شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ مرد یعنی یه دنیا بی چارگی ،یک بلای خانگی،سایه ی پر درد سر ،یک هیولای دوسر ،یک کویر بی گیاه،زندگی با او تباه،اسمانی بی فروغ ،هرچه می گوید دروغ ،شوره زاری بی علف ،عمر زن با او تلف (سازمان حمایت از زنان کادو نگرفته در روز ولنتاین) لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ جوانی کجایی که یادت بخیر تو جونی هاتم چیزی نبودیا:ws28: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ تو جونی هاتم چیزی نبودیا:ws28: بهار عزیزم دلبندم :vahidrk:ادم شو لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ به به باز هم شب شد یعنی نیمه شب ... سلاااااام شب همه بی خوابا بخیر لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من حوصله ندارممممممممممممم لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ بهار عزیزم دلبندم :vahidrk:ادم شو من جزفرشتگانم خودت که میدونی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من جزفرشتگانم خودت که میدونی اره ازرائیل هستی میدونم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من حوصله ندارممممممممممممم وای شما همونی دختری نیستی که لباس به تنت نداشتی؟ لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ اره ازرائیل هستی میدونم بی سواد عزرایل اینطوری مینویسن بعدشم خدا عزرایلو از همه بیشتر دوست داشت کارای سخت و دستش سپرده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ بی سواد عزرایل اینطوری مینویسنبعدشم خدا عزرایلو از همه بیشتر دوست داشت کارای سخت و دستش سپرده البته الان که بیشتر دارم میشناسمت بیشتر به ابلیس شبیه هستی لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ وای شما همونی دختری نیستی که لباس به تنت نداشتی؟ اره لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ البته الان که بیشتر دارم میشناسمت بیشتر به ابلیس شبیه هستی کجایی که ابلیس پیش انسانها کم اورده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ اره چه باوقار و بزرگ شدی دخترم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ کجایی که ابلیس پیش انسانها کم اورده خوب دیگه مشکل از خنگی خودت هستش لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خوب دیگه مشکل از خنگی خودت هستش ابلیس پیش تو باید هم کم بیاره لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ چه باوقار و بزرگ شدی دخترم حوصله ندارم سر به سرم نزار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده