Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ کوری ژوزه ساراماگو. اول کتابشو بخون ،بعد فیلمشو ببین... درباره به حضیض رسیدن انسان هاست. داستان انسان های یه شهره که همشون یکی یکی کور میشن و فقط یه نفر فجایع اخلاقی و انسانی بوجود اومده رو میتونه ببینه. بسیار جالب و برنده جایزه ی نوبل ادبیات سال 98 رو برده. صد سال تنهایی مارکز. مجله دانستنی ها! البته اگر علاقه مند هستی. دو هفته یه بار چاپ میشه. کتابای شعر طنز و فرانوی اکبر اسکیر. (زنبورهای عسل دیابت گرفته اند، ملخهای حاصلخیز و...) این آخریو میتونی دانلود هم کنی.من دوست دارم. چکیده تاریخ ایران از حسن نراقی جامعه شناسی خودمانی حسن نراقی اگه اهل جامعه شناسی هستی. متن روون و ساده ای داره. واقعا خودمونیه. کتاب شعرهای سیلور استاین هم جالبه. کروکی های فانتزی قشنگی داره. اگر میخوای به زبون ساده از با فلسفه آشنا شی کتاب دنیای سوفی رو حتما بخون. عالیه! در مورد مدرنیسم و پسامدرنیسم هم تجربه مدرنیته مارشال برمن با ترجمه فوق العاده خوب فرهادپور رو بخون. فوقالعاده اس. اگر به کتابای شهرسازی علاقه داری بگو واست یه لیست کامل بذارم. 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ راستش من عرفانی میخونم یا دیگه خیلی خوب شه میشه دکارتکتابایی که من خیلی خوشم میاد ولی وقتی میخوام بخرم باید یه سال توی اصفهان بگردم تا پیدا بشه اونم شاید. نه معروف هستن نه طرفدار دارن. مثلا جنگجوی درون قوانینی روحانی. از دن میلمن. سفر مقدس کارلوس کاستاندا که ممنوعه کلا. حالا پائولو کوئیلو معروفه اکثرا میشناسنش میخونن ولی بازم هم باید خوشت بیاد. یا روانشناسی یا جامعه شناسی؟؟ تاریخی هم میخونم کوروش کبیر و تاریخ ایران. یا شعر شل سیلور استاین و مثنوی . این کتابا را بدی دست دنیل یه صفحه را نخونده خوابش میگیره. من به هرکی این کتابا را میکم طرف اسمشو میشنوه خوابش میگیره دنیل که هیچی دیگه ولی من چندبار هر کدومشو خوندم بازهم میخونم. درسته... خیلی تعداد کمی هستند که این کتاب ها رو بخونند... یکی از بچه ها که اینجا کتاب معرفی کرده تخصصش همین کتاب هاست اتفاقا... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ این کتابا چون مربوط میشه با عرفان و فرقه های مختلف و اکیست کتاباشون ممنوعه و خیلی هم سخت میگیرن الان بری روی اکثر اسماشون یه علامت شیطان زدن .:icon_pf (34):میگن مردمو از دین دور میکنه . از این چیزا.:icon_pf (34):نیازی به توضیح نیست اینجا کی هست؟ من نمیشناسم عرفان ؟ شیطان ؟ شیطان کجا... عرفان کجا... اگر شیطان باشه که من خودم the satanic bible رو حفظم... اگر عرفانی باشه که دیگه چرا از این حرفها میزنند... مگر در مورد چه تفکری هست ؟ من همش دلم برای آنارشیست تنگ میشه... اگر اون بود الان یه عالمه کتاب خوب معرفی میکرد... اونم از این چیزا زیاد میخوند... فکر نکنم دوست داشته باشه بگم... 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ جنایی سکوت بره ها داستانی صد سال تنهایی بادبادک باز خاطرات کافکا 6 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ رمان یاسمن از م..ودب پور ارزشش و داره که وقت بذارین بخونین 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ رمانهاش به نظرت جالبه؟؟ من هر جا میرم مبیبینم رو در و دیوار نوشته کتابهای مودب پور رسیدولی من اصلا خوشم نمیاد . چیزی برای گفتن نداره فقط یه سری داستان تعریف میکنه که معمولا هم جنسیه. البته یاسمن را نخوندم موافقم.یه جور کلاهبردار ادبی هست مودب پور 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ رمانهاش به نظرت جالبه؟؟ من هر جا میرم مبیبینم رو در و دیوار نوشته کتابهای مودب پور رسیدولی من اصلا خوشم نمیاد . چیزی برای گفتن نداره فقط یه سری داستان تعریف میکنه که معمولا هم جنسیه. البته یاسمن را نخوندم پریچهر که خیلی مزخرف بود بقیه رمان هاشو نمی دونم اما رمان های ایرانی خوندنش کلا وقت تلف کردن دنیلو ایرانی نخون 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ پریچهر که خیلی مزخرف بود بقیه رمان هاشو نمی دونم اما رمان های ایرانی خوندنش کلا وقت تلف کردن دنیلو ایرانی نخون مگه تنها رمان نویس های ایرانی مودب پور و ثامنی هستن که این حرف رو میزنید؟ چرا نخونه؟این همه نویسنده ایرانی بزرگ داریم که کتاب های بسیار خوبی دارند.آل احمد.ساعدی.جمالزاده.دانشور.لطفا تعمیم ندین 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ مگه تنها رمان نویس های ایرانی مودب پور و ثامنی هستن که این حرف رو میزنید؟چرا نخونه؟این همه نویسنده ایرانی بزرگ داریم که کتاب های بسیار خوبی دارند.آل احمد.ساعدی.جمالزاده.دانشور.لطفا تعمیم ندین و دولت آبادی... 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ 1984 :mornincoffee: + محاکمه + کاندید 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ تاریخ تمدن ویل دورانت :mornincoffee: !!! 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ نام کتاب: داستان کودکی من نویسنده: چارلی چاپلین ترجمه: محمد قاضی _______ نام کتاب: کافه نادری نویسنده: رضا قیصریه پ.ن: این کتاب رو سه بار تا به حال خوندم. 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ منم نمیدونم خوشت بیاد یا نه اما چند تا کتاب خوب از نظر خودم رو بهت معرفی میکنم جاودانگی......میلان کوندرا دستهای آلوده.......ژان پل سارتر صد سال تنهایی.......گابریل گارسیا مارکز بیگانه.....آلبر کامو عشقهای خنده دار......میلان کوندرا کافه پیانو.......فرهاد جعفری کوری........ژوزه ساراماگو نامه به کودکی که هرگز زاده نشد......اوریانا فالوچی مهمان ناخوانده......اریک امانوئل اشمیت همنوایی شبانه ارکستر چوبها.....رضا قاسمی :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ راستش من کتاب خون میتونم بگم نیستم ... ولی 2 تا کتاب بوده به اصرار دوستان خوندم خیلی خوشم اومد ... البته من به صورت pdf خوندم نمیدونم چاپیش هست یا نه ولی فکر کنم هست ... راز داوینچی ... نماد گمشده ... 2 تاش از دن براون هر 2 تا کتاب کاملا راز آلود و سردرگم کنندست ... 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ اولين و بهترين كتابي كه خوندم : سنگ فرش هر خيابان از طلاست ...نويسنده كيم وو چونگ كتابهاي انتوني رابينز رو خيلي توصيه ميكنم !!!! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ ممنونم. بعضی از کتاب ها را خونده بودم.ولی خیلی ها را نخوندم 4 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ سرگذشت یک امپراطور-امام حسین وایرانیان-خواجه تاجدار- شبهای پیشاور(سنگینه) 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۰ فعلا تصمیم گرفتم این 5 کتاب را بخرم. 1:خوشه های خشم 2: 1984 3:نامه به کودکی که هرگز زاده نشد 4:کوری ساراماگو 5:ساعت ساز نابینا یا اکتبر قرمز نظرتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ راستی یه کتاب دیگه ام دیدم : شاه جنگ ایرانیان در چالداران و یونان . نویسندش یه یونانیه ولی ترجمه ی : ذبیح الله منصوری جالبه خیلی . من خوشم اومده. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ فعلا تصمیم گرفتم این 5 کتاب را بخرم.1:خوشه های خشم 2: 1984 3:نامه به کودکی که هرگز زاده نشد 4:کوری ساراماگو 5:ساعت ساز نابینا یا اکتبر قرمز نظرتون چیه؟ بهت به شدت پیشنهاد میکنم اول از همه 1984 رو بخونی... مطمئن باش باهاش ارتباط برقرار میکنی... فوق العاده زیباست... اگر از مزرعه ی حیوانات خوشت اومده این کتاب فوق العاده زیبا تر از اونه... بعدشم به نظرم ساعت ساز نابینا رو بخون... یه دنیا علم بهت میده... دیدت به خیلی چیزها عوض میشه... اکتبر قرمز خیلی قشنگه... ولی کتاب های Tom Clancy معمولا گیر نمیاد... این همون فردی هست که فیلم The sum of all fears رو از روی رمانش ساختند... و بازی Rainbow six رو هم از روی رمان این ساختند... کتاب هاش در مورد مسائل نظامی و سیاسی جنگ سرد هست... ولی این کتابش بر اساس یک اتفاق واقعی بوده... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده