به هر حال از بحث اصلی دور نشید من فقط ی عکس گذاشتم و گفتم که امثال خانه های فردوسی زیاده که داره خراب میشه دیگه قضاوتش با دوستان نیازی هم به بحث نیست. 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چرا بقیه شیعه ها درست نمی کنند؟ مگه عراق و عرب ها پول ندارن...فردوسی یه نماد و یه فرد ملی و بین المللی هست همون زبونی رو که داری حرف میزنی و الان هم ریشه اش ماندگاره زیره سایه امساله اونه ...چرا همه چی رو شما قاطی می کنید..؟ امام حسین پولکی بود که واسش ضریح طلا ساختند؟ به این کار می گن بیت پرستی یا طلا پرستی..؟ چرا باید ضریح از طلا باشه واسه چی؟ واسه چی پولشو باید این ملت بدن ؟ یه کسی دین داره اعتقاد داره واسه خودش قرار نیست که همه رو صلاخی کنند.. استارتر مگفته طلا کاری بکنند گفتند که خونشو ترمیم کنند یه موزه ای کنند ..همین .یا یه نقاشی.. مگه تاریخ تو کیا هستند نکنه ما ریشه مون عرب بود خبر نداریم هان؟ ریشمون عرب نیست.منم ایرانی هستم.اما پیامبر و امامانمون عرب بودند.بزرگترین انسان های روز زمین.در تمام طول تاریخ بشر.این کارهایی هم که میکنند برای ضریح امامان چون میخواد علاقه ی خودشون رو نشون بدن.یه جور احترام گذاشتن هست.مگه فردوسی چیکار کرده برای ما که بخوایم خونشو مرمت کنیم؟چه گلی به سر ما زده آخه؟غیر اینکه 4 خط شعر گفته.اگه اینجوریه که باید خونه تمام شاعرا رو درست کنن.میدونی چند تا شاعر هست؟چرا هزینه ی الکی کنن آخه؟واسه کی؟فردوسی؟ لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چه گلی به سر ما زده آخه؟غیر اینکه 4 خط شعر گفته.اگه اینجوریه که باید خونه تمام شاعرا رو درست کنن.میدونی چند تا شاعر هست؟چرا هزینه ی الکی کنن آخه؟واسه کی؟فردوسی؟ متاسفم براتون. 3 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ریشمون عرب نیست.منم ایرانی هستم.اما پیامبر و امامانمون عرب بودند.بزرگترین انسان های روز زمین.در تمام طول تاریخ بشر.این کارهایی هم که میکنند برای ضریح امامان چون میخواد علاقه ی خودشون رو نشون بدن.یه جور احترام گذاشتن هست.مگه فردوسی چیکار کرده برای ما که بخوایم خونشو مرمت کنیم؟چه گلی به سر ما زده آخه؟غیر اینکه 4 خط شعر گفته.اگه اینجوریه که باید خونه تمام شاعرا رو درست کنن.میدونی چند تا شاعر هست؟چرا هزینه ی الکی کنن آخه؟واسه کی؟فردوسی؟ ریشت عرب نیست به زوره شمشیر مسلمون کردن اون بحثش جدا .... فردوسی چیکار کرده ؟ واقعا که ؟ زیره سایه اونا چند تا همایش بین المللی میزارن و اسم ایران در میره پاسداشت از بزرگان تاریخ وظیفه هر وطن پرستیه... امام پیغمبرات چه گلی بر سرت زدند د ر ضمن پارسال که بیت رهبری کلی پول به ضریح امام حسین داد با کدوم پول پوله عمه اش؟ نه عزیز پول بیت المال این ملت... من خودم یه ترک هستم درسته به ترکی شعر نگفته ولی همیشه بهش افتخار می کنم که چنین آدمهایی بودند .نه افتخار به کسانی که فقط برای خودشون جنگیدند. حالا نگفتی چرا ضریح رو از طلا می سازند اینو بگو؟ 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ریشمون عرب نیست.منم ایرانی هستم.اما پیامبر و امامانمون عرب بودند.بزرگترین انسان های روز زمین.در تمام طول تاریخ بشر.این کارهایی هم که میکنند برای ضریح امامان چون میخواد علاقه ی خودشون رو نشون بدن.یه جور احترام گذاشتن هست.مگه فردوسی چیکار کرده برای ما که بخوایم خونشو مرمت کنیم؟چه گلی به سر ما زده آخه؟غیر اینکه 4 خط شعر گفته.اگه اینجوریه که باید خونه تمام شاعرا رو درست کنن.میدونی چند تا شاعر هست؟چرا هزینه ی الکی کنن آخه؟واسه کی؟فردوسی؟ شما میتونی ی بیت شعر بگی؟؟؟ بله شاعر زیاده ولی فردوسی فقط یکی بوده... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ریشت عرب نیست به زوره شمشیر مسلمون کردن اون بحثش جدا ....فردوسی چیکار کرده ؟ واقعا که ؟ زیره سایه اونا چند تا همایش بین المللی میزارن و اسم ایران در میره پاسداشت از بزرگان تاریخ وظیفه هر وطن پرستیه... امام پیغمبرات چه گلی بر سرت زدند د ر ضمن پارسال که بیت رهبری کلی پول به ضریح امام حسین داد با کدوم پول پوله عمه اش؟ نه عزیز پول بیت المال این ملت... من خودم یه ترک هستم درسته به ترکی شعر نگفته ولی همیشه بهش افتخار می کنم که چنین آدمهایی بودند .نه افتخار به کسانی که فقط برای خودشون جنگیدند. حالا نگفتی چرا ضریح رو از طلا می سازند اینو بگو؟ دوست عزیز لطفا بحث سیاسی نکن و اسمی از کسی نبر تا بتونیم بحث رو ادامه بدیم به صورت سالم نمی خوام تاپیکم بسته بشه مرسی لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ با احساسات کی بازی شده؟چرا بزرگش می کنی قضیه رو؟مگه بچه ایم؟! این عکس توی نت بوده گفته هم شده که خانه فردوسی هست کسی امام حسین رو مقایسه نکرد این شمایی که به خودت گرفتی... امام حسین هم ضریح براش میسازن منم نمیگم که نسازن ولی نیازی نیست هر سال این کار و بکنن اطراف کاشان کلی بنای تاریخی هست که داره خراب میشه چند تا قطعه بزرگ از دوره ساسانیان هست به چه عظمت ولی متاسفانه چند سال دیگه همش با خاک یکی میشه رفتم پیگیری کردم میگم چرا بهش نمیرسید میراث فرهنگی گفت که ما بودجه نداریم خرجش کنیم...... کلی گنج داشته اون منطقه که اومدن همه رو جمع کردن و بردن.اگر پول هایی که از اونجا پیدا کردند و دزدیدن و خرجش می کردن الان شده بود گلستان.... نه عزیزم بچه نیستی.اما این عکس پیرمردها و پیرزن ها رو هم تحت تاثیر قرار میده.میتونستی همین عکس رو بذاری بگی خونه سعدی یا حافظ یا هر کس دیگه ای.هر سال هم کمه که براش بسازن.امام حسین مقامش خیلی بالاتر از این چیزهاس.طلا که چیزی نیست.اینا همش خدمت هست به اهل بیت ریشت عرب نیست به زوره شمشیر مسلمون کردن اون بحثش جدا ....فردوسی چیکار کرده ؟ واقعا که ؟ زیره سایه اونا چند تا همایش بین المللی میزارن و اسم ایران در میره پاسداشت از بزرگان تاریخ وظیفه هر وطن پرستیه... امام پیغمبرات چه گلی بر سرت زدند د ر ضمن پارسال که بیت رهبری کلی پول به ضریح امام حسین داد با کدوم پول پوله عمه اش؟ نه عزیز پول بیت المال این ملت... من خودم یه ترک هستم درسته به ترکی شعر نگفته ولی همیشه بهش افتخار می کنم که چنین آدمهایی بودند .نه افتخار به کسانی که فقط برای خودشون جنگیدند. حالا نگفتی چرا ضریح رو از طلا می سازند اینو بگو؟ کجا به زور شمشیر؟دین اسلام دین زور نیست داداش من ایران در تمام دنیا به جمهوری اسلامی ایران معروف هست.اگه اسلام نبود ایران یه خرابه میشد.ما هر چه داریم از اهل بیت داریم دوست عزیز.بیت المال هم چه بهتر که خرج اهل بیت بشه.افتخاری هست واسه ما. شما وقتی میخوای برای خانمت یه کادو بگیری مثلا میری یه دست بند طلا میگیری نه تیتان.واه اینکه نشون بدی علاقه ات زیاد هست.خب یه چیز میگیری که ارزشش بالا باشه.اینا هم با یه چیز با ارزش عاقه ی بسیار خودشون رو نشون میدن لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ شما میتونی ی بیت شعر بگی؟؟؟ بله شاعر زیاده ولی فردوسی فقط یکی بوده... بلی میتونم.نمیگم شاعر خیلی ماهری هستم نه.اما چند تا شعر بلند و چند تایی هم کوتاه دارم به اضافه ی دو تا نثر. معلومه فردوسی فقط یکی بوده.شما هم فقط یکی هستی.از هر انسانی فقط یه دونه هست.این که دلیل نمیشه.فردوسی هم اونقدر مقامش بالا نیست که اینجوری سنگشو به سینه میزنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده