panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ منم قول میدممنم بیام همتون بیاین جا هست فقط بی سروصدا که من و نفس تمرکزمون بهم میخوره لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ sakhte mishe khaheshan injoori tayp konam? نه نمیشه یعنی شقایق میگه یکی از قانون های انجمن اینه که فارسی تایپ بشه لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ . . . . . . . . . . . . . . چی شده جوگر من لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ . . . . . . . . . . . . . . :w36::w36::w36::w36::w36::w36: لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ همشهریمی دیگه چی کار کنم خوش اومدی داداش mer30 dadash naghi لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ . . . . . . . . . . . . . . :w36::w36::w36: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ همتون بیاین جا هست فقط بی سروصدا که من و نفس تمرکزمون بهم میخوره میسی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ نه نمیشه یعنی شقایق میگه یکی از قانون های انجمن اینه که فارسی تایپ بشه شقایق غلط کرده داداش هرجور راحتی به تایپ اون با من لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ +18 که نی؟:icon_pf (34): نههههههههه -18 ست لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ چی شده جوگر من :w36::w36::w36: احساس تنهایی کردم یه لحظه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ میسی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: خواهش لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ chera man inja tanham hishki mano doost nadare? لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ شقایق غلط کرده داداش هرجور راحتی به تایپ اون با من :vahidrk: با شقایق درست حرف بزنااااااااااا:vahidrk: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ احساس تنهایی کردم یه لحظه دیگه از این احساسا نکنیا لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ chera man inja tanham hishki mano doost nadare? برا هزارمین بار فارسی بتایپ نگفتی چرا با من قهری لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ chera man inja tanham hishki mano doost nadare? :there: منم کسی دوست نداره لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ من برم بخوابم دیگه دیروقته بابام دعوام میکنه دوستان همگی شب خوبی داشته باشید :w36: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ :vahidrk: با شقایق درست حرف بزنااااااااااا:vahidrk: بیارش جلو روش بگم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ احساس تنهایی کردم یه لحظه آبجیت بمیره که جوگرش احساس تنهایی کرده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده