Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ نهار چی داریم من نهار نمی خورم تا تو بیای گشنه پلو با خورش دلضعفه.. آره همونو بخور نوش جونت.. لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خانواده کجا بود؟؟؟ :vahidrk: سر راهت که داری میای منا رو هم از مدرسه بر میداری بیاریش خونه؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سر راهت که داری میای منا رو هم از مدرسه بر میداری بیاریش خونه؟ منا کیه؟؟ سر راه چیه؟؟ خونه کجاس؟؟ باز تو زدی تو فاز توهم؟؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خانواده کجا بود؟؟؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ گشنه پلو با خورش دلضعفه.. آره همونو بخور نوش جونت.. نه عزیزم نمی خورم تا همه دور همی با هم یه اون رو بخوریم لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ نه عزیزم نمی خورم تا همه دور همی با هم یه اون رو بخوریم دارم میرم به کارام برسم.. انقد شر نشو.. لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ هوم؟؟ هیچی!!! اعصاب نداریا شاهییییین از دست این چی میکشی تووو؟ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ هیچی!!! اعصاب نداریا شاهییییین از دست این چی میکشی تووو؟ خودت بی اعصابییی.. من از دست شاهین چی میکشم..:vahidrk: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ هیچی!!! اعصاب نداریا شاهییییین از دست این چی میکشی تووو؟:icon_pf (34): حمید دست رو دلم نزار که خونهههههههههه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سلام گوسفند چه طوری؟زیر چشمت چرا کبود هستش؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خودت بی اعصابییی.. من از دست شاهین چی میکشم..:vahidrk: دروخ گو جلو جمع نمی خوام دعوا کنیم بیا خونه تا بهت بگم:vahidrk: مشروطی :icon_razz: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سلام گوسفند چه طوری؟زیر چشمت چرا کبود هستش؟ سلام کبود نیس سیاهه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سلام کبود نیس سیاهه وحید با مشت زده؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ شقی وحید رو در حال شکلات خوردن دیدی؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ شقی وحید رو در حال شکلات خوردن دیدی؟ وحید همیشه در حال شکلات خوردنه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ وحید همیشه در حال شکلات خوردنه من زائقه ی وحید رو میدونم شکلات خارجی خیلی دوست داری تو یه بستش چند جور شکلات باشه و... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من زائقه ی وحید رو میدونم شکلات خارجی خیلی دوست داری تو یه بستش چند جور شکلات باشه و... اتفاقا وحید فقط از یه مدل شکلات خاص میخوره میگه من چندشم میشه بقیه شکلاتا رو تست کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده