Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ما که خونه نیستیم......نمیدونم چرا هروقت میای ما خونه نیستیم حییییییییییییییییییییییف شد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ دچار کمبود توجه نشی یه وقتی:w589: دارم میشم دلم برا همه بچه های قدیم تنگ شده بود لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ چیکار داری؟؟؟کار پیدا کردی؟؟؟ اخه تو که شوهر نداری ببینی غم فراق شوهر چقدر دردناکه :icon_pf (34): نههههههههههههههههههههههه...............بیکارم:icon_pf (34): خیلی دردناکه شاهین همه که مثل تو نیستن 40 تا بگیرین...ما به عشخمون پایبندیم سلام به همه... :دیی حال نداشتم همه رو بخونم و اسم ببرم.. :دیی سیلام...کار خوبی کردی ...اسپم عشخ است لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه... :دیی حال نداشتم همه رو بخونم و اسم ببرم.. :دیی ما هم حال نداریم جواب سلام بدیم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ما که خونه نیستیم......نمیدونم چرا هروقت میای ما خونه نیستیم چون شما قوچانی هستین خسیس هستین لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یاد گذشته ها افتادم جوانی کجایی که یادت بخیر لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ نههههههههههههههههههههههه...............بیکارم:icon_pf (34):خیلی دردناکه شاهین همه که مثل تو نیستن 40 تا بگیرین...ما به عشخمون پایبندیم سیلام...کار خوبی کردی ...اسپم عشخ است واااااااااااااااااای احسان تحت تاثیر قرار گرفتم لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ تو الان خواب یا بیدار؟ بیداره بیدارم خواب رو گذاشتم برا تور نگاه کنا 5 دقیقه دستم بند بود 3 صفحه گذشت ... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ما که رفتیم بخوابیممممممممممممممممم. خوش بگذره بی خوابا.:Ghelyon: شبت پر از کابوس چیکار داری؟؟؟کار پیدا کردی؟؟؟ اخه تو که شوهر نداری ببینی غم فراق شوهر چقدر دردناکه :icon_pf (34): من زن دارم دختر تون زن من هستش امروز پیشش بودم سلامتون رسوند سلام به همه... :دیی حال نداشتم همه رو بخونم و اسم ببرم.. :دیی سلام به روی ماهت عزیزم نههههههههههههههههههههههه...............بیکارم:icon_pf (34):خیلی دردناکه شاهین همه که مثل تو نیستن 40 تا بگیرین...ما به عشخمون پایبندیم سیلام...کار خوبی کردی ...اسپم عشخ است من به همسرم نیکااا پای بندم عشخم فقط دینا هستش یاد گذشته ها افتادمجوانی کجایی که یادت بخیر :ws44: یادش بخیر:pichak29::pichak29: لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ چون شما قوچانی هستین خسیس هستین هه ...نیگا کن ها همه میدونن مشهدی ها خسیس ان باز تو داری میگی قوچانی ...ای شمع دزد :w00: یاد گذشته ها افتادمجوانی کجایی که یادت بخیر آهان ...میبینی پیر شدیم:icon_pf (34): واااااااااااااااااای احسان تحت تاثیر قرار گرفتم منم لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یاد گذشته ها افتادمجوانی کجایی که یادت بخیر اره میلاد خیلی پیر شدی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بیداره بیدارم خواب رو گذاشتم برا تور نگاه کنا 5 دقیقه دستم بند بود 3 صفحه گذشت ... شما چقدر برای من اشنا هستین من شما رو جایی ندیدم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اره میلاد خیلی پیر شدی به این جورش نگاه نکن دلش جونه نمی دونی چه قری میده لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ چرا این همه اسم اون پایینه ولی کسی اسپم نمیکنه ... سریع هویت خودتون مشخص کنین persian_land, Atishpare_Shahi+, mahnaz1389, sefid barfi, مهندس خوش فکر+, شاهین+ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ چرا این همه اسم اون پایینه ولی کسی اسپم نمیکنه ...سریع هویت خودتون مشخص کنین persian_land, Atishpare_Shahi+, mahnaz1389, sefid barfi, مهندس خوش فکر+, شاهین+ چون همه پیر شدن ولی من می خوا اکسیر اب حیات دوباره بهشون بدم و جونشون کنم لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بیداره بیدارم خواب رو گذاشتم برا تور نگاه کنا 5 دقیقه دستم بند بود 3 صفحه گذشت ... اگه قدیما میومدی تو پاتوق بی خوابان 5 دقیقه میرفتی به جای 3 صفخه 30 صفخه میرفت جلو لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ من به همسرم نیکااا پای بندم عشخم فقط دینا هستش بالاخره نیکا یا دینا؟؟؟ انقدر زیادن که قاطی کردی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بیداره بیدارم خواب رو گذاشتم برا تور نگاه کنا 5 دقیقه دستم بند بود 3 صفحه گذشت ... دستست درد نکنه من خیلی خستم دستت کجا بند بود؟ زود اعتراف کن؟:Ghelyon: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اگه قدیما میومدی تو پاتوق بی خوابان 5 دقیقه میرفتی به جای 3 صفخه 30 صفخه میرفت جلو فاطمه یادت هستش یادش بخیر هلیا سحر همسر گلم نیکااا :pichak29::ws54: لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ به این جورش نگاه نکن دلش جونه نمی دونی چه قری میده کی؟؟؟ میلاد؟؟؟ میلاد رو نکرده بودی :viannen_38: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده