Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ آها آها... منم یه کتاب الان یادم اومد... این رو اگر تونستی حتما بخون... خیلی بامزه هست... سه سال در ایران... و یکی دیگه که تازه اومده : رفیق 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ چنین گفت زرتشت نیچه هم خوبه :دی دو سه دوری بخون و انسان خدا را آفرید :45645: :persiana__hahaha: ...................................................................................... 1: اول اول 1984 جورج اورول :62izy85:+ قلعه حیوانات 2: شازده کوچولو آنتوان دوسنت اگزوپری 3:کاندید اثر ولتر 4:محاکمه اثر کافکا 5:تهوع اثر سارتر 6:بیگانه آثر آلبر کامو 7: مرشد و مارگریتا اثر میخائیل بولگاکف 8: فاوست اثر گوته 9: دن کیشوت سروانتس 10 : کمدی الهی اثر دانته .... الته من نخوندمش خودم اما موضوعش برام جالبه :mornincoffee: این 10 تا کتابای پیشنهادی من بود به نظر من که عالی بودن از نظر محتوا :girl_in_dreams: :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ و یکی دیگه که تازه اومده : رفیق نویسنده اش کیه ؟ و موضوعش چیه ؟ :icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ فعلا تصمیم گرفتم این 5 کتاب را بخرم.1:خوشه های خشم جزو کتب برتر دنیاست و موضوعش جالبه :girl_in_dreams: 2: 1984 حتما حتما حتما بخونش :62izy85::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3:نامه به کودکی که هرگز زاده نشد 4:کوری ساراماگو من وقتی این رمانو خوندم تا یه ماه نصف شبا با کابوس بیدار میشدم و چراغارو روشن میکردم ببینم کور شدم یا هنو میبینم :persiana__hahaha: کتاب دپرس کننده ایه :45645: 5:ساعت ساز نابینا یا اکتبر قرمز نظرتون چیه؟ :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ نویسنده اش کیه ؟ و موضوعش چیه ؟ :icon_gol::icon_gol: موضوعش زندگی ، اعتقادات ، مبارزات و مرگ ارنستو چ گوارا هست... نویسنده اش هم خورخه کاستانیدا هست... من هنوز نتونستم کامل بخونمش... همین امسال تو نمایشگاه خریدم... ولی اینقدر قشنگه... آدم دلش نمیاد همش رو یهوو بخونه... 6 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ موضوعش زندگی ، اعتقادات ، مبارزات و مرگ ارنستو چ گوارا هست... نویسنده اش هم خورخه کاستانیدا هست... من هنوز نتونستم کامل بخونمش... همین امسال تو نمایشگاه خریدم... ولی اینقدر قشنگه... آدم دلش نمیاد همش رو یهوو بخونه... مرسی سامان :icon_gol: چطوری میتونی کتابارو نیمه تمام کنار بزاری من هنوز تو کف چنین گفت زرتشم مغزمو داره میخوره :persiana__hahaha: آخه نصفه گذاشتمش کنار ولی همچنان باهاش درگیره ذهنم :45645: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ مرسی سامان :icon_gol:چطوری میتونی کتابارو نیمه تمام کنار بزاری من هنوز تو کف چنین گفت زرتشم مغزمو داره میخوره :persiana__hahaha: آخه نصفه گذاشتمش کنار ولی همچنان باهاش درگیره ذهنم :45645: منم دوست ندارم... مجبور شدم... خورد به امتحانات... همه ی کتابام رو جمع کردم گذاشتم یه جایی تو نایلون که جلوی چشم نباشه... :w74: 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ اولین کتابی که میتونم بگم شاه بیت تموم کتابایی هست که خوندم جنایت ومکافات اثر داستایوسکی هست والبته بقیه نوشته های داستایوسکی که هرکدام عالمی دارند برای خودشون کتاب بعدی غروب بتان یا چگونه با پتک میتوان فلسفه نوشت اثر نیچه به همراه چنین گفت زرتشت وانک انسان از نیچه! کتابی از برتراند راسل با عنوان مبارزه علم ودین ... البته کتاب یه خورده قدیمی هست ولی به صورت وحشتناکی عمیق وقابل ستایش رمان کوری اثر خوزه ساراماگو که نیازی به توضیح وتفسیر بیشتر نداره کتابهای جورج اورول که بازم نیازی به توضیح ندارند!1984- قلعه حیوانات... از میان کتابهای فارسی زبانان من یه رمان فک کنم از اسماعیل فصیح خونده بودم درمورد یک پسرزرتشتی اگه پیداش کردین حتما بخونید واقعا معرکه بود اطلاعات دقیقترشو از مهنازمیتونید بگیرید واگه واقعا به یک رده بالاتر از مباحثات علمی فلسفی علاقه دارید کتابهای هاوکینگ رو ازدست ندید فعلا همینا 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سقوط آلبر کامو..آدمو خوب نشون میده که چه موجود خاصیه!!!! عقاید یک دلقک...هاینریش بل....یه کم عشقیه اما ابکی نیست اصلا.... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده