Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ شب بر همگی خوش... باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ این همونیه که همش خواب بود دیگه البته من جلو شاهین درس پس میدادم میخوام به صورت mp3 اموزشش بدم تا راه بیفته چی میگییییییییییییییی؟ مرسی شاگرد عزیزمم کاشکی این احسان هم کمی از تو یاد میگرفت که چگونه به استادش احترام بزاره دستت درد نکنه پس خسته نباشی لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ شکلک سبزدخترم توپت رو پیدا کردی؟ نه ولی تو اتوبوس راه تهران شاهرود خیلی باکلاس بود اب میوه رانی کیک کلوچه اب تخمه هم بهم دادن میگم اگه اینطوره یه تور تهران شاهرود بذاریم 7 ساعت تو اتوبوس بودن اینطوری خوش می گذره! خالی میبنده باور نکن بابا لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اره خیلی بیکار بودیم البته هنوزم هستیما اره... ولی نه به اندازه اون موقع :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ای پرشین از مهر بده جام میام//کآمد ز نزاع مهندسان و نو اندیشان قیامگویند که پرشین چه اسپم داری؟// صدشکر که هم اینوری و هم آنوریم برو فصل تازه ای خودت رو فیلم کن ادم فروش:vahidrk: ولی بترکی خیلی باحال اومدی اینو لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ای پرشین از مهر بده جام میام//کآمد ز نزاع مهندسان و نو اندیشان قیامگویند که پرشین چه اسپم داری؟// صدشکر که هم اینوری و هم آنوریم برو فصل تازه ای خودت رو فیلم کن ادم فروش ولی بترکی خیلی باحال اومدی اینو لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خب من چون خانمم رفت منم میرم...میدونین که بدون خانمم هیچ جا نمیرم ....رفت هم سریع میرم....مثل بعضی ها نیستم که همش اینور واونور باشم شب برهمگان خوششششششششششششششششششششششششششششش لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ این همونیه که همش خواب بود دیگه تو از زمانی که تو اتوبوس بودیم به من حسودی می کردی:3384s: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ میگم اگه اینطوره یه تور تهران شاهرود بذاریم 7 ساعت تو اتوبوس بودن اینطوری خوش می گذره! تازه 6000 تومن هم ازم بیشتر نگرفت تازه tv و dvd هم داشت لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ به به چه عجب منو دیدی :viannen_38:شکسته نفسی نکن شما سن و سالی ازت گذشته... به نظرت قرو چه مدلی رو میکنن؟؟؟ من فقط شوما رو نیگاه میکنم اختیار دارید این تواضعتونمن و کشته چی میگییییییییییییییی؟مرسی شاگرد عزیزمم کاشکی این احسان هم کمی از تو یاد میگرفت که چگونه به استادش احترام بزاره دستت درد نکنه پس خسته نباشی به جون شاهین استاد بفرمیییو فقط خیلی سخته شاگرد تنبلیه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خب من چون خانمم رفت منم میرم...میدونین که بدون خانمم هیچ جا نمیرم ....رفت هم سریع میرم....مثل بعضی ها نیستم که همش اینور واونور باشمشب برهمگان خوششششششششششششششششششششششششششششش شرت کم زی زی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ تو از زمانی که تو اتوبوس بودیم به من حسودی می کردی:3384s: من به چیه تو حسودیم بشه اخه خیلی قیافت باحال بود خوابه خواب بودی تو ماشین لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ تازه 6000 تومن هم ازم بیشتر نگرفت تازه tv و dvd هم داشت شاهییییییییییییین:w821: برو بخواب لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ من به چیه تو حسودیم بشه اخهخیلی قیافت باحال بود خوابه خواب بودی تو ماشین خب به همون خواب دیگه در چیزای دیگه که قابل قیاس نیستیم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خب به همون خواب دیگه در چیزای دیگه که قابل قیاس نیستیم البته من خیلی بدتر از اینا تصورت میکردم اختیار دارید شوما در مقام قیاس نگنجید هرگز:dancegirl2: بچه ها شب همگیتون بخیر :aghosh::w139: اسپم خونم کم شده بود لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ البته من خیلی بدتر از اینا تصورت میکردم اختیار دارید شوما در مقام قیاس نگنجید هرگز:dancegirl2: بچه ها شب همگیتون بخیر :aghosh::w139: اسپم خونم کم شده بود :flowerysmile: شب خوش لینک به دیدگاه
شاپرک 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ من که بیخواب شدم نبود در تاریکی شب نوری اری همه خفتن پس چرا من بیدار؟ چشم به راهی بد. داغونم بیخیال شب بر شب زندهداران خوب خوش برا من تلخ. شب بخیر یاعلی لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اینجا چقد سوت و کور امشب!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده