setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ شاااااااهين من ميام تنگه بر نامه هم ريختم تو ناهار بيار، من خودم ميام لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ من باید برم تو ترک.. یکی به داد من برسه.. :45645: خودتو اصلن اذیت نکن ..نمیشه ترک کنی... من 4 ساله که گرفتار این بلای خانمان سوز شدم:ws3: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ این تاپیک از دیشب بوده و من ندیدمش؟:icon_pf (34):راستی سلام سلام عزیزم عزیزم سلام:w73: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ شاااااااهين من ميام تنگه بر نامه هم ريختم تو ناهار بيار، من خودم ميام نه این جوری اذیتی می خوای تو خواهر شوهر ترشیدت رو بیار که شاید یکی خر شد و گرفتش لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ سلام ردیابی کردی؟ :jawdrop: ابجی داداشت رو دست کم نگیر لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بازم این شاهین گل کاشت ..منم هستم ...برید کنار :aghosh::rose: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها اینو الان دیدم :ws28: گفت مردی به همسرش روزی / من بمیرم چگونه خواهی زیست؟ گفت: از چند و چون آن بگذر / تو بمیری برای من کافیست لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ خودتو اصلن اذیت نکن ..نمیشه ترک کنی...من 4 ساله که گرفتار این بلای خانمان سوز شدم:ws3: نمیشه کهههههه..امتحان دارم بابااااااااااااا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها اینو الان دیدم :ws28:گفت مردی به همسرش روزی / من بمیرم چگونه خواهی زیست؟ گفت: از چند و چون آن بگذر / تو بمیری برای من کافیست مرد یعنی یه دنیا بی چارگی ،یک بلای خانگی،سایه ی پر درد سر ،یک هیولای دوسر ،یک کویر بی گیاه،زندگی با او تباه،اسمانی بی فروغ ،هرچه می گوید دروغ ،شوره زاری بی علف ،عمر زن با او تلف (سازمان حمایت از زنان کادو نگرفته در روز زن) لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بر مدیرانی که دکمه ی تشکر رو بر ما بستند صلوات لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ :w00:تو مدیر ارشد ما بودی میگم زهرا بیادش هاااااااااااا:167: :banel_smiley_52:پست خودمه.......میخوام به یه نفر دیگه بدمش لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ مرد یعنی یه دنیا بی چارگی ،یک بلای خانگی،سایه ی پر درد سر ،یک هیولای دوسر ،یک کویر بی گیاه،زندگی با او تباه،اسمانی بی فروغ ،هرچه می گوید دروغ ،شوره زاری بی علف ،عمر زن با او تلف (سازمان حمایت از زنان کادو نگرفته در روز زن) خودت همه چیو گفتی دیگه من چی بگم دیگه لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بر مدیرانی که دکمه ی تشکر رو بر ما بستندصلوات :w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بر مدیرانی که دکمه ی تشکر رو بر ما بستند ل ع ن ت تکبیییییییییییییررررررررر لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ تکبیییییییییییییررررررررر بزارید زیرآبتونو بزنم الان به دوتاشون زنگ میزنم فردا همه اخراجید لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بزارید زیرآبتونو بزنم الان به دوتاشون زنگ میزنم فردا همه اخراجید نه اشتباه نکن این ازون تکبیرا نبودکه...ازون یکیا بود... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بزارید زیرآبتونو بزنم الان به دوتاشون زنگ میزنم فردا همه اخراجید چه غلطا گنده گنده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ ورود مواد مخدر جدید به نام پان پراگ نام اين ماده «پان پراگ»است و در بستهبندي زيبا و با عکسهاي هنرپيشههاي هندي و پاکستانی به صورت آدامس، پاستيل و پودرهايي با طعم نعنا و خوشبو کننده دهان وارد کشور ميشود. قيمت اين ماده مخدر الان در مشهد 50 تومان تا 300 تومان ميباشد. دليلي که مصرفکنندگان «پان پراگ»ها را به سمت آن ميکشد، احساس گرمي، سرخوشي موقت، سبکي سر، گيجي و شادي کاذب است. این ماده بسیار بسيار سرطان زا هم هست لطفاً براي همه بفرستيد __________________ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده