.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ نمیرم توام نرو توروخدا بیا تو نیایی برگزار نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ توروخدا بیاتو نیایی برگزار نمیشه نه دیگه اصرار نکن... نمیام 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ از اول همین بود عوض شدن اسم از شهداد به شهرداد رو ميگم. 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ نه دیگه اصرار نکن... نمیام بودی حالا 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ عوض شدن اسم از شهداد به شهرداد رو ميگم. منم همونو گفتم دیگه لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ منم همونو گفتم دیگه با احترام "پيشته*" اصن *All Rights Reserved Samandoon Co. 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ با احترام "پيشته*" اصن *All Rights Reserved Samandoon Co. :ws3: رفتم دیگه خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ بابا چخبره 40 تومن؟؟ یارانه نمیدن؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بابا چخبره 40 تومن؟؟ یارانه نمیدن؟؟ بعد تازه من واسم سواله کی 60 تومن واسه کنسرت بنیامین میده؟!!!! همایون شجریان ارزونتره چرا؟:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ بعد تازه من واسم سواله کی 60 تومن واسه کنسرت بنیامین میده؟!!!! همایون شجریان ارزونتره چرا؟:persiana__hahaha: 60 تومن واسه دیدن چهره یه خواننده سوسول ؟ :jawdrop: با اون خوندنش... ولی خدایی اگه یانی بیاد ایران حاضرم 60 تومن بدم برم کنسرتش... 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ 60 تومن واسه دیدن چهره یه خواننده سوسول ؟ :jawdrop: با اون خوندنش... ولی خدایی اگه یانی بیاد ایران حاضرم 60 تومن بدم برم کنسرتش... مهندس با 60 تومن رو پشت بوم سالن یانی میتونی بشینی 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من هیچ کدومو نمی رم. ولی اگه می خواستم برم به ترتیب اولویت اول مورد 2 بعدم 1 و بعدش 13 رو انتخاب می کردم. بقیه رو هم عمرا !!!! اگه یانی این جا کنسرت می ذاشت، 60 تومن که سهله یه میلیون می دادم بشینم ردیف اول من یانی می خوام:w821: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ همه جمع بشیم این 12 تومنی رو بریم خودمون اونجا کنسرت بذاریم!! هر کی موافقه اعلام کنه.. 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ مهندس با 60 تومن رو پشت بوم سالن یانی میتونی بشینی از پشت بوم صداش قشنگتره... :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من هیچ کدومو نمی رم. ولی اگه می خواستم برم به ترتیب اولویت اول مورد 2 بعدم 1 و بعدش 13 رو انتخاب می کردم.بقیه رو هم عمرا !!!! اگه یانی این جا کنسرت می ذاشت، 60 تومن که سهله یه میلیون می دادم بشینم ردیف اول من یانی می خوام:w821: این کنسرت یانی خیلی قشنگه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اجرای زنده فوق العاده زیبا و تماشایی آهنگ Rainmaker کاری بیادماندنی از Yanni ... ( اجرا شده در کنسرت / این آهنگ یکی از محبوبترین آهنگ های Yanni می باشد ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک راست ... save video as 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ من هیچ کدومو نمی رم. ولی اگه می خواستم برم به ترتیب اولویت اول مورد 2 بعدم 1 و بعدش 13 رو انتخاب می کردم.بقیه رو هم عمرا !!!! اگه یانی این جا کنسرت می ذاشت، 60 تومن که سهله یه میلیون می دادم بشینم ردیف اول من یانی می خوام:w821: سلیقت به من رفته 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ شاید برم.. :girl_in_dreams: کدومو؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ کدومو؟ همون عمو شهدادو دیگه...:girl_in_dreams: از بقیش خوشم نماد اصن.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده