شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 به نغمه هم ازاینا میگفتی ؟همونه پس ولت کرد دیگه اگر منظورت هدا هستش اره بد تر از این هم بهش میگفتم
hilda 13376 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 اگر منظورت هدا هستش اره بد تر از این هم بهش میگفتم فک کنم همه اعضای سایت یه بار زن تو بودن اول بعد دوباره رفتن شوهر کردن اول اسم زناتو کامل بگو بعدشم من و گذاشتی سر کار یا واقعا نفهمیدی من هیلدام ؟
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 فک کنم همه اعضای سایت یه بار زن تو بودن اولبعد دوباره رفتن شوهر کردن اول اسم زناتو کامل بگو بعدشم من و گذاشتی سر کار یا واقعا نفهمیدی من هیلدام ؟ الا مریم سمانه دینا لعنت الله فرانه به خدا یادم نیومد میشه یه خورده من رو از خنگی در بیار نشونی بدی؟
hilda 13376 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 الا مریم سمانه دینا لعنت الله فرانه به خدا یادم نیومد میشه یه خورده من رو از خنگی در بیار نشونی بدی؟ بابا کاربریم hilda بود زیرشم نوشته بود ستاره انجمن
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 بابا کاربریم hilda بودزیرشم نوشته بود ستاره انجمن یادم نیست
hilda 13376 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 یادم نیست حالا زیاد مهم نیست خنگی دیگه اگه تو میتینگ میزدم تو سرت یادت میموند مهم نیست حالا خودت و در گیر نکن
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 حالا زیاد مهم نیستخنگی دیگه اگه تو میتینگ میزدم تو سرت یادت میموند مهم نیست حالا خودت و در گیر نکن کدوم میتینگ کی کجا ای خدااااااااا:icon_pf (34):
hilda 13376 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 کدوم میتینگ کی کجا ای خدااااااااا:icon_pf (34): شاهین یعنی اساسی برو بمیر من میتینگ قبلی تازه واردایی که من و ندیده بودن و خیس کردم چون نشناختنم تورو که دیدی من و باز نشناختی باید بکشم
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 شاهین یعنی اساسی برو بمیر من میتینگ قبلی تازه واردایی که من و ندیده بودن و خیس کردم چون نشناختنم تورو که دیدی من و باز نشناختی باید بکشم هیلدا جون خودتو اذیت نکن این بچه آلزایمرش قویه یه وقتایی وجود خودشم منکر میشه:ws3:
lady architect 5358 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 بی ادب بی فرهنگ هیف خانومم اینجاست وگرنه گیس هات رو میکشیدم:vahidrk: :ws28:
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 شاهین یعنی اساسی برو بمیر من میتینگ قبلی تازه واردایی که من و ندیده بودن و خیس کردم چون نشناختنم تورو که دیدی من و باز نشناختی باید بکشم یادم نیومد عکست رو بزار یاداوری بشه
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 هیلدا جون خودتو اذیت نکن این بچه آلزایمرش قویهیه وقتایی وجود خودشم منکر میشه:ws3: میشه تو:vahidrk:
hilda 13376 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 یادم نیومد عکست رو بزار یاداوری بشه عوضش من عکس تو رو گذاشتم اواتارم که همه بشناسندت هیلدا جون خودتو اذیت نکن این بچه آلزایمرش قویهیه وقتایی وجود خودشم منکر میشه:ws3: اخه من دو نفرو یادمه که این دو نفر من و یادشون نیست :icon_razz: یکی این شاهین در به دره که کنار دست ما نشسته بود بازی میکرد با اون قیافش یکی هم سعید که همه دور و وری های من و یادشه منو یادش نیست
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 عوضش من عکس تو رو گذاشتم اواتارم که همه بشناسندت اخه من دو نفرو یادمه که این دو نفر من و یادشون نیست :icon_razz: یکی این شاهین در به دره که کنار دست ما نشسته بود بازی میکرد با اون قیافش یکی هم سعید که همه دور و وری های من و یادشه منو یادش نیست سلومممممممممممم
شـاهین 8068 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2012 u hoo biya bala bebinam inja che khabare kasi miyad bazam espam bazi:hanghead:
behzadk2019 132 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 u hoobiya bala bebinam inja che khabare kasi miyad bazam espam bazi:hanghead: این خنگول بازم پیداش شد
ارسال های توصیه شده