.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام ابجی خوبی دیر اومدی من فردا باید برم سرکار عیب نداره ما هم دیگه وقت رفتنمونه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها شب خوش من هم دارم کم کم میرم لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ یعنی واقعا کسی مارو ندید؟؟!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همگی من دو روزه نخوابیدم الان هم خیلی دوست دارم تا صیح بیدار باشم ولی حیف که فرداشب هم باید بیدار باشم و صبح زود از خواب بیدار شم. فقط اومدم یه سلامی بدم و برم. شب همگی خوش لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همگی من دو روزه نخوابیدم الان هم خیلی دوست دارم تا صیح بیدار باشم ولی حیف که فرداشب هم باید بیدار باشم و صبح زود از خواب بیدار شم.فقط اومدم یه سلامی بدم و برم. شب همگی خوش تو که خسته بودی ولی بدون شقی خوابت نمیبرد لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تو که خسته بودی ولی بدون شقی خوابت نمیبرد اینه وحید شقایق؟؟؟ لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ برم لالا همسرم كجايي كه اومدم پيشت لالا باباي لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ برم لالا همسرم كجايي كه اومدم پيشت لالا باباي :w58: بیتربیت لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تو که خسته بودی ولی بدون شقی خوابت نمیبرد این با من چکار داره؟ تینا جان شوهر من ایشون نیستش لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام کسی بیدار هست یا بازم دیر رسیدم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام کسی نیست امشبم خواب با چشای من قهر کرده لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام کسی بیدار هست یا بازم دیر رسیدم تو که همیشه دیر میرسی لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام کسی بیدار هست یا بازم دیر رسیدم سلام داداش حالت چطوره؟نه دادا دیر نرسیدی لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ سلام کسی نیستامشبم خواب با چشای من قهر کرده چرا خواهریم من هستمچرا؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده