.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ کلی خندیدم..................واااااااااااااااااااای حکم جواهر رو داره؟!!!!!!!!!! دلت خوشه هااااااااااااا:biggrin: شوهر خواستی به من بگو مفتی برات میارم دم خونتون:lol: مثه لباس میمونه ها هرکدومو خواستی میتونی انتخاب کنی لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ یا ابوالفضل نه عزیزم فاطمه رو میگم نفسم بهله ه ه ه مُلتفت شدم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ دیشب جای همگی خالی بود پروف فافا رو با 500 تا پیام ترکوندیم , از مشهد بیاد ببینه 50 صفحه پیام داره شوک زده میشه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ پانی زیاد خوشحال نشو پروفش رو به روی همه بسته باز میکنه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مثه لباس میمونه ها هرکدومو خواستی میتونی انتخاب کنی از لباسم راحت تر میشه پیدا کرد لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ چی گفتی حالا من اشتی کی گفته؟؟؟؟ کار خوبی کردی عیزممممم همینجوری قهر بمون یه کم جلز ولز شه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ بهله ه ه ه مُلتفت شدم خوب خداروشکر خانواده خوبن؟ لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ هستیم همین جا مینا بابا بدو بریم شام مامانت صدامون میزنه با منی یا مینی اول بگو ببینم شام چی داریم اگر خوشمزه باشه شاید بیام :1111: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ از لباسم راحت تر میشه پیدا کرد آره دیگه لباس باید بری بگردی پیدا کنی ولی شوهر همینجوری ریخته لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ دیشب جای همگی خالی بود پروف فافا رو با 500 تا پیام ترکوندیم , از مشهد بیاد ببینه 50 صفحه پیام داره شوک زده میشه جای ما خالی بچه ها پایه اید بریم تخریب؟ الان یه پروف پیدا میکنیم من و مینا و زهرا و بدری و فاطمه میریم تخریب پایه اید؟!! لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ کار خوبی کردی عیزممممم همینجوری قهر بمون یه کم جلز ولز شه باشه لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ هستیم همین جا مینا بابا بدو بریم شام مامانت صدامون میزنه پروفتو باز کن نقی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ جای ما خالی بچه ها پایه اید بریم تخریب؟ الان یه پروف پیدا میکنیم من و مینا و زهرا و بدری و فاطمه میریم تخریب پایه اید؟!! منم ببر لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ خوب خداروشکر خانواده خوبن؟ اگه منظورت داماد جدیده باید بگم الان تو پذیرایی داره شام میخوره:icon_razz: بعدا حالشو میگیرم:gnugghender: آره دیگه لباس باید بری بگردی پیدا کنیولی شوهر همینجوری ریخته دقیقا حق با شماست لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ باشه سیخای بهتری دارم منا بیارم واست لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ جای ما خالی بچه ها پایه اید بریم تخریب؟ الان یه پروف پیدا میکنیم من و مینا و زهرا و بدری و فاطمه میریم تخریب پایه اید؟!! فاطمه که نیومد منم چند مین دیگه میخوام برم فردا شب همگی با هم میریم هر چی بیشتر بهترتر :gnugghender: لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ اگه منظورت داماد جدیده باید بگم الان تو پذیرایی داره شام میخوره:icon_razz:بعدا حالشو میگیرم:gnugghender: دقیقا حق با شماست شک نداشته باش حق با منه لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ فاطمه که نیومد منم چند مین دیگه میخوام برم فردا شب همگی با هم میریم هر چی بیشتر بهترتر :gnugghender: فردا من نیستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده