Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 وقتی بچه بودیم ازمون میپرسیدن دوست دارین چه کاره بشین و خب هر کی یه چیزی میگفت بدون اینکه هیچ اطلاعی داشته باشه. اما حالا فکر میکنم به اون سن رسیدیم که بدونیم چی دوست داریم و چی نه فقط کار مهم نیست.دوزت دارین چه مهارت خاصی داشته باشین که بتونه درآمد هم داشته باشه به هر میزان.کم یا زیاد فقط لطفا یکم باز به مسئله نگاه کنید.دوست ندارم جوابا همش دکتر و مهندس و استاد باشه.چیزی که واقعا دوست دارین.اگه کسی به یه کار خلاف دوست داره اونو بگه.حتما هم نیاز نیست که ادم تحصیلات دانشگاهی داشته باشه.من خودم چیزی که دوست دارم نیاز به دانشگاه نداره و خلاف هم هست.میخوام بدونم از بین شماها هم کسی هست که نظرش شبیه به من باشه 22
Ha.Mi.D 8376 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2011 به شدت علاقه مندم مربی یک تیم فوتبال بشم. جالبه.دقیقا از اون دسته جواب هایی بود که دوست داشتم بشنوم.چیزی که از روی علاقه هست. من خودم دوست دارم یه هکر بسیار ماهر بشم.از اینا که یه اتاق دارن و وسایل رو جاهای عجیب قایم میکنن.فقط هم دوست دارم سایت ها و نرم های خفن رو هک کنم.مطمئن باشید کاری به نواندیشان ندارم.قول میدم 8
Cinderella 9897 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 من از بچگي به كاره دوبله خيلي علاقه داشتم هميشه جاي كلي شخصيت حرف ميزدم 7
Ha.Mi.D 8376 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2011 من از بچگي به كاره دوبله خيلي علاقه داشتم هميشه جاي كلي شخصيت حرف ميزدم جای چه شخصیتی دوست داری حرف بزنی؟ 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 من دلم میخواد یه نویسنده خیلی خوب باشم. اگر نشد یه کارگردان بسی موفق یا یه عکاس در حد آنی لیبویتز 8
Cinderella 9897 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 جای چه شخصیتی دوست داری حرف بزنی؟ از اين شخصيت كارتونيا نه گرچه يكي گفت صدات به درد اونا ميخوره ولي از اونا نه كلا رو فيلماي اكشنو اينا دوس دارم حرف بزنم!:Ghelyon: 4
Ha.Mi.D 8376 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2011 یه چیزی به ذهنم رسید.لطفا هر کس هر مهارت یا کاری رو که میگه ، کاری رو که میخواد با اون مهارت انجام بده رو هم بگه.مثلا من دوست دارم هکر بشم و دلم میخواد مایکروسافت رو مورد حمله قرار بدم 3
Ha.Mi.D 8376 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2011 من دلم میخواد یه نویسنده خیلی خوب باشم. اگر نشد یه کارگردان بسی موفق یا یه عکاس در حد آنی لیبویتز میشه یکیش رو بگی؟کدوم مهم تره؟من خودم هم به عکاسی خیلی علاقه دارم. و بگو با اون مهارت مهم ترین کاری که دوست داری انجام بدی چیه 4
Ha.Mi.D 8376 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2011 به شدت علاقه مندم مربی یک تیم فوتبال بشم. چه جور مربی؟یه مربی که با تیم های بزرگ قهرمان میشه؟یا یه مربی که با تیم های ضعیف به رتبه های بالا دست پیدا میکنه؟شاید هم یه مربی بازیکن ساز 3
scarecrow 59 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 دوست دارم عضو یه گروه نینجا باشم ! ناشناس و بدون هویت با ماموریت های غیرممکن ! 8
maryam_alien 9904 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 میشه یکیش رو بگی؟کدوم مهم تره؟من خودم هم به عکاسی خیلی علاقه دارم. و بگو با اون مهارت مهم ترین کاری که دوست داری انجام بدی چیه نمیتونم انتخاب کنم هر کدوم یه جور خاصی برام مهم هستن. کاری هم که میخوام باهاش انجام بدم گفتن حرفهای نگفته است 5
afa 18504 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 من از بچگي علاقه زيادي به كامپيوتر داشتم و دارم اما در كنارش نقاشي رنگ روغن و عكاسي هم كار كردم و دوس دارم 7
Ha.Mi.D 8376 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2011 دوست دارم عضو یه گروه نینجا باشم ! ناشناس و بدون هویت با ماموریت های غیرممکن ! هر کسی رو میکشی؟یا ادم های بد؟شایدم فقط ادم هایی که دارای پست و مقام هستن 3
scarecrow 59 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 من خودم دوست دارم یه هکر بسیار ماهر بشم.از اینا که یه اتاق دارن و وسایل رو جاهای عجیب قایم میکنن.فقط هم دوست دارم سایت ها و نرم های خفن رو هک کنم.مطمئن باشید کاری به نواندیشان ندارم.قول میدم ما تو گروهمون به یک هکر ماهر هم نیاز داریم ! احتمالا گروه خوبی میشیم ! 3
Ha.Mi.D 8376 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2011 ما تو گروهمون به یک هکر ماهر هم نیاز داریم ! احتمالا گروه خوبی میشیم ! نه من تکی کار میکنم. راستی نام کاربریتو عشق است.امروز میشینم یه بار دیگه نگاهش میکنم:ws2: 2
scarecrow 59 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 هر کسی رو میکشی؟یا ادم های بد؟شایدم فقط ادم هایی که دارای پست و مقام هستن ماموریت نینجاها فقط کشتن نیست ! اونا کسی رو نمی کشن مگر اینکه مجبور بشن ! و البته ما یه گروه مستقل هستیم و اهداف خودمون رو داریم ! 2
scarecrow 59 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 نه من تکی کار میکنم.راستی نام کاربریتو عشق است.امروز میشینم یه بار دیگه نگاهش میکنم:ws2: واسه هکر خوب شدن هم نیاز به یه گروه داری ! تنهایی نمی تونی کاری از پیش ببری ! یه بار دیگه چی رو نگاه می کنی ؟ 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 29 شهریور، 2011 دلم میخواد تو رشتم ادمه خیلی موفقی بشم... سر باشم دیگه بگن دریا... همه بگن من 6
Ha.Mi.D 8376 مالک ارسال شده در 29 شهریور، 2011 واسه هکر خوب شدن هم نیاز به یه گروه داری ! تنهایی نمی تونی کاری از پیش ببری ! یه بار دیگه چی رو نگاه می کنی ؟ scarecrow یه فیلم.با بازی آل پاچینو و جن هکمن نه.جورج هوتز مگه گروه داشت؟حالا شاید هم یه گروه تشکیل دادیم 3
ارسال های توصیه شده