رفتن به مطلب

جوانی کردن یا نکردن مسئله کدام است؟؟؟

ارسال های توصیه شده

با سلام و صلوات و باقی قضایا ..

دوستان عزیز د هه شصتی و غیره با احترامات ویژه خواستم نظرتون را در مورد جوانی کردن یا نکردن بپرسم چی هست این داستان خوبه یا بد ؟؟ .. و اینکه ، شما چی؟ اصلا تونستید خواستید وقتشو داشتید جوانی کنید یا از همون بچگی یهو دیدید بزرگ شدید یهو دیدید پریدید به دنیای بزرگی و بزرگی کردید ؟ و حالا حسرت اون روزها رو میخورید !!

(

با تشکر و ممنون پیشاپیش :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

بهتره زیاد حسرت گذشته رو نخوریم

گذشته خوب یا بد گذشته .. بهتره از حالمون لذت ببریم:w16:.. ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست.. اگر به گذشته زیاد فکر کنیم حالمون و هم از دست خواهیم داد

..

• Like 3
لینک به دیدگاه
بهتره زیاد حسرت گذشته رو نخوریم

گذشته خوب یا بد گذشته .. بهتره از حالمون لذت ببریم:w16:.. ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست.. اگر به گذشته زیاد فکر کنیم حالمون و هم از دست خواهیم داد

..

صدردصد حالا تو حالت چی چقد جوانی می کنی ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

والا 7ساله نشده بودیم اندازه 17ساله میفهمیدیم نداری و از بچگی درک کردی بابا میگفت ندارم بخرم فقط چشم میگفتیم و تموم بر عکس بچه های الان که دو ساعت باید نق بزنن تا به خواستشون برسن بعد که جوان شدیم وازدواج کردیم و نفهمیدیم جوانی کیلو چند بید! در کل باز هم شکر

• Like 7
لینک به دیدگاه

بزرگی گفته بیست سال دیگه بیشتر حسرت کارهایی رو میخورید که انجام نداده اید تا کار هایی که انجام داده اید

پس عزیزان بخورید و بیاشامید و لذت ببرید و در شادی اسراف کنید

برخیز و مخور غم جهان گذران ....بنشین و دمی به شادمانی گذران

در طبع جهان اگر وفایی بودی...........نوبت بتو خود نیامدی از دگران

• Like 5
لینک به دیدگاه
والا 7ساله نشده بودیم اندازه 17ساله میفهمیدیم نداری و از بچگی درک کردی بابا میگفت ندارم بخرم فقط چشم میگفتیم و تموم بر عکس بچه های الان که دو ساعت باید نق بزنن تا به خواستشون برسن بعد که جوان شدیم وازدواج کردیم و نفهمیدیم جوانی کیلو چند بید! در کل باز هم شکر

eghfal.gif

متحیر گشتیم

آی کیو سان که میگن پس تویی:icon_redface:

منم داداششم:2525s:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظورت از جوونی کردن چیه؟

سوال منم همینه خودم فک میکنم در بدترین حالت یعنی امکان تجربه اشتباه داشتن اشتباهات معمولی راخت و. شاد بودن و بی مسولیت و رها بودن حس ازادی و انرژی درونی ....خلاصه ازینا

• Like 3
لینک به دیدگاه

حانومی اون موقعه که گذشته رفته پای کازش الان و دریاب که بدتر اگه بتونی و داشته باشی و بخوای هم اینقد ماتع تراشی میکنن که خودتم از زمین و اسمون زده میشی تلپ می فتی گوه اتاق پای نت ...

توی نتم که اینجوریه همه بچه ها بیست سالشون نشده دارن از درد مشکلات مملکت دق میکنند ائم ئپسرده میشه :smiley (18)::45645::smiley (18)::45645:

لینک به دیدگاه

سلام به همگی ما دهه 60 ها مخصوصا اوایلش دیگه الان پیر شدیم باید می پرسیدی عمرتون چطور گذشت؟:

شدیم نسل سوخته

موش آزمایشگاهی واسه مسئولان اون دهه تا بتونن به مقاصدشون برسن.

تا خواستیم جوونی کنیم بچه های جنگ رو به رخمون کشیدن و زدن تو سرمون.

تا خواستیم لب باز کنیم گفتن هیس الان باید خراب های این کشور و بسازیم

و........

ای خدا ما کی بزرگ شدیم الن کیه من چند سالمه؟ اینجا کجاست؟؟؟؟؟:ws52:

لینک به دیدگاه
حانومی اون موقعه که گذشته رفته پای کازش الان و دریاب که بدتر اگه بتونی و داشته باشی و بخوای هم اینقد ماتع تراشی میکنن که خودتم از زمین و اسمون زده میشی تلپ می فتی گوه اتاق پای نت ...

توی نتم که اینجوریه همه بچه ها بیست سالشون نشده دارن از درد مشکلات مملکت دق میکنند ائم ئپسرده میشه :smiley (18)::45645::smiley (18)::45645:

والا انقدر غلط املایی داشتی درست نفهمیدم ولی هر دوره ای سختی خودش و داره در کل آدم راضی کم پیدا میشه یکی از خانواده یکی از جامعه یکی از دانشگاه یکی همسر و... هر کس از یک جا ناراضیه چون طبیعت ادما ناشکره

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوال منم همینه خودم فک میکنم در بدترین حالت یعنی امکان تجربه اشتباه داشتن اشتباهات معمولی راخت و. شاد بودن و بی مسولیت و رها بودن حس ازادی و انرژی درونی ....خلاصه ازینا

خوب قدیم تر از ما بچه های 50 و 40 چون تعداد بچه ها تو خونه زیاد بوده پدر و مادرم مشغله وفشار کاریشون زیاد بود بچه ها آزادی عمل بیشتری داشتن ..

ولی پدر مادرای امروزی زیاد به بچه هاشون گیر میدن شاید هم حق داشته باشن چون جو جامعه زیاد مناسب نیست..

بهترین راه برای آزاد بودن کسب و کار هست وقتی ببینن توانایی اینو داری پول دربیاری آزادی عمل بیشتری خواهی داشت .. وقتی از جیب بابایی میخوری نباید انتظار آزادی داشته باشی:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مگه تو ایرانم میشه جونی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جل الخالق

راستش ما که هرچی اومدیم چپ بریم راس بریم گفتن زشته عیبه زدن تو سرمون

جونی کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

بچه بودم همش فک میکردم من 20سالم بشه چـــــــــــــــــــــــی میشه!!!!

فک میکردم جوونی کردن و جوون شدن مث فیلم سینمایی هایی که اون موقعا میدیم باشه....اکشن ...پراز اتفاقات هیجان انگیز

خیلی یکنواخت داریم عمر میگذرونیم...:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه منظورتون زندگی راحت و بازی و خنده و ... هست اره تا سال85داشتم ولی بعد اون ....

اما اگه منظورتون ولگردی و علافی و هرزه بازیه با کمال افتخار میگم نه

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...