Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 18 مهر، 2011 شب بر همگی خوش... باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 این همونیه که همش خواب بود دیگه البته من جلو شاهین درس پس میدادم میخوام به صورت mp3 اموزشش بدم تا راه بیفته چی میگییییییییییییییی؟ مرسی شاگرد عزیزمم کاشکی این احسان هم کمی از تو یاد میگرفت که چگونه به استادش احترام بزاره دستت درد نکنه پس خسته نباشی
کهربا 18089 ارسال شده در 18 مهر، 2011 شکلک سبزدخترم توپت رو پیدا کردی؟ نه ولی تو اتوبوس راه تهران شاهرود خیلی باکلاس بود اب میوه رانی کیک کلوچه اب تخمه هم بهم دادن میگم اگه اینطوره یه تور تهران شاهرود بذاریم 7 ساعت تو اتوبوس بودن اینطوری خوش می گذره! خالی میبنده باور نکن بابا
Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 18 مهر، 2011 اره خیلی بیکار بودیم البته هنوزم هستیما اره... ولی نه به اندازه اون موقع :banel_smiley_52:
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 ای پرشین از مهر بده جام میام//کآمد ز نزاع مهندسان و نو اندیشان قیامگویند که پرشین چه اسپم داری؟// صدشکر که هم اینوری و هم آنوریم برو فصل تازه ای خودت رو فیلم کن ادم فروش:vahidrk: ولی بترکی خیلی باحال اومدی اینو
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 ای پرشین از مهر بده جام میام//کآمد ز نزاع مهندسان و نو اندیشان قیامگویند که پرشین چه اسپم داری؟// صدشکر که هم اینوری و هم آنوریم برو فصل تازه ای خودت رو فیلم کن ادم فروش ولی بترکی خیلی باحال اومدی اینو
persian_land 1035 ارسال شده در 18 مهر، 2011 خب من چون خانمم رفت منم میرم...میدونین که بدون خانمم هیچ جا نمیرم ....رفت هم سریع میرم....مثل بعضی ها نیستم که همش اینور واونور باشم شب برهمگان خوششششششششششششششششششششششششششششش
کهربا 18089 ارسال شده در 18 مهر، 2011 این همونیه که همش خواب بود دیگه تو از زمانی که تو اتوبوس بودیم به من حسودی می کردی:3384s:
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 میگم اگه اینطوره یه تور تهران شاهرود بذاریم 7 ساعت تو اتوبوس بودن اینطوری خوش می گذره! تازه 6000 تومن هم ازم بیشتر نگرفت تازه tv و dvd هم داشت
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 18 مهر، 2011 به به چه عجب منو دیدی :viannen_38:شکسته نفسی نکن شما سن و سالی ازت گذشته... به نظرت قرو چه مدلی رو میکنن؟؟؟ من فقط شوما رو نیگاه میکنم اختیار دارید این تواضعتونمن و کشته چی میگییییییییییییییی؟مرسی شاگرد عزیزمم کاشکی این احسان هم کمی از تو یاد میگرفت که چگونه به استادش احترام بزاره دستت درد نکنه پس خسته نباشی به جون شاهین استاد بفرمیییو فقط خیلی سخته شاگرد تنبلیه
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 خب من چون خانمم رفت منم میرم...میدونین که بدون خانمم هیچ جا نمیرم ....رفت هم سریع میرم....مثل بعضی ها نیستم که همش اینور واونور باشمشب برهمگان خوششششششششششششششششششششششششششششش شرت کم زی زی
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 18 مهر، 2011 تو از زمانی که تو اتوبوس بودیم به من حسودی می کردی:3384s: من به چیه تو حسودیم بشه اخه خیلی قیافت باحال بود خوابه خواب بودی تو ماشین
کهربا 18089 ارسال شده در 18 مهر، 2011 تازه 6000 تومن هم ازم بیشتر نگرفت تازه tv و dvd هم داشت شاهییییییییییییین:w821: برو بخواب
کهربا 18089 ارسال شده در 18 مهر، 2011 من به چیه تو حسودیم بشه اخهخیلی قیافت باحال بود خوابه خواب بودی تو ماشین خب به همون خواب دیگه در چیزای دیگه که قابل قیاس نیستیم
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 18 مهر، 2011 خب به همون خواب دیگه در چیزای دیگه که قابل قیاس نیستیم البته من خیلی بدتر از اینا تصورت میکردم اختیار دارید شوما در مقام قیاس نگنجید هرگز:dancegirl2: بچه ها شب همگیتون بخیر :aghosh::w139: اسپم خونم کم شده بود
کهربا 18089 ارسال شده در 18 مهر، 2011 البته من خیلی بدتر از اینا تصورت میکردم اختیار دارید شوما در مقام قیاس نگنجید هرگز:dancegirl2: بچه ها شب همگیتون بخیر :aghosh::w139: اسپم خونم کم شده بود :flowerysmile: شب خوش
شاپرک 88 ارسال شده در 18 مهر، 2011 من که بیخواب شدم نبود در تاریکی شب نوری اری همه خفتن پس چرا من بیدار؟ چشم به راهی بد. داغونم بیخیال شب بر شب زندهداران خوب خوش برا من تلخ. شب بخیر یاعلی
ارسال های توصیه شده