Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم: • یک کیلو سیب زمینی • 1 عدد پیاز بزرگ • 3 عدد گوجه فرنگی بزرگ • روغن زیتون • نمک و فلفل به مقدار دلخواه • مقداری پونه و ریحان تازه • مقداری فلفل سبز تند (به دلخواه) طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد می کنیم. آنها را در یک ماهیتابه ریخته و روی آن را با آب می پوشانیم، سپس مقداری نمک به آن افزوده تا آب به جوش آید، حرارت را کم کرده و به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند. گوجه فرنگی ها و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف بزرگ آنها را با سیب زمینی مخلوط می کنیم. فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذاخوری روغن زیتون ، قاشق غذاخوری ریحان و پونه به سالاد اضافه می کنیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده