Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ چه خوب یعنی این بی خوابان اون بی خوابان سابق میشه یعنی باز مثل گذشته بچه ها دور هم جمع میشن به نظر من نه نمیشه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ رو یخ بخندی اههههههههههه می خواستم بگم مریم گفتم زهراااااااا زهرا جون شرمنده تو رو با یه عنصر خود فروخته اشتباه گرفتم مریم دیگه کیه خیلی خوابتون میاد کاملا مشخصه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ با نام و یاد خدا ....شروع میکنیم اسپم ....یک دو سه صدا میاد ....سلام به همه به اینا بیشتر persian_land, @S!N, Atishpare_Shahi+, mahnaz1389, Valentina+ مخصوصا خانم فاطمه خانم بی فر هنگ پس من کوشمممممممممممم لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ با سیلاااااااااامکسی منو صدا کرد؟:Ghelyon: سلااااااااااااااااااااااااام من که صدات نکردم با نام و یاد خدا ....شروع میکنیم اسپم ....یک دو سه صدا میاد ....سلام به همه به اینا بیشتر persian_land, @S!N, Atishpare_Shahi+, mahnaz1389, Valentina+ مخصوصا خانم فاطمه خانم سلااااااااااااااااااااااااام احسان کجایی؟؟؟ چرا نیستی؟؟؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ مریم دیگه کیه خیلی خوابتون میاد کاملا مشخصه تو کی بودی؟ اسمت رو یادم رفته گولاخ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سلام.. نوچ.. ولی خود تو بودیا:dancegirl2: فری نه یعنی چه کسی صدا زد کجایی بی فکر ؟ گولاخ امشب جلو بچه ها افشاگری میکنما شب بخیر تو الان خواب یا بیدار؟ لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بی فر هنگ پس من کوشمممممممممممم به من چه اون پایین نبودی...کجا بودی؟؟؟ زود تند سریع بگو ببینم لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بی فر هنگ پس من کوشمممممممممممم اخیییییییییییی سایت حواسش نبود تو هم هستی :4chsmu1: لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بی فر هنگ پس من کوشمممممممممممم دچار کمبود توجه نشی یه وقتی:w589: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ تو کی بودی؟ اسمت رو یادم رفته گولاخ گولاخ یعنی چی؟من همیشه واسم جای سوال داشته لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااممن که صدات نکردم سلااااااااااااااااااااااااام احسان کجایی؟؟؟ چرا نیستی؟؟؟ سلاممممممممممممممممممممممممم من ...خب یکم کار دارم باز پیدا ممیشه از اول ماه باز در خدمتم 24 ساعته لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااممن که صدات نکردم سلااااااااااااااااااااااااام احسان کجایی؟؟؟ چرا نیستی؟؟؟ بابا بهتر بزار نبینیمش این مدت نبودی کلی از دستت راحت بودم راستی سیرابی فردا دارم میام قوچان باز در نری فرار کنی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ گولاخ یعنی چی؟من همیشه واسم جای سوال داشته گولاخ رو برو از سهیل سوال کن گولاخی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ولی خود تو بودیا:dancegirl2:فری گولاخ امشب جلو بچه ها افشاگری میکنما تو الان خواب یا بیدار؟ چی می خوای بگی لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااممن که صدات نکردم سلااااااااااااااااااااااااام احسان کجایی؟؟؟ چرا نیستی؟؟؟ بابا بهتر بزار نبینیمش این مدت نبودی کلی از دستت راحت بودم راستی سیرابی فردا دارم میام قوچان باز در نری فرار کنی ما که خونه نیستیم......نمیدونم چرا هروقت میای ما خونه نیستیم لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ما که رفتیم بخوابیممممممممممممممممم. خوش بگذره بی خوابا.:Ghelyon: لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سلاممممممممممممممممممممممممممن ...خب یکم کار دارم باز پیدا ممیشه از اول ماه باز در خدمتم 24 ساعته چیکار داری؟؟؟ کار پیدا کردی؟؟؟ بابا بهتر بزار نبینیمش این مدت نبودی کلی از دستت راحت بودم راستی سیرابی فردا دارم میام قوچان باز در نری فرار کنی اخه تو که شوهر نداری ببینی غم فراق شوهر چقدر دردناکه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه... :دیی حال نداشتم همه رو بخونم و اسم ببرم.. :دیی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده