رفتن به مطلب

شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ!


ارسال های توصیه شده

زمان تهیه: 10 دقیقه

 

زمان پخت:‌ 50 دقیقه

 

مواد لازم برای 9 نفر: آرد: یک پیمانه

شکر: سه چهارم پیمانه

پودر کاکائو: نصف پیمانه

بیکینگ پودر:‌ یک و نیم قاشق چایخوری

سس سیب شیرین نشده: یک سوم پیمانه

روغن کانولا: یک چهارم پیمانه

شیر سویا: دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

• درون یک قالب 21در 21 سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.

• مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

• مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

• قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

• پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

* طرز تهیه سس سیب:

تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید.

سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید.

سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.

حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...