setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سرعتم در حد تيم ملي پايينه:icon_pf (34): آخه اينم adsl بود ما خريديم شاهين با مهرداد باجناقه؟ شاهين كي مزدوج شد ما نفهميديم؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ سرعتم در حد تيم ملي پايينه:icon_pf (34): آخه اينم adsl بود ما خريديم شاهين با مهرداد باجناقه؟ شاهين كي مزدوج شد ما نفهميديم؟:vahidrk: الان خواهرت زن من هستش :4chsmu1: می خوام رابطه ی فامیلم رو با مهرداد محکم تر کنم بیام خواهرش رو هم بگیرم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): بابا چ جوري دخترتو دادي دست دشمن آخه چ جوري اين ننگ رو تحمل كنم چرا من عروسي آبجيم دعوت نبوديم؟:vahidrk: من ميرم بخوابم :4chsmu1: فردا بايد تفسير قران بخونم، سرعتم هم كه پايينه انقدر پايينه مسنجر برام باز نميشه حوصله ام سريد شب بخير بيخوابان عزيز:wubpink: لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ چه خلوته! صبر کنید من آخرین امتحانمو هشتم بدم میام یه دستی به اینجا هم میکشم! لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ ساعت 6:35 دقیقه ی صبحه و من هنوز نخوابیدم اومدم اطلاع بدم ساعت 11 امتحان اتقلاب دارم هنوز 2 فصل رو نخوندم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ ساعت 6:35 دقیقه ی صبحه و من هنوز نخوابیدم اومدم اطلاع بدم ساعت 11 امتحان اتقلاب دارم هنوز 2 فصل رو نخوندم دست گلت درد نکنه برو بشین سر درس و مشقت بچه جون لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ دست گلت درد نکنه برو بشین سر درس و مشقت بچه جون خواهش می شود به توصیت عمل کردم فقط رفتم به جای نشستن پای درس دراز کشیدم پاش! خوابم برد لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ شاهییییییییییییییییین کوجاییییییییی؟:icon_pf (95): لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):فردا امتحان دارم سلام اگه امتحان داری الان نت چی کار میکنی دختر برو بشین بخون دیگه :w00: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سلام اگه امتحان داری الان نت چی کار میکنی دختر برو بشین بخون دیگه :w00: :banel_smiley_52: تفسير قرآن دارم خوب ديگه خسته شدم از 8 به بعد نتونستم كتاب رو باز كنم چ برسه بخونم:4chsmu1: فردا ساهت 4 امتحانه 9 بيدار ميشم ميخونم لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اِوا ، باز هم ورژني جديدتر ، ماشالا از فايرفاكس زودوتر آپديت ميشه :دي با درود لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ اِوا ، باز هم ورژني جديدتر ، ماشالا از فايرفاكس زودوتر آپديت ميشه :دي با درود سلام عزیز عمو عمو رو دست کم نگیر :icon_pf (17): لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلام عزیز عمو عمو رو دست کم نگیر :icon_pf (17): نهههههچ ، جرئتش نيس تو مگه امتحان نداري عمو ؟ سمنان هم اينترنت داري ؟ زمان ما از اين حرفا نبود لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ سلامممم... درووود والن ، از وقتي نام كاربريتو عوض كردي ( حدود چند ماهه ) ميخوام بپرسم نام كاربري قبليت چي بود ؟ ميدونم مي شناسم ولي نمي دونم چي بود لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ درووود والن ، از وقتي نام كاربريتو عوض كردي ( حدود چند ماهه ) ميخوام بپرسم نام كاربري قبليت چي بود ؟ ميدونم مي شناسم ولي نمي دونم چي بود farane67 بود..:45645: خوبییییییییییییییی؟؟؟؟:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده